Pages:
Author

Topic: Etherdelta Icosu Hakkında! - page 3. (Read 625 times)

hero member
Activity: 560
Merit: 501
January 04, 2018, 10:50:36 AM
Belki büyük ihtimal yüzde 50 bu tabirler ilr nasıl bir profesyonel yol izlenimlerimiz ki aklım almıyor.. bir borsa bu kadar amotöt iş yapmaması gerekiyor.

gece mi yazdin mesajı kardeş uykulu haldeyken ? Smiley bazen bana da böyle oluyor tam uykum geliyor pc başinda ama şu postuda yazayim derken ucuyor gidiyor valla kelimeler ne yazmişim sonradan farkediyorum. ne dedigin konusunda hiçbir fikrim yok. bir düzeltme edit atarsan cok daha iyi olur gibi.

konuyla ilgili olarak etherdelta piyasada belli bir geçmişe sahip bir oluşum cok iyi projeler cok güzel ekmek yiyip yedirdiler saolsunlar etherdelta üzerinden fakat güvenlik ile ilgili son zamanlarda yaşanan problemler insanları oldugu gibi etherdelta'dan uzaklaştirdi. ico kararini niye aldilar onu da anlamadim bence bu kadar kötü  bir zaman dilimi seçilemezdi.
full member
Activity: 602
Merit: 120
January 04, 2018, 08:24:23 AM
Belki büyük ihtimal yüzde 50 bu tabirler ilr nasıl bir profesyonel yol izlenimlerimiz ki aklım almıyor.. bir borsa bu kadar amotöt iş yapmaması gerekiyor.
legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
January 04, 2018, 07:22:32 AM
Arkadaşlar bir yerde okudum etherdelta satılmış sonra da hack'lenmiş hemen  Cheesy şimdi de ico. Sanırım yeni tokenler coinleri karşılığında listelenecekmiş.

Valla iyi kötü bir sistemleri vardı. Her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Yakındır diğer dex borsalara kayar hacimleri bu gidişle. 0x bir gelse asıl o zaten etherdelta bırakmayacak ortada da gelemedi bir türlü.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
January 04, 2018, 07:15:46 AM
Zaten isimleri çıktıktan sonra bu şekilde ico yapmaları cesaret ister
full member
Activity: 560
Merit: 113
January 04, 2018, 05:28:11 AM
Arkadaşlar bir yerde okudum etherdelta satılmış sonra da hack'lenmiş hemen  Cheesy şimdi de ico. Sanırım yeni tokenler coinleri karşılığında listelenecekmiş.
full member
Activity: 162
Merit: 103
January 04, 2018, 05:10:52 AM
etherdelta ceosu açıklama yaptı artık her coini eklemeyeceklermiş etherdelta coin ekleyebilmek için coin sahipleri %1 edt almalı (yaklaşık 400.000 dolar yapıyor) ve bunu 6 ay walletlarında harcamadan tutmak zorundalarmış. Etherdeltaya coin eklemenin değeri 400bin dolar olduğunu düşünmüyorum bakalım ne kadar zamana kadar bu tutumu sergileyecekler
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
January 02, 2018, 02:09:14 PM
whitepaper e bakmıştım geçen gün ama kafama yatmadı. roadmap epey uzun soluklu. etherdeltada ico altından alınır diye girmeyi düşünmedim hiç Cheesy
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
January 02, 2018, 11:31:18 AM
Etherdeltayı en başından beri sevemedim hem arayüz ve hem güvenlik olarak berbat bir sistemi var, şahsen yaptıkları iconun da çok değerli olacağını zannetmiyorum, bu kadar çok coine yatırım yapıldığı zamanda mutlaka etherdelta icosuda değerlenecektir ama ben makul bulmuyorum.

aynen öyle kardeşim ondan bahsediyoruz bizler de ya sen yapmişsin bir sistem iyi kötü hayvan gibi follower'in var projeler in coğu eğer kapak atacak bir borsa bulamiyorsa zaten sende işlem görüyor. pek cok sağlam proje bile ilk başta etherdelta da başladigi cok oldu zrx proejesi örnektir daha ico süreci devam ederken etherdelta üzerinden 3x ile işleme başlamişti. biraz güvenlik eklentisi ile geçen gün yaşanan hack olayini yüzde yüz çözerlerdi bununla ilgili sonradan okuduklarima göre bu olay ile ilgili çeşitli uyarılar zaten aylar öncesinde adamlara iletilmiş bakin bu güvenlik açiğidir patlatirlar hesabi adamlar sallamamiş demek ki ne diyelim. o zaman o güvenlik olayini yapip üzerine de bir ico patlatsaydi yemin ederim binance ile kapişirdi.
legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
January 02, 2018, 11:14:45 AM
Saçma sapan bir ico düzenliyorlar doğal olarak doğru düzgün yatırım alamamışlar sadece %3 toplanmış şu ana kadar. Hiç bir mantığı yok yatırım yapmanın.

Üzücü yanı sadece %3 toplamışlar dediğimiz rakamın yanlış hatırlamıyorsam 2 milyon dolar civarı ediyor olması.

%3 deyip geçmemek lazım.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
January 02, 2018, 11:12:35 AM
Saçma sapan bir ico düzenliyorlar doğal olarak doğru düzgün yatırım alamamışlar sadece %3 toplanmış şu ana kadar. Hiç bir mantığı yok yatırım yapmanın.
full member
Activity: 644
CAT.EX Exchange
January 02, 2018, 10:55:21 AM
Etherdeltayı en başından beri sevemedim hem arayüz ve hem güvenlik olarak berbat bir sistemi var, şahsen yaptıkları iconun da çok değerli olacağını zannetmiyorum, bu kadar çok coine yatırım yapıldığı zamanda mutlaka etherdelta icosuda değerlenecektir ama ben makul bulmuyorum.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
January 02, 2018, 10:51:04 AM
kim yapiyor bilmiyorum da media marketing customer trust vs bi boktan anladiklari yok belli ki. ulan ico yapmadan 1 hafta önce hacklenmişsin zaten binlerce dolarını kaptırdı insanlar tamam hack olayı cok farkli bir şekilde yapıldı fakat yapıldımı yapıldı senin sisteminden adamlar müşterilerinin cüzdanlarini boşalttimi boşaltti. ee şimdi kalkmiş dingil ico ya soyunuyor. o kadar gereksiz bir zaman da yapmiş ki açıkca söylemem gerekirse bende ki algı şöyle oluştu zaten hacklendik boku yedik biz en iyisi bi ico yapalim da oradan da biz vuralim sonra siktir olup gidelim demişler  gibi. şu hack vs olaylarından cok daha önce etherdelta bu ico sürecini başlatmiş olsaydi gözüm kapali girerdim.ama şimdi nah!.
member
Activity: 294
Merit: 10
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
January 02, 2018, 10:27:43 AM
Heralde bir de ico dan sonra hacklenecekler Cheesy
Bunlara güven olmaz , bir kere kırıldı mı güven bağı daha kimse güvenemez yani . Zaten pek bir katılım yok sanırım
newbie
Activity: 14
Merit: 0
January 02, 2018, 09:52:22 AM
Para toplasalar bile bu ekibe güven olmaz. Kendi coinleriyle P&D yapabilirler.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
January 02, 2018, 09:43:45 AM
Pek de bisey toplayamamıslar sanırım, onların para sorunu olmaz dıye dusunuyorum ne dıye boyle bır ıco yapma ıhtıyacı hıssettıler bılemıyorum da, su sıteyı adam edebılırler umarım.
full member
Activity: 504
January 02, 2018, 05:32:41 AM
bu hacklenme muhabbeti sonrası ICO yapmaları cidden büyük cesaret ve hiçbir şey belirtmemişlerde diyorsunuz yatırım yapanlar niye yaptılar çok merak ediyorum bir şey çıkmaz bu ICO'dan.
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
January 02, 2018, 03:58:17 AM
Hemen yerden yere vurmamak lazım belki birşeyler olabilir etherdelta herkesin nefret ettiği ama mecburen kullandığı borsa bir anda herkes tarafından sevilen ve kullanılan borsa olabilir. Road map'da ara yüz değişecek denmiş mobile uygulama denmiş güzel şeyler ama dikkat etmek lazım birazda.
full member
Activity: 238
Merit: 105
January 02, 2018, 03:54:32 AM
Bende ufak bir araştırma yaptım neden böyle bir işe girdiklerini pek anlayamadım. Yarısını geri alıp fiyatı yükseltmeyi hedefliyorlar. Ama burada herşey fiyat yükseltmek olmamalı. Sonuçta borsa olarak işlerinin daha farklı şeyler olması lazım.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
January 02, 2018, 03:42:26 AM
Para toplama amaçlı olduğu belli ama, güzel bir road map koymuşlar önümüze yeni arayüz çalışması, mobil uygulama falan var.
Katılımcılara getirisi iyi olabilir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
January 02, 2018, 02:59:34 AM
Alelacele ve neye hizmet edeceği belli olmayan icolar çok var ortalıkta. Bir çoğunun amacı kripto paralara olan ilgi sebebiyle kendi ceplerini doldurmak. İlk önce zarar gören kullanıcıların zararlarını karşılasınlar.
Pages:
Jump to: