Pages:
Author

Topic: Eski futbolcu Michael Owen kendi coinini çıkarıyor - page 3. (Read 568 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
eskiden lakabı "rüzgarın oğlu". liverpool efsanesi. çok hızlı koşar o kısa boyu ile. Kriptolarla ilgilenmesi hoş. OWN kodu akılda kalıcı. Futbol kariyerindeki tanınmışlığını ortaya koyuyor, buradan yürümüş doğru taktikler açıkçası
full member
Activity: 560
Merit: 113
 Tongue Scam ico'dan farkı yok ne yapalım yani hiçbir işe yaramaz boş bir fikir, kim kardashian falan yaratsa işe yarayabilir ama sonuçta normal coin'ler gibi olmaz hiçbir zaman.
sr. member
Activity: 402
Merit: 250
Eğer onu seven büyük bir kitle varsa ekonomik anlamdan mantıklı geliyor ama bunun için blockchain kullanmasına gerek yok bence biraz saçma olmuş
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bir arada Cristiano Ronaldo coin cikmisti.  Cr7 diye.  Piyasaya girmisti sanirim ama son durumu ne oldu bilmiyorum.  Airdrobuna girmistim gelmedi veya gondermediler.  Zaten boyle isimler sirf populerliginden faydalanmak icin boyle yapiyorlar.

Hocam o coinin Ronaldo ile ilgisinin olduğunu şimdi duydum ve çok şaşırdım. Bana geldi ama hiç bir ederi yoktu. Hala duruyor. Umarım birgün işe yarar çok zor ihtimal ama zaten değeri olmadığı için satacak durumum yok
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
ben en cok johnny sins coin bekliyorum Smiley
newbie
Activity: 38
chuck norris coin, kenye west coin. durun bakalım daha neler göreceğiz.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Bir arada Cristiano Ronaldo coin cikmisti.  Cr7 diye.  Piyasaya girmisti sanirim ama son durumu ne oldu bilmiyorum.  Airdrobuna girmistim gelmedi veya gondermediler.  Zaten boyle isimler sirf populerliginden faydalanmak icin boyle yapiyorlar.
jr. member
Activity: 110
Merit: 1
Micheal Owen açıkçası pek seveni olmayan bir isim, şu an hali hazırda yorumcu olarak çalışıyor ama banal yorumları ile insanları çıldırtıyor takip ettiğim kadarıyla. Futbol yaşantısını sürdüren bir isim çıkarsaydı gerçekten iş yapabilirdi ama kim ne yapsın Micheal Owen'ı?
full member
Activity: 504
Merit: 103
Taraftar ürününü direk alma konusu iyi olmuş oradan yürüyebilir ivme kazanabilir böylelikle 'OWN'
newbie
Activity: 182
Adam marka değerini kullanarak coin çıkarmış. Muhtemelen bizim düşündüğümüz gibi borsalarda işlem gören bir coin olmayacak.
member
Activity: 1283
Merit: 43
Acaba bizim Hasan Ali Kaldırım da çıkartır mı bir coin merak etmiyorum değil hani  Roll Eyes Shocked
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Bu tip gelişmeler marketing açısından son derece güzel şeyler, özellikle ingiltere gibi konservatif ülkelerde bu tip haberler 2 kat daha değerli, proje güzel olsun olmasın tutsun tutmasın, ünlü yüzler tarafından dillendirilen herşey cryptoya artı değer katar. yürüyedür bodur oğlan.
member
Activity: 406
Market alışverişlerinde kullanmak için ön ödemeli mağaza kartını teknolojiye uyarlamış, tutmaz demeyin tutabilir. Borsalarda falan işlem görmez tabi.
member
Activity: 167
Mantıklı olarak gözüksede ne kadar tutacağı muamma sadece çıkardığı ile kalmaz umarım. Acaba hangi alt yapıyı tercih edecek çok merak ediyorum Smiley bilgi için teşekkürler.
member
Activity: 210
Merit: 16
Eski futbol yıldızı Michael James Owen ”OWN” ismindeki kendi kişisel kripto para birimini çıkarttı. Kendisi insanların bu koin için 7.50 pound ödeyeceklerini düşünüyor ve taraftarlara takım ve taraftar ürünlerini direk ondan alabilmeleri fırsatını yaratıyor.

Şanslı bir taraftar bunun yanı sıra direkt olarak Michael Owen’ın canlı antrenman videolarından birisi sırasında onunla bizzat tanışma ve canlı yayın yapma şansına sahip olacak. OWN, şuan Michael Owen’ın yapmakta olduğu eğitici programlarda ve futbol antrenman merkezlerinde kullanılabilecek.
Pages:
Jump to: