Pages:
Author

Topic: Erken seçim 2018: Türkiye 24 Haziran'da sandığa gidiyor ! - page 3. (Read 556 times)

jr. member
Activity: 34
Merit: 10
eve bu kadar erkenden çıkıp laps diye 2 ay sonra sandık konulmaz insanların önüne
newbie
Activity: 150
Merit: 0
seçime mi gidiyoruz formaliteden bir şeye mi  Grin
newbie
Activity: 35
Ülkemizde ve sınırlarımızda bu kadar karışık durumlar varken seçime gitmek ne kadar doğru bir karar bilmiyorum fakat umarım hepimiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanır.
newbie
Activity: 150
vatana millete hayırlı olsun inşallah.
newbie
Activity: 154
Erken seçim kararının arkasında bir anlamda ekonominin geldiği durumu göz önünde bulundurmalıyız diye düşünüyorum.Zira sadece ülkemizde değil dünyada olumsuz bir gidişat mevcut.Çare Bitcoin,altcoin..!

Konuyla ilgili Mahfi Eğilmez'in çok güzel bir yazısı var;

https://www.mahfiegilmez.com/2018/04/erken-secime-giderken-turkiye.html

yazıyı okudum ama yani son dönem de, mahfi eğilmez tuhaf tuhaf konuşuyor, yani nereye varmak istiyor belli değil. alttaki yorumlar da  aynı kafadan
jr. member
Activity: 131
Merit: 1
Bir seçim sezonuna daha hoşgeldik desenize
newbie
Activity: 140
Alel acele enteresan bir karar oldu, memlekete hayırlı olsun
full member
Activity: 411
Merit: 134
Erken seçim kararının arkasında bir anlamda ekonominin geldiği durumu göz önünde bulundurmalıyız diye düşünüyorum.Zira sadece ülkemizde değil dünyada olumsuz bir gidişat mevcut.Çare Bitcoin,altcoin..!

Konuyla ilgili Mahfi Eğilmez'in çok güzel bir yazısı var;

https://www.mahfiegilmez.com/2018/04/erken-secime-giderken-turkiye.html
newbie
Activity: 70
Erken seçim değilde Baskın seçim oldu bu galiba. Ayrıca Devlet Bahçeli bir gün çıkıyor Erken seçim diyor , danışıklı dövüşe benziyor bu iş.
newbie
Activity: 154
Kripto paralarla ve bu teknolojiyle uğraşa duruyoruz, yoruluyoruz.

Ben de konu dışına güncel konuları tartışıp için kafa dağıtmamız için, fikirlerimizi dile getirmek için bir konu açayım dedim.

Erken seçim hakkında ne düşünüyorsunuz ?  Sizce ülkemizin geçtiği zor dönemlere bir çözüm olur mu ? Yoksa işleri daha mı kötüye götürür?
Pages:
Jump to: