Pages:
Author

Topic: En sevdiğiniz araba markaları ve modelleri - page 2. (Read 3572 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
passat,bmw5.20,aoudı a4 mercedes c serılerı eyı arabalar kısmet olursa bızde bıgun bınerız ınsallah
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
BMW 320 hastasıyım. E36 olur e46 olur  e90 olur f30 olur. Her kasasına ayrı ayrı hastayım. Bi f30 kasaya Allah nasip etse de binsek
newbie
Activity: 36
favorim audi a-5 tfsi, bmw 5.20d mercedes c180 bana göre bu arabalar binen başka arabalara bir daha binmez..
newbie
Activity: 44
Wolksvagen passat,transporter,2.0caddy,tiguan onceligim passat tabiki
newbie
Activity: 42
Wolsvage n passar 2.0 tdi dsg şanzıman en fulu ve audi a4 bu yne tdi otomatik bineceksin bu arabalara arabaya biniyorum diyeceksin
jr. member
Activity: 188
Merit: 8
honda civic in yeni modelleri çok hoşuma gidiyor transformers ten fırlamış gibi şekilleri çok güzeller
member
Activity: 994
Merit: 20
Hayalimdeki araba BMW 420D Gran Coupe. BMW 3 ve 4 serisini severim. Volvo'nun SUVlarını da severim. Audi A5 Sportback'e de hayır demem hani.  Grin
full member
Activity: 630
Merit: 103
Chevrolet Camaro ile Ford Mustang 1969. Özellikle 69 model Mustange bayılıyorum zengin olunca bunu zor bulacağım için Mustangin yeni spor modelleri

bence de bu söylediğiniz araçlar çok güzel. mustang yerine camaronun yenisi bence çok daha şık ve kaliteli duruyor tasarımlarına bayılıyorum. ama tabi ki eskiler candır eski bir mustangin yerinii ancak daha iyi durumda kalan eski bir mustang alabilir Smiley
newbie
Activity: 238
Audi kadar klas bir arac yok bence. Her modeli ayri guzel ama A4un yeri ayri.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Chevrolet Camaro ile Ford Mustang 1969. Özellikle 69 model Mustange bayılıyorum zengin olunca bunu zor bulacağım için Mustangin yeni spor modelleri
newbie
Activity: 47
Volvo volvo volvo der geçerim arkadaşlae volvonun tüm çeşitleri benim için çok iyi bana göre en iyi araba markasınbenim en sevdiğim modellerin çoğu volvodadır.
newbie
Activity: 70
Hummer ve maserati her ikiside gercekten erkek arabasi. Ayri bir karizmasi var markalarin.
member
Activity: 70
Merit: 10
mercedes ve bmw en beğendiğim araç markaları
member
Activity: 364
Merit: 20
Golf tdi Smiley guzel bir araba bence. Cok ucuk bir hayal degil benim icin. Alabilecegim araba benim icin en iyisidir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Mercedes CLA 180 favorim   Smiley
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Aston martin bence. Bayiliyorum bu arabalara hepsi ayri guzel bence.
member
Activity: 127
opel zafira marka model olarak ilk tercihim
member
Activity: 224
Hayalimdekini su an getirip verecek olsalar tabikide bugatti isterdim. Bu benzin fiyatlariyla belki kullanmak zor olurdu ama hevesimi alir satardim. Yani en sevdigim araba bugatti diyebilirim.
newbie
Activity: 182
Audi A4 hayallerimdeki araba.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
vosvos kaplumbağa en güzeli  Cheesy
Pages:
Jump to: