Pages:
Author

Topic: EOS cüzdan nasıl açılır ve onaylanır ? - page 3. (Read 670 times)

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Eos cüzdanına ihtiyaç duymadığım için hiç açmadım ama ne kadar da zahmetliymiş. Belkide diğer cüzdanları açmak çok basit olduğu için böyle görünüyordur. Ne kadar ödeme alıyorlar peki bilginiz var mı?
full member
Activity: 476
Merit: 100
Ellerinize sağlık çok güzel açıklamışsınız ama sırf aktivason için ödeme yapmamızı istemesi sanki biraz abartı olmamış mı? Bu güne kadar hiç eosum olmadı birisi ücretsiz gönderecekse 3 - 5 ne koparsa gönlünden hesap açabilirim hemen.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Güzel paylaşım .Emeğinize sağlık. Takılanlar   ve yeni başlayanlar için  yardımcı olacak bi konu acmışsın. Biraz karmaşık bir cüzdan ama güvenlik acısından faydası vardır diye düşünüyorum 
member
Activity: 566
Merit: 29
Herkesin bu kadar uğraştığına ve aktivasyon için para yatırdığına değer umarım dostlar.
newbie
Activity: 266
Merit: 0
güzel bir konu olmuş hocam, eos hakkında oldukça aydınlatıcı faydalı bilgiler var konuda
full member
Activity: 588
Merit: 125
kardeşim gayet güzel olmuş eosta cüzdan açmak cidden zor ben açana kadar göbeğim çatlamıştı ama açmayanlar artık senin sayende kolayca buradan okuyup açarlar
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
gayet güzel bir anlatım olmuş paylaşımın için teşekkürler hocam yapamayan arkadaşlara iyi bir rehber olacaktır bu konu
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Elinize sağlık gerçekten resimlerle gayet açıklayıcı ve akıcı bir anlatım olmuş, eos bu piyasada önemli bir altcoin ve wallet olarak sık kullanılan walletlerden biri mutlaka yararlananlar olacaktır.
member
Eğer işinize yaradıysa ne mutlu bana
member
Activity: 612
Merit: 10
Güzel bir konu olmus kardes meritim olsa verirdim ama maalesef yok. En kısa sürede deniyeceğim bende cok ugrastirici oldugu icin vazgecmistim.
member
Activity: 210
Merit: 16
Gerçekten faydalı bir paylaşım olmuş. Bu EOS cüzdan açmak nekadar da zormuş böyle . EOS airdroplarına ve bountylerine katılanların işine yarayacaktır
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Diğer cüzdanların aksine Eos cüzdan sahibi olmak neden bu kadar karmaşık anlamak güç. Neyse ki bu konu dikkatlice incelendiğinde büyük yardımı olacaktır. Teşekkür ederim bu bilgi için.
member
Merhaba dostlar, bugün bir proje için cüzdan olarak EOS cüzdan kullanmam gerekiyordu ve ben bunu ETH cüzdan gibi kopyala yapıştır ile bitecek zannettim. Fakat işler tam olarak öyle olmadı Smiley Benim gibi bu sorunla cebelleşen arkadaşlar olduysa onlara bir nebze olsun yol gösterici bir rehber tadında konu oluşturayım dedim. Bunun için benim araştırdığım 2 yöntem var :

İlk Yöntem

- İlk olarak https://eosrio.io/simpleos/ adresine gidiyor ve SimplEOS cüzdanını bilgisayarımıza uygun olarak indiriyoruz.

- Daha sonra cüzdanın ilk sayfasından "REQUEST NEW ACCOUNT" alanına tıklayarak kayıt olmaya başlıyoruz

- 12 karakterli bir kullanıcı oluşturarak diğer kısımları bildiğimiz gibi dolduruyoruz.

- Kayıt olduktan sonra elinizdeki private key ile import etmeye çalışacak ve hata alacaksınız fakat herhangi bir adımı yanlış yapmadınız merak etmeyin. Sadece cüzdanımız aktif değil.

- Aktivasyon için ise https://www.zeos.co/ adresine gidiyor ve kayıt oluyoruz. Kayıt olduktan sonra bizi böyle bir ekran karşılıyor ve bu ekrandan aktivasyon için bir ödeme emri oluşturacağız :

- Ödeme kısmı bildiğimiz gibi adresi kopyalayıp ekranda belirtilen tutarı ödeme şeklinde tamamlanmış olacak. Bu adımdan sonra aktivasyon yöntemi tamamlanmış olacak.

İkinci Yöntem

- Bir diğer yöntem ise https://github.com/eoscafe/eos-key/releases adresinden EOS Keys Generator indirmek.

- Dosyayı indirdikten sonra bizi böyle bir ekran karşılayacak :

- Daha sonra Generate kısmına tıklayarak keylerimizi oluşturuyoruz. Bu keyleri güvende tuttuğunuzdan emin olun. Generate butonuna toplamda 2 kez tıklıyoruz. İlk tıkladığımızda oluşan public key bizim "active" keyimiz olucak. Diğer tıklama ise "owner" key olacak.

- Keylerimizi aldıktan sonra https://www.zeos.co/ adresine gidiyor ve kullanıcı adımız, active ve owner keyimizi girerek tekrar emir oluşturuyoruz. Diğer ekranda tekrar belirtilen tutarda ödemeyi yaptıktan sonra adresimizi aktif etmiş bulunuyoruz.

Benim tecrübe ettiğim kısım bu kadar, eğer sizin de bir yönteminiz var ise yorumlarda paylaşırsanız faydalanırız hepimiz Smiley
Pages:
Jump to: