Pages:
Author

Topic: EOS cüzdan nasıl açılır ve onaylanır ? - page 2. (Read 672 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
 Tam EOS cüzdana ihtiyacım olduğu anda bu başlığı gördüm, çok faydalı oldu. Paylaşım için teşekkür ediyorum. Böyle paylaşımların olması forumun kalitesini yükselttiği kanısındayım.
member
Activity: 756
Merit: 16
Eos cüzdanı açmak bayağı zahmetli bir iş ama güvenli olması için böyle olduğunu düşünüyorum. Bende zamanında açarken bayağı bir uğraştim. Bilmeyenler için güzel bir kaynak olmuş
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Anlatımınız çok iyi olmuş ellerinize sağlık. EOS pratik ve sade bir cüzdan açılışı ile gönüllerde taht kurabilecekken yaşattığı zorluklar ile mevzu oluyor. Ethereumu yıkacak diye gezinen proje açısından eksi puan, açacaz mecburen cüzdanı ama söylenmekte hakkımız.
member
Activity: 202
Merit: 21
abi bu eos cüzdan olayı bitirdi beni ya cok saçma bi site yapmıslar hani insanı ne kadar zorlayabiliriz diye düşünüp yapmışlar bence eos walleti kim nasıl açacak?
member
Activity: 532
Merit: 29
September 09, 2018, 02:48:48 PM
Gym Rewards swap için bana da lazımdı ama erteleyip duruyordum, bugün yarın açarım diye. Konuya denk gelmek güzel oldu. Elinize sağlık hocam.

Ücretli olması enteresan olmuş. Etherwallet gibi olur diye düşünmüştüm. Artık parası neyse verip açacağız. Telefon uygulamaları ile uğraşmaktan iyidir.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
September 09, 2018, 05:53:40 AM
EOS cüzdanını açmayı uzun zamandır istiyordum. Umarım piyasa yükseldiği zaman EOS'ta güzel bir yükseliş yakalar. Şuan için alım fırsatı gibi duruyor.
member
Activity: 588
Merit: 22
September 09, 2018, 04:52:00 AM
Yazı için teşekkürler,çok faydalı bir paylaşım olmuş.Eos cüzdan açmak hakikaten de uğraştırıcı bişey..Ancak etheriumun yerini alacağını düşündüğüm için artık yatırımları eos ücerinden yapmayı düşünüyorum..Umarım ilerde çok değerlenir.
member
Activity: 294
Merit: 11
September 09, 2018, 03:55:33 AM
Eos tokenları için benim de işim düştü bu cüzdanlara. Bakalım Eos tokenları nasıl devam edecek.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
September 09, 2018, 01:11:49 AM
Parayla açıyor olmak çok saçma değil mi? Başka bir örneği var mı bilmiyorum ama cüzdanın bu piyasada paralı olması inanılmaz saçma.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
September 08, 2018, 05:32:07 PM
Eos cüzdanı öyle yapmışlarki sanki kimse açamasın ve kullanmasın diye yapmışlar. Bu kadar zahmetli olması eos cüzdanın kullanımını azaltıyordur. Etherwallet kurulumu çok kolay ve istediğin sayıda cüzdan oluşturabiliyorsun.
member
Activity: 504
September 08, 2018, 04:25:31 PM
Ben de daha önceki yorumumda lazım olmaz demiştim ama saolsun Gym swap yapacakmış mecburen açtım.
Arkadaşımızın anlattığı gibi yapıp ödeme aşamasına kadar geldim tam 2,5 $ ödeme yapıyordum ki, gruptaki arkadaşlar 1$ a başka bir uygulama yüklemişler. Maliyet hesabı açık, ben de EOS Lynx windows uygulamasını yükledim.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
September 08, 2018, 09:51:59 AM
Eos cüzdanına ihtiyaç duymadığım için hiç açmadım ama ne kadar da zahmetliymiş. Belkide diğer cüzdanları açmak çok basit olduğu için böyle görünüyordur. Ne kadar ödeme alıyorlar peki bilginiz var mı?

Bende baya uğraştım doğruyu söylemek gerekirse sitelere göre değişiyor fiyatları 2,5 dolara yaptım ben.

Ben de 2,51 USD karşılığı ETH olarak https://www.zeos.co/ dan açabildim. Onu da Simleos, infinitowallet vs gibi uygulamalara import ettim.
member
Activity: 518
Merit: 10
September 08, 2018, 09:40:12 AM
Eos cüzdanına ihtiyaç duymadığım için hiç açmadım ama ne kadar da zahmetliymiş. Belkide diğer cüzdanları açmak çok basit olduğu için böyle görünüyordur. Ne kadar ödeme alıyorlar peki bilginiz var mı?

Bende baya uğraştım doğruyu söylemek gerekirse sitelere göre değişiyor fiyatları 2,5 dolara yaptım ben.
full member
Activity: 616
Merit: 100
September 08, 2018, 09:35:54 AM
Açıkcası ben üç günde zor çözdüm bilmeyen birisi için biraz zor oldu. Keşke konuyu daha önce görseydim bu kadar uğraşmazdım belkide  Grin
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
September 08, 2018, 01:54:39 AM
O proje GYMRewards olsa gerek. Herkesin derdi bu aralar bir EOS wallet adresi almak, benim gibi galiba Smiley

Ellerine sağlık hocam başarılı bir başlık olmuş. İşine yarayacaktır arkadaşlar.
member
Activity: 566
September 08, 2018, 01:36:16 AM
Biraz karışık gibi. Şuan için en kullanışlı cüzdan olarak sanki Neo nun ki var gibi. Neotracker olanı. Özellikle cuzdandan biryere transfer ederken hiç fee almıyor. O çok hoşuma gitti.
Karışık biraz ama yapacak bi şey yok bazen hocam, güzel projeleri kaçırmaktansa biraz uğraşmak iyidir  Wink
member
Activity: 1106
Merit: 25
September 04, 2018, 07:02:12 AM
Biraz karışık gibi. Şuan için en kullanışlı cüzdan olarak sanki Neo nun ki var gibi. Neotracker olanı. Özellikle cuzdandan biryere transfer ederken hiç fee almıyor. O çok hoşuma gitti.
jr. member
Activity: 80
Merit: 1
September 04, 2018, 06:49:50 AM
en son aşağı yukarı 3 dolar gibi bi ücreti vardı ama değişiyor galiba ağın o an ki durumuna göre

Almayı düşünüyorum ama henüz cüzdan yüklemek için de çok erken. Ayrıca EOS'un fiyatı şuan 5-5,5$ seviyelerinde.
3$ sizce de çok yüksek bir rakam değil mi?

Hocam yüksek ama ben koymuyorum ki fiyatı bana kalsa hiç para almam Smiley
member
Activity: 504
en son aşağı yukarı 3 dolar gibi bi ücreti vardı ama değişiyor galiba ağın o an ki durumuna göre

Almayı düşünüyorum ama henüz cüzdan yüklemek için de çok erken. Ayrıca EOS'un fiyatı şuan 5-5,5$ seviyelerinde.
3$ sizce de çok yüksek bir rakam değil mi?
member
Activity: 566
Pages:
Jump to: