Pages:
Author

Topic: Eski türkiyedeki yapılan zulümleri hatırlıyor musunuz? - page 2. (Read 795 times)

newbie
Activity: 140
Merit: 0
yahu bari buralara taşımayın arkadaşım şunları ya. ağlaya ağlaya bir hal oldunuz ne mağduriyetmiş ya.

kardeşim bunlar her türlü mağdur. Bir mağduriyet tutturmuşlar. Ulan zamanında o baş örtüsüne karışmasalarmış ne diyeceklermiş bunlar merak ediyorum. Nasıl bir siyaset yapacaklarmış. Alıştılar ya bir mağduriyete ekonomi gitse de mağdur ayağı oynuyorlar darbe olsa da mağdur çöken eğitimde terör de yine mağdur bunlar.
newbie
Activity: 70
ülkeye parti tutar gibi bakmamak gerekiyor. bu parti başkanı ağızlarının bize hiç faydası olmaz. geçmişte kimse yanlış yapılmadı denmiyor fakat sen gidip eski türkiye diye bir başlık açarsan neredeyse 100 yıllık ülkeyiz son 15 yılda yapılanlar kalan 85 yıldan daha fazla derler sana.
newbie
Activity: 70
yahu bari buralara taşımayın arkadaşım şunları ya. ağlaya ağlaya bir hal oldunuz ne mağduriyetmiş ya.
newbie
Activity: 56
bu ülke kendine yapılanları hatırlayıp bir de kimin yaptığını anlayacak düzeyde olsaydı şimdikiler zulmedebilir miydi hiç?
newbie
Activity: 65
hiç birini unutmadık elbette ancak, yeni türkiye'de yapılanları da görmezden gelemiyoruz. onlar zulmettikçe bizim tekmeyi vurmamız gerek. biz hep eskiden daha kötüydü deyip siğneye çekmeye zorlanıyoruz.
jr. member
Activity: 109
Merit: 1
hatırlamaz mıyım. sansür azdı, hukuk vardı, kutuplaşma yoktu, ekonomi bu kadar berbat değildi. çok büyük zulümlerdi çook.

şu anda Türkiye'yi güllük gülistanlık zanneden ya evden çıkmıyordur ya da düşünmüyordur, görmüyordur ne söylerlerse ona inanıyordur. O dönemi görmedim ama şimdi de çok iyi sayılmayız.
newbie
Activity: 84
hatırlamaz mıyım. sansür azdı, hukuk vardı, kutuplaşma yoktu, ekonomi bu kadar berbat değildi. çok büyük zulümlerdi çook.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
yahu sırf sizden kaçmak için buralara geldik. burada da ağlıyorsunuz bi bitemediniz ya
newbie
Activity: 28
Eski Türkiye yeni Türkiye hepsi geride kalsın yaşasın Yepyeni bir Türkiye
member
Activity: 224
Merit: 10
bence başlığı açan arkadaş neyden bahsettiğini pek bilmiyor.birilerinin söylediği ithamlar üzerinden peşine takılıp gidiyor.eski türkiye yeni türkiye diye bir şey yoktur.Türkiye Cumhuriyeti vardır.

Öyle söyleme bunların yeni Türkiye dedikleri Türkiye Osmanlı devletinin son dönemi. Tekrar o döneme dönüştürmek bunların amaçları. Eğitimi boşuna mı tamamen bitiriyorlar ve saçma sapan imam hatip liseleri açıyorlar.
newbie
bence başlığı açan arkadaş neyden bahsettiğini pek bilmiyor.birilerinin söylediği ithamlar üzerinden peşine takılıp gidiyor.eski türkiye yeni türkiye diye bir şey yoktur.Türkiye Cumhuriyeti vardır.
jr. member
Activity: 168
Hatırlıyorum ve şu anda yapılan zulümlerle karşılaştırılınca bugünün yanından bile geçemez o gün yaşatılanlar. Bu devranda çökecek bakalım ne zaman.

olaya tek taraflı bakınca işte geçmişte Türkiye cehennemdi şimdi cennete döndü çıkarımı yapıyorlar işte. Varsan baksan konuyu açan arkadaş Türkiye'de bile yaşamıyordur veya en kalifiyeli trolldür.
member
Activity: 210
Merit: 10
Hatırlıyorum ve şu anda yapılan zulümlerle karşılaştırılınca bugünün yanından bile geçemez o gün yaşatılanlar. Bu devranda çökecek bakalım ne zaman.
newbie
Activity: 30
Bütün soygunlar tehlikelidir! Bu olduğunda bana haber ver?  Sad
newbie
Activity: 171
Hatırlamıyorum, türkiyede yaşamıyorum şıkkını işaretledim hocam, bence biraz abartılı olmuş..
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
valla cok guzeldi eski zamanlar.senin gibi zibidiler boyle rahat rahat konusamiyordu.20 sene suren basortusu gundemi yoktu mesela.cocuk tacizcileri degil affetmek, linc edilirdi.guzel gunlerdi vesselam.
newbie
evet ya eski türkiye de at arabalarıyla bir yerden bir yere gitmeye çalışıyorduk.her taraf tezek kokardı.yeni türkiye de yerli otomobil var.
jr. member
Activity: 182
Aklıma gelen darbelerden sonraki idamlar..  insan hakları evrensel bildirgesini imzalayana kadar yasaldı bu olay..
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
Şimdi mutluluk, refah , para sıçıyoruz doğru arkadaşım gerçekten. Eskiden allahtan başörtülü insanlara kötü davranmışlarda diyip duruyorsunuz aq.
Teknoloji insanlık herşey değişiyor onları düşünen yok
full member
Activity: 434
Merit: 112
eski türkiye yeni türkiye ne farkı var. eski türkiye'de  bir kesim diğer kesime zulüm ediyordu şimdi de yeni türkiye dediğiniz ülkede hükümet cenahı diğerlerine zulüm ediyor. biz halk olarak hep aynı yerdeyiz. ezilen insanlarız.
Pages:
Jump to: