Pages:
Author

Topic: Eski futbolcu Michael Owen kendi coinini çıkarıyor - page 2. (Read 568 times)

member
Activity: 207
Merit: 10
Bence futbol sektöründen sonra kariyerine güzel bir yerden devam ediyor en azından adam çabalamaya gayret gösteriyor.Bence gelecegi olabilecegini düşünüyorum detaylarını iyi araştırmak lazım.Bence tamamen para için yapılan bir çalışma olmadıgını düşünüyorum eminim ki farklı bir fikir ile yoluna devam ediyor.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
eski football manager oyunları aklıma geldi. Owen'ın koşu hızı baya yüksekti. Owen popülerliğini kullanıyor ve kripto-spor konusunu birleştirmiş. İngiliz kendisi ve pound üzerinden fiyat eklemiş. Başta Liverpool taraftarı kendisine destek olur. Dünya çapında tanınmış futbolcu eli boş dönmez yani.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
ingilizler bu işe kafa yoruyor ben nedense bunun kesin tutacağını düşünüyorum çünkü simge karakterlerden ve boş bir şey olacağını düşünmüyorum
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
gidipte buna kimsenin para yatıracağını düşünmüyorum ben iyice tadı kaçmaya başladı bu işlerin yakında alt komşumda coin çıkarıyorum dese şaşırmam.
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Pazara yeni adam çekme açısından bedava reklam ama bunu da diğerleri de yapacak gibi geliyor bana. Birde 7.5pound acayip bir rakam
full member
Activity: 602
Merit: 120
İnsanların hayranlıklarına ben bir türlü anlam verememişimdir, tabiki ünlü bir şarkıcı yada futbolcu olabilirsiniz ama sırf ünlüsünüz diye insanların size bu kadar para yatırmasına bir türlü anlam veremiyorum.. hani kullanım amacı olan bir token olsa anlarım ama tek amacı futbolcunun çıkarmış olmadı ve ürünlerin satın alınabilecek olması mı yani ?
member
Activity: 1106
Merit: 25
futbolcluğu ne ki coin ya da tokeni iş yapsın. ben kendisini de beğenmezdim. almayı hiç düşünmem. ha olurda airdrop ya da bounty yaparsa katılırım. onun dışında hayatta almam. zamanın da cr7 tokeni vardı ronaldonun o bile iş yapmadı bu mu yapacak?
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Bu da iyice moda oldu herhalde. Herkes bir şekilde kendini kriptonun içine atmanın peşinde. Yani ne bileyim bu kadar da olmamalı, her dk herkes bir şeyler çıkarmamalı.
newbie
Activity: 126
Demekki owen kazandığı paraları yedi ve paraya ihtiyacı var. En kolay ve kısa yoldan para kazanmanın yolu da bu piyasaya girip coin moin işlerine katılmak. Hayırlı olsun reis
member
Activity: 336
Merit: 17
Acaba bizim Hasan Ali Kaldırım da çıkartır mı bir coin merak etmiyorum değil hani  Roll Eyes Shocked
Hasan ali kaldırım böyle birşey olsa ismi galiba hasensio  olabilir belki;-)  yani  böyle projeler ne kadar tutar bilmiyorum yani. Yani yukarda bir arkadaş yazmış ünlü isimlerin reklamda oynaması bilinirliği artırıyor milleti kripto dünyasına cekiyorlar. Böylelikle hacimde artmış oluyor. Tanıdıkça değerleniyor. Bakalım nasıl birşey olacak.
jr. member
Activity: 203
Çok gereksiz olucak çıkarması kendi ismini taşıyor diye çıkarıcak ama boş oluca millet sağlam coinlere girmeyi tercih ediyor artık
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
bana göre çıkarsada bir geleceği yok bu coinin yatırım yapılacak cinsten değil isterse 50$ olacağını bileyim gene almam bunun yerine eth,neo vb. duyulduk coinleri al at kenara heyecana gerek yok.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
blockchain ile alakası olmayan decentralised sisteme aykırı benci bir fikir. bu fikrini gerçekleştirmeye çalışırsa futbolcu kartları gibi coinler görürüz piyasada Cheesy
member
Activity: 462
Merit: 42
Tamam diyelim çıktı falan eee neye hizmet edeceği belli mi yani tutacak mı nereye kadar insanlar  tercih edecek bunlar önemli değil mi ? Artık o kadar çok coin var insanlar seçici olmaya başladı. Hekrese bol kazançlar ve iyi günler.
jr. member
Activity: 252
7.5 pound değerinde coin. talep toplar mı bence toplar. en saçma tokenler bile kaç milyon dolar topluyor. tabi iki icodan biri batıp gidiyor orasını da düşünelim. 2 milyon dolar toplayan DID token vardı halen borsaya girmedi. token bu artık neyi bekliyorlarsa  Cheesy
jr. member
Activity: 196
Messi nin sirin labsın reklamında oynadıktan sonra, del pieronun helbiz reklamı yapması şimdi de michael owen tarafından coin çıkarılma projesi bunlar aslında çok güzel gelişmeler, insanları kripto paraya yönlendiriyor bu tür olaylar, devamının gelmesi dileğiyle diyelim. Sırada ki ünlümüz kim olacak bakalım Smiley

Güzel tespit hocam. Ünlü yüzler marka bilinilirliğini arttırıyor.
Srn tokenın bir numarasıda yok geçen hafta bittrex'de pek çok gün hacimde 1. sıradaydı.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Popülaritesini artırma amaçlı magazin haberi gibi birşey olmuş. Uzun vadede başarılı olmaz.Her aklına gelenin kendi coinin çıkarmak istediği bir piyasa düşünsenize;  nerde çokluk orda bokluk daha ne diyeyim
newbie
Activity: 25
Tutacağını düşünmüyorum. Fazla hayaperest yaklaşım olmuş.
member
Activity: 406
Merit: 12
Fazla bireysel bir proje olmuş bence, daha kurumsal bir çalışma olsa futbol sektöründe gayet başarılı olabilirler. Michael Owen’ı Beckham zamanından bilenler bilir. İngiltere milli takımının önemli parçalarından biriydi. Bu tip projeleri daha genele yayabilseler çok daha iyi olur.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Messi nin sirin labsın reklamında oynadıktan sonra, del pieronun helbiz reklamı yapması şimdi de michael owen tarafından coin çıkarılma projesi bunlar aslında çok güzel gelişmeler, insanları kripto paraya yönlendiriyor bu tür olaylar, devamının gelmesi dileğiyle diyelim. Sırada ki ünlümüz kim olacak bakalım Smiley
Pages:
Jump to: