Sizin takdire şayan dış politika dediğiniz şey sayesinde Yunanistan F-35 lere sahip olacak biz ise aylardır sahip olduğumuz F-16 lara yenisini eklemek için ABD kongresinden onay almaya çalışıyoruz o da kolay gözükmüyor.
doğu akdeniz'de "türkiye işgalci/yayılmacı politikalar uyguluyor" diyenler iktidar olsaydı ve doğu akdeniz'de geri adım atsaydık, orada kıyıya olta atabilecek alandan fazlasına (hakkımız olana) göz koymasaydık; ypg kendi bölgesini savunuyor deseydik, sınır hattımızda boydan boya terör koridoru oluşturmalarına izin verseydik, onların türkiye'deki uzantılarıyla kucak dansı yapanlar gibi olsaydık; azerbaycan'da kardeşlerimize yardım ederken "türkiye bölgeye cihatçıları sevk ediyor" diyenler gibi olsaydık; bölgemizde tam istedikleri türden bir kuvvet(siz) olurduk ve seneye de kullanalım diye bize f35 yerine doğrudan f40'ları verirlerdi...
ya, daha iki ay önce 6+2'nin neredeyse hepsi "ukrayna'yı desteklemeliyiz ve rusya'ya yaptırım uygulamalıyız" goygoyu yapıyordu. son iki yüz yıldır bizi sürekli ruslarla dövüştürüp zayıflatıyorlar aga! adama "siz hangi değirmene su taşıyorsunuz kardeş" demezler mi?
harbiden zaferlilere ve memleketlilere "çok az ve yalnız kaldıkları için" acıyorum, bu forumda acıma kelimesini şimdiye kadar hep alaycı bir dille kullandım ama ilk defa gerçek anlamında kullanıyorum.
Süleyman Şah türbesini maalesef korumayı bile başaramadık.
süleyman şah türbesi kadar boş bir goygoy daha yoktur. cehennem köpekleri işidliler oraya girip o türbeyi yerle bir etseydi (adamlar kendi babalarının mezarlarını bile dümdüz ediyor) bunlar o türbeyi neden taşımadınız derdi. la kardeş sanki o türbeye bir saygınız var, hadi var diyelim, hadi sizin gibi çakma delikanlılık yaptılar diyelim, ne olacaktı??????? ne işimiz var dediğiniz suriye'ye gönüllü olarak savaşa mı gidecektiniz? gerçek olup olmadığı bile belli olmayan bir türbe/anıt için "neden geri çektiniz, biz orası için savaşırız" diyorlar ama sınır hattında boydan boya terör koridoru oluşturulmasını engellemek için oraya girdiğimizde "ne işimiz var suriye'de" diyorlar! allah aşkına az biraz tutarlı olun, çok değil...
bu ithamı bana yapıyorsan ayıp ediyorsun. ayıca, bence cesur ol, korkma! bak, antin-kuntin anket firmasının sonuçlarına göre üç ay sonra iktidar değişecekmiş ve benim gibi düşünen insanlar ileri demokrasi aşıklarının geleneksel şenliklerinde daralmış ağaçlarda meyve toplayacakmış! bence korkması gereken kişi sen değilsin kanki. :)
ayrıca, burada "daha önce söylenmemiş olan" ne gibi bir şey söyleyebiliriz ki? laiklik elden gidiyor, ordu göreve falan diyeceksin, benim hatırladığım kadarıyla ayakkabı cini amca ona daha önce cevap vermişti:
https://youtu.be/NvOCQBrfSls :)