Pages:
Author

Topic: ETH nin iniş ve çıkışı neden BTC ye bağlı olmalı ki? - page 4. (Read 609 times)

sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Ethereumun fiyatının düşmesinin nedeni Ethereumun kullanımından kaynaklı değil, düşüşün sebebi kripto para piyasasıyla alakalı ve Bitcoin piyasanın domino taşı konumunda. Bence de Ethereumun artık bağımsız hareket yapmasının vakti geldi.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
 Dostum piyasa bu haldeyken Sadece ethereum değil diğer tüm altcoinler can çekişmiş halde tamam ethereum çok yenilikçi güzel bir proje bitcoinle farklılıkları var bitcoin sadece ilk coin olması dışında başka bir halta yaramıyor ama nu sektörde herkes düşerken çıkan yada çıkacak bir coin göster herkes ona dalar zaten şans işi biraz
member
Activity: 756
Merit: 16
Borsada genel anlamda btc bazlı trade işlemleri yapıldığı için btcye bağlılık sürüyor eğer eth  ya da diğer coinler btcye bağlı olmasa daha iyi seviyelerde yer alabilirler. Eskiden btc ile diğer coinler değerleri birbiri ile ters orantılı olarak değişirken şimdi btc nasılsa diğer coinlerin değerleri de aynı oranda değişiyor
newbie
Activity: 33
Merit: 0
Bu ay ETH BTCdan daha hızlı bir düşüş yaşadi bence.
full member
Activity: 721
Merit: 100
ETH grafiği btc grafiği ile neredeyse birebir aynı. Btc hareketlerine en hızlı tepkiyi eth verir. Piyasa dibin dibini yaşadı resmen artık biraz olsun çıkış gelmesi lazım.
full member
Activity: 420
Merit: 117
BTC nin ETH ye bağlı olmasına şasırmıyorum fakat btc yükseldiğinde ve arttığında tüm token/coinler nasıl aynı zamanda tepki veriyor onu anlayamıyorum .
full member
Activity: 546
Merit: 100
Bitcoin ile ethereum neredeyse pazarı oluşturuyor o yüzden biri çok artarken birisi düşemiyor ama genelde bitcoin ethereumun kafasına vuruyor.
sr. member
Activity: 448
Bitcoine bağlı demek doğru olmaz pek çok coin hepsi birbirine oranlı artıp düşüyor. Dünya üzerinde herhangi bi yerde kötü haber gelse yatırımcı hemen nakite kaçıyor, güzel haber gelse nakit yatırıyor piyasalar canlanıyor
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Bitcoinin ilk düşmeye başladığı süreçte Ethereum epey bi farklı hareket etti ve aynı oranda düşmedi zaten. Son bir aydır Ethereumda daha hızlı bir düşüş oldu ve bunun sebebi Bitcoinin düşmesi değil, piyasaya olan güvensizlik kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Piyasa yeniden güven kazandığında Ethereumdaki yükselişin daha hızlı olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
istisnalar kaideyi bozmasa bile, son zamanlar hepsi beraber hareket ediyor. BTC yukarıya çıktığında genel de hepsi onu takip ediyor ve yukarı çıkıyor. Düştüğün de ise aynı şekil de düşüyor. Bazen bir iki tane alt bunun dışına çıkıp ters hareketler yapsa da %90 oranın da hepsi beraber hareket ediyor.
sr. member
Activity: 420
Eskiden bu durum farklıydı, cok değişik bir şekilde işlerdi yani bu sistem mesela altcoinler düşerken bitcoin artıyordu. Bitcoin düşerken altcoin artıyordu. Ama yaklaşık bi yıldır bu durumlar değişti hepsi bitcoine bağlı oldu sanki
copper member
Activity: 54
Merit: 1
PhD
 Huh

Ethereum başlı başına yeni, yenilikçi bir teknoloji olmasına rağmen halen Bitcoin nin gölgesinde yaşamasından rahatsız olan insanlardan biriyim(var mı benim gibileri onu da bilmiyorum).

Teknolojiyi bir tarafa bırakalım, bir airdrop veya bounty söz konusu olduğunda MEW cüzdanlarına sarılan insanların BTC düştüğünde ETH yi yerle bir yapmasını hazmedemiyorum.

Evet BTC bu işin atası fakat oyunu ve rejimi değiştiren baş aktör ETH dir.

Kanımca ETH, BTC den ayrık bir piyasa olarak düşünülmeli.

Benimle aynı veya ayrık fikirde olan arkadaşların düşüncelerini ve dayanaklarını gerçekten merak ediyorum  Huh
Pages:
Jump to: