Pages:
Author

Topic: eth burdan döner mi yoksa tekrar 100 ün altına mı iner ? - page 3. (Read 710 times)

member
Activity: 574
Merit: 14
direkt ether analizi ve 2019'daki güncellemeler ile olaya bakmayın. güncellemenin randımanını çok sonradan alabiliriz. daha birkaç ay sonra başka güncelleme var. olay bitcoin de bitiyor.
member
Activity: 602
Merit: 12
Eth açıkcası pekte umut vermiyor 100 ün altını tekrar göreceğini düşünüyorum. Fork bile kurtaramadı yükselir sanıyordum ama forkta yükselemeyen malesef çöküşe mahkum olur.
member
Activity: 602
Merit: 11
Aslinda bu soruya 100un altina iner diyecektim fakat bu 27 sinde bir catallanma bekliyorlar sanirim gene o biraz fiyati yukarı  cekecektir doye umit ediyorum
full member
Activity: 630
Merit: 102
Teknik analiz kısmını bir kenara bırakarak psikolojik olarak yorumlayacağım.

Şahsen ben 100 doların altına düşmesini tetikte bekliyorum. Niye ? Direkt alacağım çünkü. Birçok kişi de benim gibi düşünüyorsa indiği gibi çıkacaktır.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Eth'nin çıkışı normaldi aslında güncellenme fiyatlanıyordu iptal kararı ile tekrar çıktığı seviyeye düştü.Yeniden fiyatlanacaktır.Az olur çok olur bilinmez ama değerlenecektir Eth.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
ETH 31k'yı kırdı.Bana göre bundan sonrası yükseliş olacaktır.Yavaş yavaş ısınmaya başladı ETH.Bence herkes gardını alsın derim.27 şubata doğru giderken 10-15 gün sonra güzle bir fiyat görürsek şaşırmayalım ETH'de.

Bence BTC güzel bir konuma gelmeden ETH'da bir şey yapamayacak gözüküyor. Çıksa bile yarın öbür gün tekrar düşecektir. Bizim tek kurtuluşumuz yine Boğa gibi, yoksa bu iniş çıkışlar hep suni kalmaya devam edecek.
jr. member
Activity: 238
Bence bir süre daha Ethereumdaki düşüş devam edecek gibi.Ne zaman Ethereum Forku başlar işte o zaman Ethereumda ufakta olsa bir yükseliş bekliyorum.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
piyasa bence birkaç ay daha  durağan seyredecek gibi. açıkcası çok ümitli değilim kısa vadede, uzun vadede ne olur öngörmek imkansız gibi. bitcoinin 2bin dolarlara ineceğini düşünüyorum. bitcoinin 2binlere sarkması ile ethereum 40 dolarlara kadar çekilebilir. benim öngörüm bu ama umarım aksi olur zira piyasa berbat durumda.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
ETH 31k'yı kırdı.Bana göre bundan sonrası yükseliş olacaktır.Yavaş yavaş ısınmaya başladı ETH.Bence herkes gardını alsın derim.27 şubata doğru giderken 10-15 gün sonra güzle bir fiyat görürsek şaşırmayalım ETH'de.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Dönerse piyasa beraber dönecek bence. Eth güncellemelerini erteledi ne olacağı belli değil. Wall Street görselinde ki bezginlik kısmındayız şu an sanırım. Kaç kere çıkacağız dedik dedik her seferinde elimize verdiler. Şimdi kimsenin umudu kalmadı piyasaya dair, bakalım hayırlısı.
member
Activity: 490
Merit: 16
kardeşim tek bakman gereken bitcoin. ethereum da yeni dumplar görülecekse bitcoin 3000 dolar altına inecek ki oluşsun. şimdilik biraz tutunuyor gibi ama sonraki haftalar ibre nereyi gösterecek belli değil.
Hocam merhaba bunun bir garantisi Yok ki ama 3000 dolar Altına inmeden de ethereumda gerilemeler mevcut olabilir 2017 Ağustos yada Eylül ayında bitcoin yükseliş eğrisine girdiğinde çoğu altcoin düşüş tepkisi göstermişti
full member
Activity: 742
Merit: 112
kardeşim tek bakman gereken bitcoin. ethereum da yeni dumplar görülecekse bitcoin 3000 dolar altına inecek ki oluşsun. şimdilik biraz tutunuyor gibi ama sonraki haftalar ibre nereyi gösterecek belli değil.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Ethereum fiyatındaki düşüşler onun teknolojisini tartışmamızı gerektirmez. Ben bu kötü gidişin geçici olacağını, 100 doların altına inse bile Ethereum'un tekrar hızlı bir şekilde kendini toparlayacağını düşünüyorum.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
ETH, geçtiğimiz aralık ayında son 1 yılın en düşük seviyesini görmüştü; yani 80 dolara düştü. Sonra ufak bir toparlanma yaparak kendini 100 doların üzerine attı. Şu anda görülen, burada durmakta zorlandığıdır. Piyasadaki belirsizlik sürdüğü müddetçe de bu devam edecek. BTC dominasyonunda olduğumuz için, boğa piyasasına geçebilmemiz BTC'nin artışıyla mümkün. Bu sene BTC için Halving dönemi olduğundan dolayı da kuvvetli bir yükseliş beklenmiyor. Hal böyle olunca, ETH'deki erime de devam edecek. 50 doların altına inmesi kuvvetle muhtemel. Hiç kimse "maliyetleri karşılamaz", "o kadar düşmesi imkansız" falan demesin. Bu gözler 20,000 dolardan 3,200 dolara çakılan BTC'yi de gördü, 1,400 dolardan 80 dolara çakılan ETH'de gördü. ETH de BTC de 1 doların altından borsalara girip de buralara kadar geldiler, bunu unutmayalım.
jr. member
Activity: 266
Eth'nin bence son fiyatlarını görüyorsunuz.Forktan sonra 200 dolara ulaşır ve almak zorlaşır.Şu an fiyatı uygun gözüküyor.Uzun ve kısa vade pişman etmez.
jr. member
Activity: 126
Ethereumdaki düşüş sürüyor.Bence Ethereum tekrardan 80 Dolara kadar inebilir.Piyasadan para çekilmeye devam ediyor.Umarım fazla bir düşüş olmaz.
member
Activity: 280
Bana kalırsa bu haftalık süreç önemli eğer ki 3200 barajının altına BTC düşmeye başlarsa ETH ' nin vay haline . Tası tarağı toplayıp herşeyleri satıp oturup bekleyeceğiz bu gidişle . Piyasanın hali içler acısı .
full member
Activity: 420
Merit: 105
Böyle kaliteli bir coini nereye düşürdüler. Şimdi bu fiyatlardan yeni ve piyasayı hiç bilmeyen yatırımcıları nasıl çekecekler. Grafiğe baksa adamlar yatırım yapmaktan vazgeçerler.
member
Activity: 182
Ethereum'un nasıl hareket edeceği Bitcoin'e bağlı Bitcoin hangi yönde hareket ederse Ethereum hemen takip ediyor Bitcoin'in son düşüşünü göz önüne alırsak aşağı yönlü bir hareket bekleyebiliriz Ethereum'da
newbie
Activity: 74
Merit: 0
madenciler bu fiyatlardan zarar yazıyorsa, sebeb btcnin fiyatı değil çok fazla madencinin olmasındandır.
demek ki zarar edenler elendikçe kalanların kar etme olasılığı artacaktır. Bu bir döngü.

1 senede 20 kat artan Bitcoin diğer senede 6 kat düşüyorsa bunu normal karşılamak gerekir.
Pages:
Jump to: