Pages:
Author

Topic: Şeriata uygun ilk ve tek coin: Stellar (XLM) - page 2. (Read 1082 times)

member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
katılım bankaları gibi olur herhalde katılım bankaları ne kadar uygun şeriata?
member
Activity: 411
Merit: 21
Stellar doguda gümbür gümbür ileriliyor. Ortadogudan sonra Kafkaslara da el atti. Azerbaycan Merkez Bankasi, Azerbaycan'in bankacilik ve ekonomi sisteminin digitallestirilmesi ile ilgili IBM ve Stellar ile birlikte ortak bir calisma baslattiklarini duyurdu.

https://en.trend.az/business/economy/2962614.html

Bakalim siradaki hedef Türkiye Merkez Bankasi mi? Wink
member
Activity: 294
Merit: 11
September 06, 2018, 08:49:10 AM
Nope. Şeriate uygun borsa geliyor. İmzamdan bakabilirsin Adab Solutions. Hype fena değil en azından topluluğa etki eder.
member
September 06, 2018, 06:49:42 AM
IBM, Stellar tabanli "Blockchain World Wire" adinda bankalar arasi yeni bir ödeme sistemi gelistirdi. Ripple'a benzer ayni zamanda Ripple'a rakip bir sistem.

https://www.coindesk.com/ibm-debuts-stellar-powered-blockchain-world-wire-payments-system/

Stellar'in Seriat sertifikasi almasi bosuna degilmis. Muhtemelen Ortadogu ve dogu Asya bankalari arasindaki para transferlerinde bu yeni sistemi kullanacaklar.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Bence beklenen boğa piyasasinin yıldızı xlm olacak. Hele ki birde böyle bir durum varsa, daha iyi yerlere gelebilir. Ben bir miktar aldım. Attım kenara bakalım neler olacak?
newbie
Activity: 212
Merit: 0
Fiyat artışı olabilir arap yarım dünyansında etkili olucaktır bu aldıkları belge şeriata uygun olma stellarda ripple gibi bankalar tarafından kullanılıcak çok iyi bir coin tokenden çıkarabiliyorsunuz stellardan
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Güler misin ağlar mısın, nelerle uğraşıyoruz Grin Neyse gayet stratejik ve ilginç bir hamle olduğu için vakti gelince karşılığını bulacaktır diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Hahaha helal coin stellar oldu demek şaka bi yana bu xlm için güzel bi gelişme helal proof olması yaygınlaşacağı coğrafya açısından çok önemli %100 islami usullere göre üretiliyor olması artısı olacaktır.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Enteresan bir haber gerçekten, bir çok ülke ve insan gerçekten hassas bu konuda gerçekten ve bu sertifika hem örnek olacak hem de stellar'ın geleceği için artı puan olacak.
member
Stellar Arapların sayesinde marketcap’te EOS’u sollayarak 5. sıraya yerleşmişti. Şu anda yine 6. sırada ama aradaki fark çok küçük. Muhtemelen 5. sıraya Demir atacaktır.
member
Activity: 448
Merit: 10
Bir coinin başarılı olabilmesi için böyle tek parametre yeterli değil öncelikle marketin durumu önemli , bir ara pump/dump coinleri için de bu kriter geçerli. Ne zaman ki balinalar hareket ettirmeye karar verirlerse çöp bile olsa gider.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
bitcoindeki ralli de ne yapacağına bakmalı. gerçi benim gördüğüm bitcoinle paralel hareket ediyor. bitcoin yükselirken ripple, neo, ether gibi prim yapıyor. bu şeriata uygun terimi arap yatırımcılar tarafından eğer kabul görürse artık izlemek lazım.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Stellar gerçekten güzel bir proje sertifika almaları Müslüman ülkeler için önem teşkil ediyor Dubai'de olmasıda manidar boğada uçan coinlerden bir tanesi olacak diye düşünüyorum. Smiley
member
Activity: 189
Konu başlığı mükemmel olmuş kripto paralara bambaşka bir yaklaşım getirmişler helal olsun güzel proje beğendim  Grin
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Şeriat meriat bilmem ama bu araplar coin piyasasına girerse bayağı iyi olur bu pastadan payımızı alırız bizde Smiley)
member
Activity: 532
Merit: 29
Bu hamle, Arap sermayesine kripto paraları şirin göstermek için yapılmış gibi geldi.

Sakıncası var mı? Kesinlikle yok. Aksine piyasaya para girişi sağlayacaksa bu belgeden diğer coinler için de alınsın. O ya da bu nedenle, Arapların kitlesel olarak kripto para piyasasına nakit akışı sağlamaları herkes açısından iyi olur.
member
Activity: 546
şerita uygun diye araplar falan stellara akın edip de hold yapmaya geçmez. parasını bekletiyor ve bence en çok bitcoin için kullanacak. onun da eli kulağında gibi. bitcoinle alakalı yabancı kaynaklardan haberleri anlık takip edenler çok avantajlı.
member
Activity: 294
valla bu şeriat işlerine falan pek de bulaşmamak gerekiyor hocam, bunların bulaştığı işler düzelmiyor bir türlü
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
bunun kararını kim neye göre veriyor. Arkadaşlar bunlar ucuz numaralar stellar Ripple dan çok mu farklı ki biri dini coin diğeri gevur coin oluyor Smiley)))
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Arapları ve müslüman ülkedeki vatandaşları çekmek için eklendi. ama bu demek değil para hemen stellara akacak. istedikleri kadar stellar alsınlar iş bitcoine bakar. sürünün başı bitcoin ve sürünün başını şu aralar güden de amerika olduğu sürece onun kararları, kurumlardan çıkacak neticeler bunlar daha dikkate değer.
Pages:
Jump to: