Pages:
Author

Topic: Etherdelta Icosu Hakkında! - page 2. (Read 606 times)

member
Activity: 1106
Merit: 25
February 23, 2018, 03:21:10 AM
konu başlığı için teşekkür ederim öncelikle. zaten etherdeltanın kendisi ne kadar güvenli ki ico suna yatırım yapılsın. bir kere hacklendi ondan sonra biraz düzeldi fakat son zamanlarda yine doğru düzgün hizmet vermiyor. ama airdrop ya da bounty yaparsa ben katılırım. çünkü kendi tokenlerini mutlaka belli noktaya kadar şişirecekelerdir...
member
Activity: 448
Merit: 10
February 23, 2018, 12:31:52 AM
Etherdelta zaten sinirleri oynatan bir platformu du neyine güvenip o kadar para istiyor. Bu demek ki bir sürü çöp koinin milletin eline vermek için pay istiyor. Ben sağlam bir projenin yöneticisi olsam zaten etherdeltaya girmesini istemem.
jr. member
Activity: 86
Merit: 2
February 22, 2018, 11:52:27 PM
do you care to give my hacked account back ?   Huh

check my signature for more proof.
legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
January 05, 2018, 12:01:36 PM
Hackden sonra biraz ilgi çekmek amaçlı bir hareket gibi geldi bana.Bana kalırsa hackden bu kadar sonra ıco yapmak ne kadar mantıklı acaba zaten üzerlerinde bir güvensizlik var.Biraz araştırdım ama bilemedim bana biraz boş geldi.Roadmapleri felan ilgi çekici ama içi boş bir hareket gibi geldi.

İlgi çekmek istiyorlarsa 1 aylık feelerinin %10 unu airdrop yapsınlar, ilginin kralını yaparlar.

Ico yapıp milyonlarca dolar toplamaya çalışmak ile ilgi mi çekmeye çalışılırmış?
member
Activity: 250
Merit: 13
Dextrust.org #Defi
January 04, 2018, 04:42:44 PM
Hackden sonra biraz ilgi çekmek amaçlı bir hareket gibi geldi bana.Bana kalırsa hackden bu kadar sonra ıco yapmak ne kadar mantıklı acaba zaten üzerlerinde bir güvensizlik var.Biraz araştırdım ama bilemedim bana biraz boş geldi.Roadmapleri felan ilgi çekici ama içi boş bir hareket gibi geldi.
legendary
January 04, 2018, 04:08:06 PM
etherdelta ceosu açıklama yaptı artık her coini eklemeyeceklermiş etherdelta coin ekleyebilmek için coin sahipleri %1 edt almalı (yaklaşık 400.000 dolar yapıyor) ve bunu 6 ay walletlarında harcamadan tutmak zorundalarmış. Etherdeltaya coin eklemenin değeri 400bin dolar olduğunu düşünmüyorum bakalım ne kadar zamana kadar bu tutumu sergileyecekler

İşte bu mantıklı...
Etherdeltaya coin eklemenin değeri 400 bin dolar olmuş olmuyor. EDT'nin yükselip düşmediğini varsayarsak, 6 aylığına para bağlamış oluyorlar sadece.

Mantıklı falan değil. Zaten bedava diye kullanılan bir platformdu.

Adam 400 bin dolar civarı parayı etherdeltaya bağlayacağına 1000 tane adam gibi exchange bulur çok daha ucuza.

Sonunda kimsenin tokenını eklemediği bir yer olarak kalır etherdelta. Tek olayını da kaybeder.

bu talepler etherdeltanın sonu olur. şuan etherdeltada yüzlerce coin var ve bunun en büyük nedeni kolay eklenmesi.

Aynen öyle. Ekleyemesen bile direkt kontrat adresinden girip alımını satımını yapabiliyorsun istediğin tokenın. Bunlar giderse zaten etherdelta diye bir şey kalmaz geriye.
full member
Activity: 378
Merit: 100
January 04, 2018, 04:02:36 PM
etherdelta ceosu açıklama yaptı artık her coini eklemeyeceklermiş etherdelta coin ekleyebilmek için coin sahipleri %1 edt almalı (yaklaşık 400.000 dolar yapıyor) ve bunu 6 ay walletlarında harcamadan tutmak zorundalarmış. Etherdeltaya coin eklemenin değeri 400bin dolar olduğunu düşünmüyorum bakalım ne kadar zamana kadar bu tutumu sergileyecekler

İşte bu mantıklı...
Etherdeltaya coin eklemenin değeri 400 bin dolar olmuş olmuyor. EDT'nin yükselip düşmediğini varsayarsak, 6 aylığına para bağlamış oluyorlar sadece.

Adam 400 bin dolar civarı parayı etherdeltaya bağlayacağına 1000 tane adam gibi exchange bulur çok daha ucuza.

Sonunda kimsenin tokenını eklemediği bir yer olarak kalır etherdelta. Tek olayını da kaybeder.

bu talepler etherdeltanın sonu olur. şuan etherdeltada yüzlerce coin var ve bunun en büyük nedeni kolay eklenmesi.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
January 04, 2018, 03:42:41 PM
Arkadaşlar haberiniz var mı bilmiyorum ancak etherdelta ico yapıyor.

Olur da sağda solda görürsünüz araştırmadan girerseniz diye uyarı amaçlı bu başlığı açtım. Katılmayın.

Neden mi?

Aldığınız token'ın hiç bir işlevi yok. Ne fee paylaşıyorlar ne fee indirimi yapıyor hiç bir şey yok. Sadece sattıkları tokenların yarısını geri alacaklarmış zamanla ve ayrıca ileride belki feelerde indirim işlevi ekleyebilirlermiş.

Şurada hacklendikten hemen sonra bu şekilde sadece cebini doldurma amaçlı ico yapan etherdeltanın ekmeğine yağ sürmemenizi öneririm. Zaten katılanlar zararlı çıkacaklardır saçma sapan bir pump olmazsa.

Tesekkürler arkadasim son zamanlarda forumda cok iyi bilgiler veriyorsun bunun icin saol, Bu ICO ya girmeyecektim zaten ama illaki birilerinin isine yarar saol.
legendary
January 04, 2018, 03:40:59 PM

İşte bu mantıklı...

member
Activity: 280
January 04, 2018, 03:23:51 PM
tabi bal tutan parmagini yalar adamlar her erc20 coini sitesinde yayinliyor dunyanin parasi donuyor icolarda felan bunlarin cikardigida tutar kendileri illaki pump dump uzmani olmuslardir zaten ha bire sirkelerler milleti
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
January 04, 2018, 12:53:59 PM

İşte bu mantıklı...
hero member
Activity: 756
Merit: 500
January 04, 2018, 12:29:39 PM
%3-4 arası bi şey toplamışlardı en son. insanlar demekki güvenmiyorlar etherdeltaya. zaten baştan salma hazırlamışlardı her şeyi. supply az olursa güzel pump yer.
member
Activity: 238
January 04, 2018, 12:25:39 PM
aç gözlü adamlar bi dünya para kaldırıyolar zaten birde ico yapıp köşe olacaklar önce adam akıllı bir arayüz yapın şu siteye
full member
Activity: 168
January 04, 2018, 12:20:13 PM
Ben nedense iyi pump yiyeceini düşünüyorum. Para yatırmayaı şuan için duşunmuyorum ancak fırsat oluşturacağı kanaatindeyim. Binance de uye alımını kapatmış galiba.

Aynen binance borsaya üye alımını kapatmış ben etherdeltayı kullanmayı çok seviyorum icoların coinleri hemen etherdelta üzerinde listelenmeye başlıyor.Yukarıda söylendiği gibi hack olayı yaşamamış olsalardı tablo bambaşka bir hal alabilirdi.
full member
Activity: 721
January 04, 2018, 12:13:02 PM
Ben nedense iyi pump yiyeceini düşünüyorum. Para yatırmayaı şuan için duşunmuyorum ancak fırsat oluşturacağı kanaatindeyim. Binance de uye alımını kapatmış galiba.
full member
Activity: 364
Merit: 102
January 04, 2018, 12:09:57 PM
dijitlal paralara oluk oluk para aktıgı şu dönemde ben kar bırakacağını düşünüyorum adamlar kendileri pumplar yine kar ettirirler.
member
Activity: 140
January 04, 2018, 11:55:10 AM
Hack olayı olmasaydı çok yüksek miktar toplayabilirlerdi.Ama hack olayının hemen üstüne bir ico düzenlemeleri gerçekten vizyonsuzlukta bir çığır atlattı etherdelta ekibine. Grin Zaten topladıkları miktardan anladığım kadarıyla pek başarılı olamayacaklar.
full member
Activity: 532
Merit: 102
January 04, 2018, 11:31:07 AM
Bu Ico'dan çok bir şey çıkcağını sanmıyorum sizin gibi düşünüyorum hacklenme sonrası ceplerini doldurmaya çalışıyorlar sadece çok ilgi duyacağını sanmıyorum etherdelta ICOsunun.
full member
Activity: 532
Merit: 151
January 04, 2018, 11:04:19 AM
Etherdelta zaten sorunlu bir site daha hacklenmesinin üstünden bir ay geçmedi ico yapıyor anlamıyorum milleti salak yerine koyuyorlar galiba
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
January 04, 2018, 10:57:37 AM
İlk günden beridir etherdelta'ya ısınamadım gitti. Bana çok itici geliyor. En son olaydan sonrada bende zaten çok düşük bir kıymeti vardı. şimdi ise o kıymette bitti.uyarınız için teşekkürler
Pages:
Jump to: