Pages:
Author

Topic: En sevdiğiniz araba markaları ve modelleri - page 3. (Read 3572 times)

member
Activity: 314
Merit: 10
en sevdiğim demeyeyim de arabadan anlamayan biri olarak daihatsu terios kırmızı rengine bayıldımn bir komşumuz almış gözüm kaldı arabada renginin kırmızı oluşu o arabanın tipine çok yakışmıştı
newbie
Activity: 217
Merit: 0
mercedes'i çok seviyorum ama ilerki yaşlarda almayı düşünüyorum.o yüzden gençken alınacak araba BMW Wink
jr. member
Activity: 80
Merit: 4
Sovryn - Brings DeFi to Bitcoin
Babamın küçükken oyuncağını almasından sonra Ford Mustang bende bir tutku oldu adeta. Motor sesi diyorum ve susuyorum. O ses için sürekli kontağı açıp kapatırım o derece 😊
member
Activity: 100
Türkiyede yeni yeni yollarda görmeye başladığım Tesla Model S serisi beni benden alıyor. Hız, kalite ve fiyat olarak bu kadar iyi bir arabanın Türkiyede çok tutulmamasına anlam veremiyorum
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Mercedesin tırları bile çok güzel arkadaş o amblem yetiyor yani bisiklete koy sabaha kadar inmem tepesinden o derece😊
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Yeni Audileri beğenmeye başladım ben de. A5 favorim en sevdiğim kasası hele bir de bordu rengi çok güzel gerçekten.
member
Activity: 196
Bence herkes en çok kendi arabasını sever. İster Ferrari olsun ister Tofaş elindekiyle mutlu olup en çok kendi arabasını sevmeli insan  Smiley
newbie
Activity: 135
Audinin her turlusune hastayim arkadas adamlar biliyor bu isi.
member
Activity: 189
Çocukluğumdan beri Audi A5 coupe hastasıyım deri koltuklar, quatro çekiş, o göstergeler jantlar umarım büyüyünce bu hayalimi gerçekleştirecek kadar param olur Smiley
member
Activity: 308
Eminim bir cok insanin hayalidir ford mustang gibi bir aracin motor sesini dinlemek. Benimkide ford mustang.
newbie
Activity: 112
Aston Martin insana gerçekten insan olduğunu hatırlatıyor hem calisanlar hem arabanın kendisi
member
Activity: 210
Hummer ve maserati her ikiside gercekten erkek arabasi. Ayri bir karizmasi var markalarin.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
99 model mercedes s serisi arabaları. Hem fiyatı uygun hem duruşunda bir asalet bir kalite var.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Son aralar bu Tesla'ya sardım ben de gerçekten harika bir araba kullanmadım henüz canlı da görmedim ama özelliklerine bakınca en iyisi bence dünyanın.
newbie
Activity: 27
Merit: 1
Nissan GTR
jr. member
Activity: 154
Merit: 4
Benim listem saymakla bitmez ama performans arabalarını severim Smiley

M3 olsun M4 olsun. Bir de tabi Mercedes E63'ü unutmamak gerek Smiley
newbie
Activity: 84
camaro ss. porshe 911 cadillac escale ...
newbie
Activity: 85
bmw m6 olabilir. arada sesini dinlesem yeter
member
Activity: 294
Ne Audisi ne Mercedes'i. Abi Mustang varken Audi demek de nedir. Çocukluğumdan bu yana hep istediğim arabadır. Mustang yoksa Ford Taunus
newbie
Activity: 140
mercedes maybach vision 6 cabriolet diye bir araç var dünyada ve hayatımda gördüğüm en güzel araçlardan biri diye bilirim harika ötesi....... Cheesy
Pages:
Jump to: