Pages:
Author

Topic: En çok kazandıran ve kaybettiren coinler - page 3. (Read 2223 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
October 09, 2017, 10:12:50 AM
Bence fiyatlar düşükken altcoinlere yatırım yapmak mantıklı olur tabiki forumda daha tecrübeli arkadaşlara sormanda fayda var bana en çok kazandıran coin edgeless oldu şansıma dipten aldım ve şuana kadar ulaştığı en yüksek değere yakın bir yerden sattım ama bu şans her zaman olmaz dipten alıp yukarıdan satmak.
katılıyorum hocam. Biraz takip biraz şans ve az a kanaat etmek çoğu beklerken eldekinden olmamak en büyük faktörler
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
October 09, 2017, 09:44:28 AM
Bence fiyatlar düşükken altcoinlere yatırım yapmak mantıklı olur tabiki forumda daha tecrübeli arkadaşlara sormanda fayda var bana en çok kazandıran coin edgeless oldu şansıma dipten aldım ve şuana kadar ulaştığı en yüksek değere yakın bir yerden sattım ama bu şans her zaman olmaz dipten alıp yukarıdan satmak.
newbie
October 09, 2017, 09:02:36 AM
İlk kazandığım etc ler ile zamanında ripple alıp kenara atmıştım. Uzun zaman hareket olmayınca da satışını gerçekleştirmiştim. Şimdi ripple çıkıyor ve market cap sıralamasında en üst sıralarda yerini aldı. Sabır  ve doğru yatırım çok önemli bu işte. Bir de en önemlisi kaybetmeyi göze aldığını para ile oynamak. Diğer türlü gerçekten herşey risk
member
Activity: 87
Merit: 10
October 09, 2017, 08:58:14 AM
Aynı zamanda çatallanmadan dolayı şuanda altcoinlerin %99'unda düşüş söz konusu yatırım yapmayı mantıklı bulmuyorum yeterince zarar ettik Smiley
newbie
Activity: 34
October 09, 2017, 07:48:49 AM
Merhaba, ben de yeniyim. Forumda faydalı bilgiler var ama herkesin her söylediğine inanmamak gerekiyor sanırım.
newbie
October 09, 2017, 06:59:00 AM
Merhaba arkadaşlar,
Kripto para piyasasına madencilik ile girdim ve kazandığımı borsada kullandım. Acemilik döneminde her ne kadar ilk başlarda doğru coinlere yatırım yapsam da hızlı para kazanma hevesi ile çok beklemeden bir coin den paramı çekip diğer coine yatırdım. OMG ye girdim biraz kazandıktan sonra çıktım ve signatum a yüksekten girdim. Böyle olunca OMG den kazandığım bir miktar parayı signatum da götürdüm Smiley  çıktığım OMG 5x yaparken girdiğim signatum 4x kaybettirdi. En büyük darbeyi Signatum dan yedim diyebilirim. Tabi herkesin kaçtan girdi kaçtan çıktı değiştiği için bana kaybettiren coin sizin kazandığınız coin olabilir. Eminim okuyan arkadaşlara da bu yazışmalar fayda sağlayacak ve borsaya yeni giren arkadaşlara yardımcı olacaktır.
Teşekkürler.
Pages:
Jump to: