Author

Topic: Ethereum - page 112. (Read 241014 times)

twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
October 25, 2015, 01:03:51 AM
Ben hala etherin uzun vadede yukarı zıplayacağını düsünüyorum. ilk bir ayda 5k 10k btc hacimli günler yaşadı. şuanki hacmi hacim değil.şuan iyice dibe çektiler milletide uyuttular.beklemede yavaş yavaş topladıklarını düşünüyorum. sizi batırmıcak miktarda(kimisi için 0.1btc kimisi için 10 btc)alıp kenara atarsanız uzun vadede iyi kar getirebileceğini düsünüyorum. risk almak istemeyenler için tavsiyem %10 karla al sat yapın. gün içinde mutlaka görüyor +- %10 aralıgını. ben ekim başından beri etherle ilgilenemedim ama takip ediyorum. o yuzdende elimde ether tutmuyorum ama bu seviyelerden açıkcası bi 100 ether alıp kenara atma planlarımın arasında.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
October 24, 2015, 03:05:26 PM
2 gün içinde %33 artış (1.5 mbtc'den 2mbtc'ye yükselmesi) ve hacimli olması: tam tradelik altcoin aslında. Dip/tepe noktaları iyi belirlemek lazım.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
October 23, 2015, 06:30:22 PM
1.5 mbtc'den 2mbtc'lere sıçramış fiyatı. Birilerinin tuzağına gelmeyin. uygun seviyelerden çıkış yapmayı ihmal etmeyin. Ether balonu patladı ve söndü, sönüyor.

İyi yükselmiş. En azından bu şekilde satış fırsatı veriyor. Bagholder olmayın, coinlerle duygusal bağ kurmayın. Hele böyle yaratıcısı dolandırıcı olan coinlerden uzun vadede bir şey beklemeyin.
hero member
Activity: 644
Merit: 501
October 23, 2015, 04:46:16 PM
1.5 mbtc'den 2mbtc'lere sıçramış fiyatı. Birilerinin tuzağına gelmeyin. uygun seviyelerden çıkış yapmayı ihmal etmeyin. Ether balonu patladı ve söndü, sönüyor.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
October 19, 2015, 03:45:56 PM
Arkadaşlar poloniex'ten bir miktar etc aldım. Bunu nasıl bilgisayarımda saklayabilirim? Yani bu ethereum'un cüzdanı falan var mı?
twn
legendary
October 19, 2015, 12:58:22 PM
boşta btc im olsa suan 0020 seviyelerinden biraz ether alır unuturum.uzun vadede iyi kazandıracağına inanıyorum. hiç al satla uğraşmam.

Tavsiyenize uydum. 0020 seviyesinden uzun vadeli tutmak için aldım 20 tane ve unutuyor. btc lerim vitalik e kurban olsun.

0019 larda dolaşmaya başlamış etherum, an itibariyle  zarardasınız. daha düşük fiyatlardan biraz daha alıp maliyet düşürecek misiniz?
O kadar fark anlik kapanabilir.maliyet dusurmek icin ornegin 0015e gerilerse alirsa daha mantikli olur.simdi komtrol ettim 00187 den islem goruyor.hacim iyice daralmis 500btc civari.
Bu arada asil bts cakilmis. Ay basi yaklasik 3k di suan 1.5k uzak durmakta fayda var
full member
Activity: 168
Merit: 100
October 18, 2015, 09:18:36 AM
boşta btc im olsa suan 0020 seviyelerinden biraz ether alır unuturum.uzun vadede iyi kazandıracağına inanıyorum. hiç al satla uğraşmam.

Tavsiyenize uydum. 0020 seviyesinden uzun vadeli tutmak için aldım 20 tane ve unutuyor. btc lerim vitalik e kurban olsun.

0019 larda dolaşmaya başlamış etherum, an itibariyle  zarardasınız. daha düşük fiyatlardan biraz daha alıp maliyet düşürecek misiniz?
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
October 16, 2015, 11:31:12 AM

twn
legendary
October 16, 2015, 06:16:58 AM
Vitalik in dedigin anlami, milleti iyi sogusledik bu ethereum isinden demenin kibarcasi,

buna binahaleyn hala ethereum almak isteyenlerin olmasi , daha artarmi diyenlerin olmasi acikcasi baslibasina bir insan belgesi konusu.
sizin alış yada satış yaptığınız yada elinizde uzun süre tuttuğunuz bir coin varmı? varsa bilmek isterim.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
October 16, 2015, 05:04:01 AM
Vitalik in dedigin anlami, milleti iyi sogusledik bu ethereum isinden demenin kibarcasi,

buna binahaleyn hala ethereum almak isteyenlerin olmasi , daha artarmi diyenlerin olmasi acikcasi baslibasina bir insan belgesi konusu.
twn
legendary
October 16, 2015, 02:44:30 AM
twn
legendary
October 06, 2015, 01:30:16 AM
beklediğim gibi oldu cuma 0030 olan ether suan 0025. boşta btc kalmadı bende olsa bu seviyelerden biraz alırdım. 0025civarından alış emri yazılıp beklenebilir. 0028-30 aralığındanda satış girilebilir
ytd
twn
legendary
October 02, 2015, 01:17:05 AM
Etherde hacim gördüğüm en düşük hacim. 600btc hacim var toplam, dikkat edin birde günlerden cuma yukarı doğru gideceğini hiç sanmıyorum sert aşağı kıracaktır.düşük bir ihtimalde olsa yine sert yukarı kırabilir.birileri operasyon için hazırlanıyor.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
October 01, 2015, 03:20:37 PM
Ether wallet hazir olsa etherum kullanima gecse bu sferde zamaninda alanlar ne para kaldirdi be diye arkadan bakicaz. Zamaninda btc ile pizza muhabbetine donecek.
Yada vitalik patlatacak isi ve aa biz demistik alanlar patladi dnecek.
Ben izlemektense beni batimayacak miktarlarda risk alip yer yer al satlarla hatta bazen sifir etherle devam ediyorum. Suanda da ether sayim sifir sabah bikac yuzdu. Bence suan en mantikli harket bu.

Bir süredir bende bu mantıkla hareket ediyorum. yaklaşık 20 USD lik bir sermaye ile zaman zaman ether aşağı gevşediğinde alıp %5 üstüne satış yazıp çıkıyorum.
2 haftada yaptığım toplam 12 trade işlemi ile (ki sizler kadar aktif takip etme şansım olmuyor) 20 USD lik sermaye 22 USD oldu. çok oturup hesaplamadım belkide alsatlarda zarar ediyorum ama BTC/USD fiyatı değişti o yüzden kar etmiş gibi görünüyorum incelemem lazım. @twn bence doğru hareket ediyorsun.
twn
legendary
October 01, 2015, 10:21:52 AM
Ether wallet hazir olsa etherum kullanima gecse bu sferde zamaninda alanlar ne para kaldirdi be diye arkadan bakicaz. Zamaninda btc ile pizza muhabbetine donecek.
Yada vitalik patlatacak isi ve aa biz demistik alanlar patladi dnecek.
Ben izlemektense beni batimayacak miktarlarda risk alip yer yer al satlarla hatta bazen sifir etherle devam ediyorum. Suanda da ether sayim sifir sabah bikac yuzdu. Bence suan en mantikli harket bu.
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Infected Mushroom
October 01, 2015, 10:10:51 AM
Monero'nun hala doğru dürüst bir gui wallet'ı yok Grin

Ben Monero'yu beğenmiyorum çünkü bu yüzden dediğimde taşlamıştın beni, hatırlatırım. Tongue Roll Eyes
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
October 01, 2015, 09:11:43 AM
Vitalik'in son açıklamalarını okuduktan sonra bu coine gireni tebrik etmek lazım. Çok riskli işler çok.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
October 01, 2015, 09:07:35 AM
Gaza gelmeyin. Daha önce yaşanmış örnekleri var. rpietila'nın gazıyla XMR fiyatı da 0.01'i yukarı kırmıştı. (Ki rpietila'yı bilen bilir iskandinavya'da şatoda yaşıyor, early investor kendisi) Gün geldi belli seviyelere 100'lerce btc wall çekti XMR'da. Her yeni düşüşte insanları gaza verdi, fiyat düşük toplayın diye. Sonuç? "Monero gerçek anonimlik sunduğu halde" 0.002 btc'yi zor görüyor. Dash'ten ne farkı var? (Dash'in anonimliğinin sahte olduğunu yazmıştım daha önce) Monero'nun hala doğru dürüst bir gui wallet'ı yok Grin

İnsanlar öyle teknolojik yenilik cart curt pek umursamıyor. Kolay kullanım var mı? (Yani bir GUI cüzdan?) yok. Ether ölecek, hem tavsiye verdiğim zaman söylemiştim; "pump ve dumplarla yürüyecek ether fiyatı" diye. Bir bakarsınız 0.0025, bir bakarsınız 0.01 belli olmaz. Dip zannettiğiniz seviye bir anda kırılabilir. Dikkatli olun.
Cakir bence genel dusunce senin dedigin noktada yani genel yukselecegini dusunmuyor presale fiyatina odaklanmis herkes. Alirsak oralardan alalim diyenlerde var. ama genelde 005-003 arasi insanlar kafalarinda deger koymus. Ustune yada altina inip cikinca tepki geliyor. Etherin suan ne kullanirliligi var ne bir walleti dolayisiyla dediklerinde dogru ama benim dusuncem ether ethereumun hazirlanip piyasaya cikmasindan sonra kullanima baslayincaki sadece ether kullanilacak o zaman degerlenecek tabi o zamana kadar alan almis satan satmis olacak, en siki takip eden kisi benim belki ben bile vazgecmos olacagim. Eger vitalik isi patlatmassa etherin yonunun yukari olacagini dusunuyorum. Bunu derken yarin yada onumuzdeki ay icin diil uzun vade icin dusunuyorum. Suan al sat yapmak bence en mantiklisi
Şuraya güzel bir atasözümüzün linkini bırakayım: https://tr.wiktionary.org/wiki/Do%C4%9Fmad%C4%B1k_%C3%A7ocu%C4%9Fa_don_bi%C3%A7ilmez
twn
legendary
October 01, 2015, 08:59:20 AM
Gaza gelmeyin. Daha önce yaşanmış örnekleri var. rpietila'nın gazıyla XMR fiyatı da 0.01'i yukarı kırmıştı. (Ki rpietila'yı bilen bilir iskandinavya'da şatoda yaşıyor, early investor kendisi) Gün geldi belli seviyelere 100'lerce btc wall çekti XMR'da. Her yeni düşüşte insanları gaza verdi, fiyat düşük toplayın diye. Sonuç? "Monero gerçek anonimlik sunduğu halde" 0.002 btc'yi zor görüyor. Dash'ten ne farkı var? (Dash'in anonimliğinin sahte olduğunu yazmıştım daha önce) Monero'nun hala doğru dürüst bir gui wallet'ı yok Grin

İnsanlar öyle teknolojik yenilik cart curt pek umursamıyor. Kolay kullanım var mı? (Yani bir GUI cüzdan?) yok. Ether ölecek, hem tavsiye verdiğim zaman söylemiştim; "pump ve dumplarla yürüyecek ether fiyatı" diye. Bir bakarsınız 0.0025, bir bakarsınız 0.01 belli olmaz. Dip zannettiğiniz seviye bir anda kırılabilir. Dikkatli olun.
Cakir bence genel dusunce senin dedigin noktada yani genel yukselecegini dusunmuyor presale fiyatina odaklanmis herkes. Alirsak oralardan alalim diyenlerde var. ama genelde 005-003 arasi insanlar kafalarinda deger koymus. Ustune yada altina inip cikinca tepki geliyor. Etherin suan ne kullanirliligi var ne bir walleti dolayisiyla dediklerinde dogru ama benim dusuncem ether ethereumun hazirlanip piyasaya cikmasindan sonra kullanima baslayincaki sadece ether kullanilacak o zaman degerlenecek tabi o zamana kadar alan almis satan satmis olacak, en siki takip eden kisi benim belki ben bile vazgecmos olacagim. Eger vitalik isi patlatmassa etherin yonunun yukari olacagini dusunuyorum. Bunu derken yarin yada onumuzdeki ay icin diil uzun vade icin dusunuyorum. Suan al sat yapmak bence en mantiklisi
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
October 01, 2015, 06:10:28 AM

Jump to: