Pages:
Author

Topic: Şeriata uygun ilk ve tek coin: Stellar (XLM) - page 4. (Read 1082 times)

member
Activity: 411
Merit: 21
Pek balarılı olacağına inanmıyorum  normal coinler haram mı yani baya mantıksız geldi bana kripto haram sözü zamanın gerisnde  hep müslüman toplumu

Şeriat sertifikasını veren Dubai’deki enstitüye başka hangi kripto paralar başvurdu bu bilinmiyor. Belki Stellar dışında hiçbiri başvurmadı, belki Ripple başvurdu reddedildi bilmiyoruz. Ama şurası kesin Ortadoğu’da piyasaya
girmek isteyen ya da piyasa yapmak isteyen her proje bu enstitüye başvurmak zorunda. Racon böyle !
jr. member
Activity: 236
Merit: 1
Pek balarılı olacağına inanmıyorum  normal coinler haram mı yani baya mantıksız geldi bana kripto haram sözü zamanın gerisnde  hep müslüman toplumu
jr. member
Activity: 34
Merit: 10
ben bu tip şeriata uygun kripto paraları mantıksız buluyorum, bence çoğu çöp niteliğinde
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Helal coin Cheesy . Çok komik geliyor bana bu tarz şeyler. Stellar almak istiyorum ama bir türlü düşmüyor, adamlar akıllı hamleler yapıyor. Kime nasıl satacaklarını iyi biliyorlar.
member
Activity: 364
Uzun zaman önce yatırım yaparken her zaman aklımda kalan bir coindi ve malesef ki yatırım yapmamayı tercih ettim keşke bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirseydim.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Stellar değerli ve güzel bir coin üstüne üstlük bu gelişmeler ile değerine değer katacaktır. Belkide zamanla top 3 e bile girebilir.
full member
Activity: 420
Merit: 100
şeriata uygun olması diye bişey yok arkadaşlar adamlar halk galeyana gelmesin , gavur işidir bu diyip ters tepmesin diye uydurulmuş bi yalan. Şeriata uygun kriptopara mı olur lütfen Smiley
full member
Activity: 770
Merit: 103
şeriata uygun olduğunu belirten kıstaslar ve özellikleri neymiş çok merat ettim. hangi özelliiğinden dolayı şeriata uygun sayılıyor. Diğerlerinde eksik olan , stellarda tam olan nedir ?
member
Activity: 252
şaka gibi işler şeriata uygun coin ne demek Smiley diğerleri haram bu helal mi sadece haber olsun adam çeksin işleri başka birşey değil
member
Activity: 378
Merit: 11
Stellar saçma birşey yapmış olsada cahil cüheylanın aklını çeldi herhalde, böyle birşey yapmasına gerek yoktu bence gayet stabil ve güzel ilerleyebilecek ilk 10 coinden birisi zaten
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
En güzel tepkileri artışları son zamanlarda Stellar gösteriyor fakat hala alıp ledgera atamadım hep düşüş bekledim fakat olmadı parça parça almak daha mantıklı sanırım.
newbie
Activity: 55
Merit: 0
Stelların doğunun öncüsü olacak gibi duruyor bu hareketleri görmeye devam edersek arada güzel haberlerde görelim hep düşüş görüyoruz.
member
Activity: 182
Stellar rakibi Cardano'dan daha güçlü olduğunu bir kez daha belli etti, fiyat olarak iyi dayandı ayı piyasasına. Bu haberde İslam dünyasından milyonlarca dolar para akışı olabileceğinin habercisi. Fee ücretleride bir hayli düşük 0.3 Stellar beni Stellar'a çeken asıl şeyde budur yani az transfer fee.
full member
Activity: 392
Merit: 107
stellar on numara beş yıldız bir blockchain bence. gerek hız gerek işlem ücreti ile üstüne tanımıyorum. ekibi de son zamanlarda bayagı aktif. gelen olumlu haberlerden dolayı düşen piyasada bile tutunmayı başarabildiler. arkasındaki toplulukta bayagı aktif. bu şeriat meselesi biraz yanlış anlaşılmış gibi. bence biraz daha detaylı araştırın arkadaşlar.  bir coinin ne yaptığına bakmak lazım. bence aramızda halen stellar platformunu kullanmayanlar varsa küçük bir test yapsınlar. kesinlikle bana hakverirsiniz. merkezsiz borsaları bile on numara işliyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
Ne şeriatı ripplenin çakması bu.Ripple'nin eski ortağı stellar'ı kurdu.Bu piyasada şu bu değil adamların tek derdi nasıl parayı  katlarım.Manipülasyonla yürüyor bu işler.Fazla bir ümidim yok bu coin ile alakalı.Bu seviyelerde dolaşır.
member
Activity: 490
Merit: 16
Şeriata uygun ne demek arkadaş resmen ılıman kesimi çekebilmek için güzel bir ayar çekmişler  Grin arkadaşlar yalan yalan işin şeriatı meriatı yok kripto para her zaman için riskli gruptadır helali haramı Yok bu işin
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
Adamlara helal olsun bizi çözmüşler ( bizi derken sadece Türkiye değil, ortadoğu islam coğrafyası). İşin içine dini imanı karıştırdın mı tamamdır. hemen sazanlar atlar; "islami coin abi bu, sahip çıkalım, coinimizi kimseye yedirmeyiz, ölümüne hodl " gibi naralar duyarsam şaşırmam. hoş xlm kötü bir coin değil, zaten mesele bu da değil. isterse en boktan proje olsun, adamlar dindarlık sertifikası helal sertifikası adına ne derseniz deyin aldı mı iş bitmiştir.  bu diyarda  din ticareti kadar karlı bir mecra yok.
member
Activity: 392
Merit: 11
Tamamen iş olsun diye yapılan bir şey ama şeriatle yönetilen yerlerde muhakkak pozitif etkisi olacaktır zaten olmuş da.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Staller Lumen geleceği çok parlak bir coin. zamanında çok az miktarda yatırım yapmıştım. Keşke çok çok yapsaydım dediğim koinler arasında 1. sırada. ayrıca ben cmc de de xrp yi geçeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Uzay ve teknoloji çağında olabiliriz fakat hangi dinden olursa olsun farketmez insanların kafası karışık bu konularda, hem bu dünyayı kazanmak hem de öbür dünyayı kazanmak isterseniz birilerinden uygunluk almanız şart.

Pages:
Jump to: