Pages:
Author

Topic: Erken seçim 2018: Türkiye 24 Haziran'da sandığa gidiyor ! - page 2. (Read 558 times)

newbie
Activity: 129
Merit: 0
erken seçimin ötesinde bir karar oldu bence. umarım ülke için iyi olur herşey.  en zor seçim bu olacak türkiye tarihinde.
member
Activity: 322
Merit: 16
Sandıktan hangi parti hangi lider çıkarsa çıksın aslında sandıktan gerçekler çıkacak. sandıktan sakladıkları ekonomik kriz çıkacak. sandıktan enflasyon, işsizlik çıkacak. Yatırımcının güvensizliği çıkacak.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Muhtemelen birseyler daha duzenli duruma gelecektir. Ekonomik sorunlar duzelmeye baslar mi bilinmez ama gerekli bence secim.
member
Activity: 252
Merit: 10
ülkeyi ne hale getidiklerini halkım güzel halkım bir görse artık. seçim benim umrumda değil. halkım gerçekleri bir görsün de ona göre gereken reformlar yapılsın.
newbie
Activity: 84
Değişen bir şey olacağını sanmıyorum.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Çok ani alınan bir karar olduğunu düşünüyorum erken seçim kararının. Ne gerek vardı yani bir anda anlamış değilim. Umarım hayırlısı olur ülkemiz için.
member
Merit: 11
Fazla derine inmeden şunu diyebilirim ki anayasamız yeniden delindi. Seçim kararı verildiğinde en erken 90gun sonra seçim olmasi gerekirken 77gun sonrasında seçim olacak. Basit gibi görünse de yasayı tanımayan insanlar varken ne olacağız biz.
member
Activity: 994
Merit: 20
Biraz aceleye getirdiler seçim işini. Üniversite sınavı gereksiz yere ertelendi 1 hafta. Tabi 1 hafta ertelenmiş olması da ilk turda seçim işi bitecek demek ki diye düşündürüyor insanı. Hayırlısı olur inşallah bakalım.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Değişen bir şey olacağını sanmıyorum yine tekrar ve tekrar kazanacaklar boşuna umut bağlamayın..
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Yine Neyseki erkende olsa tarihi belli. Biz geçen hafta oyladık bitide diyebilirlerdi. Bakalım 2 aya neler olacak, yine neler göreceğiz... umarım güzel şeyler olur
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Her türlü sonucu doğurabilir bu karar. Net olarak bir durum yok bence şu an ortada. Olumlu da olabilir çok kötü bir karar alındığını da gösterebilir.
member
Merit: 16
benim tek temennim Erdoğan'ın başkan olması akpartinin de şimdiden daha fazla sandalyesinin olması.

bu ülkeyi bu hale getiren onlar. enkazı başka bir partiye vermesinler. nasıl bu hale getirmişlerse kendileri düzeltsinler.
newbie
Activity: 93
valla neden boyle oldu erken seçim bende anlamadım bekleyip görelim
member
Activity: 434
Merit: 14
-Erken seçim vatana ihanettir..Acz içinde olmaktır.
-Ne erken seçimi ya..Daktilolar mı atılıyor ki erken seçim olsun.

Bunlar seçim kararı alan kişinin yakın zamanlardaki sözleri..Mevlana'dan beter dönüyorlar.
newbie
Activity: 238
bana kalırsa bu tarihler çok erken şimdiden medyada yeter millet seçimini yapacak tarzı şeyler var
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Şaşırdık mı? tabiki hayır. Belliydi gene birşeyler olacağı.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
daha uyum yasaları çıkmadan nasıl seçim yapacaklar. zorlama yasalar çıkartılacak. aceleye getirilecek.

onu da geçtim muhalefet partileri bu zamana kadar kendilerini 2019'a göre ayarladı. daha kendi aralarında uzlaşmadılar. bu iki ayda nasıl bir uzlaşma yapabilecekler. partileri ben yaptım oldu zihniyetiyle sıkıştıramazlar. bu ahlaklı bir siyasete sığmaz.

senin ekonomik reform yapman gerekirken seçime ihtiyacın yoktu. sen ekonomik reform yapacağında kimse sana yapamazsın diyemiyordu zaten. üstünlüğün var. her türlü istediğini yapıyorsun.

Dünya lideri olarak sen Meral'in, Temel'in palazlanmasından mı korktun. Ne bu sahneden hemen itme çabası
full member
Activity: 280
Merit: 102
haberde şöyle bilgi vardı. bir kişi hem cumhurbaşkanlığına hem milletvekilliği seçimlerine katılamaz. ikisinden birini seçmeli. cumhurbaşkanı seçimine katılır ve kazanamazsa milletvekili olmaz diye.

hocam evet öyle bir yasa var ama tayyip bu saatten sonra peygamberim dese, %20 kadar inanan olur allahım dese %10 kadar inanan olur,

o kişi bu ülkede artık istediği her şey oldur. 7-24 tv lerde varsa yoksa tayyip
newbie
Activity: 168
haberde şöyle bilgi vardı. bir kişi hem cumhurbaşkanlığına hem milletvekilliği seçimlerine katılamaz. ikisinden birini seçmeli. cumhurbaşkanı seçimine katılır ve kazanamazsa milletvekili olmaz diye.
member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
bence çok erken seçim demek daha doğru 2 ay kaldı yahu
Pages:
Jump to: