Pages:
Author

Topic: eth burdan döner mi yoksa tekrar 100 ün altına mı iner ? - page 2. (Read 710 times)

jr. member
Activity: 226
Merit: 5
Bitcoin 3k altına inerse ki bu ihtimal mümkün elbette Ethereum da tekrar 100 altına inebilir.Bir ara 87 dolar olmuştu altı da gelebilir bence.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
tekrardan yüzün altına inmesi bence çok zor. insanlarda çok kötü bir panik oldu. kaldı ki anında geri 100 doların üstüne attılar.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
CAT.EX Exchange
Ethereum Forka kadar bu seviyelerde devam eder daha sonra duruma göre artış başlar diye tahmin ediyorum.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Eth için fırsatı 70 dolardan kaçırdık, bence şimdi asıl btc almak için bir fırsat olabilir. 3200 dolardan daha da altlara doğru bir iniş olur mu bilmiyorum ama şimdiki durumu göz önüne alınırsa piyasa bir iki sene içinde en popüler haline gelecektir diye düşünüyorum. Etherium artık buradan yükselecektir tabi ki Bence.. YTD
jr. member
Activity: 266
Eth kısa zamanda 200 doların Ustüne atarsa şaşırmayın.Şu an gerçekten ucuz ve 2-3 ay sonra 500 dolar üzerini rahat görecektir.Şu an hareketlenmeye başladı gibi.
jr. member
Activity: 126
Ethereum bence 100 $ kadar düşebilir.Sonra Fork başlarsa eğer tekrardan 150 $ kadar çıkabilir.Tabiki bunun yanında Forkun etkiside büyük olacaktır.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
esasen Ethereum tutmak bana gereksiz gibi geliyor niye zira ileride aslen para verecek olan daha isim duyurmadan nyola deb=vam eden altcoinler var, Ethereum burdan dibe gitse bile pazara itimat ederim. panik yapmak sebepsiz yere satmak nafile.
member
Activity: 448
Merit: 15
Fork'a kadar biraz yükselme yapabilir, ancak 300-500 dolarları görmesi çok uzun zaman alacaktır.

Btc hareketlenmeden Eth yerinde sayıyor. Bütün kripto paralar Btc'ye bağımlı. Bu çok uzun süre, belki de herzaman böyle olucak.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Girse ne olur girmese ne olur, piyasa bu haldeyken isterse 50 $ olsun.

Herkesin yatırımları sepet şeklinde, sadece Ethereum ile düşmüyor ya da çıkmıyor. Acilen boğa gelmesi lazım, işte o zaman şu fiyat olur mu? Buraya düşer mi durumu bir derece daha net konuşabiliriz.

Bazıları BTC'nin de 2000 $ olacağını söylüyor, zaten dünyanın zararını yazmışız, eğer 2000 $ olduktan sonra çıkacaksa, o da 2000 $ olsun. Olmazsa hatrım kalır.
jr. member
Activity: 266
100 dolar altına inmez.Şu an güncelleme tarihi yaklaşıyor 2oo dolar yolculuğuna çıkacaktır yakında.Bence güzel şeyler olacak.Beklemeye devam.
jr. member
Activity: 210
Merit: 2
Ethereum bence 100 Dolar altına belirli bir süre içerisinde inebilir.Tabiki piyasanın durumunada bağlı bir durum.Piyasa aşağıya doğru ilerlerse dahada aşağıya inebilir.
full member
Activity: 672
Merit: 100
100 dolar altına inmesi için bitcoinin 3200 altına inmesi lazım. Artık insanlar sıkıldı bu düşüşlerden. 20 binden bitcoin satanlar nerede merak ediyorum
jr. member
Activity: 448
ethereumun tekrar 100 dolar altına ineceğini pek zannetmiyorum ben. piyasanın o berbat günlerinin geride kaldığına inanıyorum hatta.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Şubat ayı sonunda fork olacağı için fiyat biraz daha toparlayabilir. Fork sonrası blok ödülü 2 ETH'ye düşeceği için uzun vadede ETH fiyatı daha da yükselecektir. Umarım fork daha da ileri tarihe ertelenmez.
legendary
Activity: 2842
Merit: 1586
100 doların altını görürsek hiç şaşırmam, hep dediğimiz gibi temkinli olunması gereken bir noktadayız. Ay sonuna karşılaşacağımız manzaranın farklı olacağını düşünsem de gireceğimiz hafta içerisinde alım fırsatları karşımıza çıkabilir.
jr. member
Activity: 308
Altoinlerin en sağlamı eth'dir.Ya bu çok yükseliyor hadi bunu alalım diye girdiğiniz altlardan kar alıp çıkmazsanız iki kat düşüse razısınızdır demektir.Piyasa hala güvensiz fiyatlardan belli.Dikkatli olmakta fayda var.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Ben daha öncede yazmıştım 130 dolara kadar bir boşluk görüyorum, burayı bölgeyi hızlı bir şekilde fiyatlamasını umuyorum.
Fakat henüz bir fomo oluşmadı.
member
Activity: 518
Merit: 10
Ben 100 doların altına ineceğini düşünmüyorum. 100-150 dolar bandında gidip gelecek uzun bir süre. FORK tamamlanınca yükselişe geçebilir. Ben açıkçası Ethereum'un biteceğini düşünmüyorum. Bunun nedeni ise altcoinlerin çoğunu desteklemesi. Ayı sezonu bitiminde ethereum tekrar iyi seviyelere gelecektir. Tabi ayı sezonu biterse

Bu piyasada ne zaman ne olacağı belli olmaz bir ara 100 doların altına düşmüştü. O zamanlarda kimse düşmez demişti. Tarih tekerrürden ibarettir. Zaman ne gösterir bilemeyiz.
full member
Activity: 672
Merit: 100
100 dolar altına inmeyecek gibi görünüyor ama piyasada hiç bir şey belli olmuyor. 80 dolara kadar indi önceki düşüşte.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
piayaas aşırı dalgalı gene 80 usd yi dener gibi.belli olmaz
Pages:
Jump to: