Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 36. (Read 241031 times)

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
July 28, 2016, 03:19:53 AM
dikkat edin beyler, biri veya bir grup tum heveslerinizi kursaginizda birakabilir, genelde de oyle olmustur. nerede duracaginiza iyi karar verin, kumarhane masasindasiniz.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
July 27, 2016, 05:03:48 PM
Her seferinde bir şekilde milleti iyi kandırıyorlar. Ne olacağı hiç kestirilemiyor. Ben dün kârımı aldıktan sonra bir daha bakmamıştım. Şimdi bakınca fiyatın geldiği noktaya iyi güldüm.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
July 27, 2016, 02:34:16 PM
Öğleyin 2 dolarlardan alacaktım. Direk %25 zarar edecekmişim.
Ben yaptım bile Sad
benim zarar daha fazlaydıda , bugün gün içerisinde aldığım fiyatın biraz üstünü gördü satma emrini daha yükseğe girmişim , satmadı. Şu an dibi gördüm bakalım yeni exchange  sitelerinin işlem hacmi neye sebep olacak ? Bence fiyat esnekliğini kaybeder yavaş yavaş.Ondan sonrasıda eth-etc savaşı gibi duruyor.Sonunda kazanan daha güvenilir olanı olacaktır Smiley Bence etc ile btc ye daha da yaklaştı Smiley
full member
Activity: 238
Merit: 100
July 27, 2016, 01:36:37 PM
Ben yaptım bile Sad
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
July 27, 2016, 12:32:45 PM
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
July 27, 2016, 10:46:55 AM
Etc de malı yıkmaya basladılar. Sabahtan beri 1 yukarı 2 asagı seklinde. Cok saglam girilmezse sanki yon asagı devam
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
July 27, 2016, 06:49:17 AM
https://twitter.com/bitfinex/status/758253419752742912
Bitfinex de 3 saat içinde ETC deposit-withdrawal'ı ekleyeceğini, ondan kısa bir süre sonra da exchange'ini açacağını belirtti.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
July 27, 2016, 06:34:50 AM
etc krakende eklenmis. bakalim fiyatlara nasil yansiyacak
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
July 27, 2016, 06:21:42 AM
şu anda alım yapılabilir, yüzde 10-15 kar hedefiyle
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
July 27, 2016, 06:20:01 AM
Etc nin neden bu kadar arttığını bilen var mı. Bir oyun muydu bu yükseliş.
Ethereum da bir daha mı hard fork olacak. 3. Bir ethereum mu olacak.
legendary
July 27, 2016, 03:41:58 AM
çok büyük sell wall var, demek ki yön yukarı  Cheesy

Sen bu fiyattan alır mıydın?

Dün akşam 31'den sattım, 30'dan tekrar geri aldım hocam

Alacağın veya satacağın zaman buraya yazarsan bizde nemalanırız Smiley Ben gerçi 29 dan bu sabah aldım ama her zaman o fiyatları yakalayamıyoruz.

Beklemediğim kadar destek geldi ETC'ye   https://www.etc-eth.com/
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
July 27, 2016, 03:36:31 AM

Alacağın veya satacağın zaman buraya yazarsan bizde nemalanırız Smiley Ben gerçi 29 dan bu sabah aldım ama her zaman o fiyatları yakalayamıyoruz.
legendary
July 27, 2016, 03:31:12 AM

hero member
July 27, 2016, 03:29:47 AM

hero member
Activity: 714
Merit: 500
July 27, 2016, 03:16:03 AM
tabi buda bir bakış açısı ama sadece sell wall a bakarak yada buy wall a bakarak karar vermemek lazım. Millet bir coine battı batıyor sıfırlanacak dediğinde alıp. Millet bir coin çıktı çıkıyor patlayacak dediğinde de satıp o coinden kaçmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum şu anda.
legendary
July 27, 2016, 03:01:28 AM
hero member
July 27, 2016, 02:01:22 AM
Bu sabah 0.0029 seviyesinden aldım. Bakalım ne olacak. Hedef 0.0038'dan satmak. Ayrıca http://fork.ethstats.net/ buradaki tabloya göre gidişat neyi gösteriyor bilen var mı?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 27, 2016, 01:19:46 AM
etc ateşi biraz sönmüş gibi geceyi sakin geçirmiş. 0.0043te cift tepe yapmış gece kıramamış geri dönmüş.parayı kazanan kazandı. etc yi elinde 5 dk dan fazla tutmamak lazım bence karı gördünmü %5 %10 satıp btc ye dönmek mantıklı gibi geliyor bana
hero member
Activity: 546
July 26, 2016, 08:03:13 PM
Sat emri için iyi bir fırsat fazlasını beklemeyin eth de  .
Vitalik mi tanıdığın gavin mi ? Şu newbee lerin bu kadar emin konuşmalarına bir tek ben mi ayar oluyorum. Yeni hesap açan, sat gitsin, mutlaka almalısın 1000$olacak.
Tecrübe diye birşey edindiysen, hiç bir zaman kesin konuşmamalısın.
Vitalik le bu aralar görüşemiyoruz. Benim knk edger .
Sataşma postu atacağına bana " mantıklı bir  soru sorabilirdin."
Tecrübe derken ben , bu eth yi  0.00120 seviyesinden alıp  16 usd den satmışlığım var. Madenciliğıınide yaptım pump yemeden önce . Bir kaç arkadaşada 19 usd öncesi uyarıda bulundum.Bence bir jr için yeterli bir tecrübe ,hele bu jr zaten spk lisanlı bir borsacı ise  Smiley
Uzun vadede düşeceğini düşünüyorum çünkü bu altcoinlerin hepsi scam. Kısa zaman önce pump tan btc fıyatiyla doğru orantı kurmak isteyenler , şu an zararını toplama derdine düştü. Aynı zamanda artık dao gibi saçma Ico ların gelişmelerinden de etkilenir oldu.

Kesin yargılarından ötürü ekstradan mantık gütme derdi taşımıyorum. Kusura bakmada altın piyasasında gümüş bile yer edinmiş Sen 'yazılım' ve 'teknoloji' kavramlarını anlamadan spk lisansınla altcoinlerin hepsi scam diye değerlendiremezsin, bu cahillik örneğidir. Senin yaptığınıda şuan doları kağıt ile elinde tutanlar bitcoin scam diyerek yapıyor onlardan farksız gösterdiğin tavır.
Herşey bir süreç Bitcoin bu işin babasıdır. Bu demek değil ki daha iyi çocuklar piyasaya çıkacak. Allahtan lidya döneminde yoktun millete karşı çıkacaktın değiş tokuşta para birimi kullanmayın scam diye.
Kendini öveceğinize biraz durup ne yapıyorum ne diyorum bu insanlar ne diyor diye düşünün.
Altcoinlerin hepsi scam mış. Allahtan bitcoin i öğrenmiş hahaha.
şimdi senle uzun uzun para nın ortaya çıkışı , "mal mı , değişim aracı mı " olduğu konularda tartışmak isterdim fakat foruma yeterince zaman ayıramıyorum.
Ve evet lidya lıların hüküm sürdüğü yıllarda yaşasaydım emin ol karşı çıkardım.Emin ol şuan ülkemiz daha üretici bir toplum olurdu Smiley
Bitcoin bu işin babasıdır. "doğru"
Bitcoinin yerini alacak bir altcoin çıkacağını pek sanmıyorum.İleride Devletlerin bastığı para blockchain teknolojisine aktarılabilir  "fakat devlet kontrolünde"
 olacağı için  bitcoin merkezsiz sistemin tek alternatifi olarak hayatını sürdürebilir.

Altcoinlere gelince bir kısmı bize oylama sistemi sunuyor , biri oyun platformu , biri müzik , bir diğerinde mining yok ...
Bütün bunları göz önünde bulundurduğumuzda btc nin yerini almaları için hiçbir sebep yok ,  bunların para yerine alınıp satılmasına da gerek yok.
Blockchain tabanlı uygulamalar geliştirmeleri yeterli zaten.Aksi halde herkesin bir para birimi olmaya başlayacak.
Evet doğru btc de mining sorunumuz var , btc de rezerv halinde bir çok stok duruyor ve ne yapacakları belli değil ,  btc de işlemler daha da kısa sürebilir vs.
Fakat bu bir cep telefonu değil ki rakip firmanın bir açığından faydalanıp hemen pazarı ele geçirebilesin.Bu tıpkı şuna benzer , dolar yerine elinde kamboçya para birimini bulundurmak gibi birşey (tam olarak bu değilde buna benzer işte ).Kamboçya en ufak bir şeyden kolaylıkla etkilenir , ülke para birimi dolar kadar geçerli ve güven vermez.

Altcoinlerin çıkış noktası her ne kadar btc açıklarını kapatma ve geliştirme gibi gözükse de bize sağladığı fayda btc den ileri gidemez.Şöyle anlatayım , bir değişim aracı olarak btc yerine eth kullanmak istemez insanlar.Btc nin halihazırda oturmuş bir kitlesi ve pazarı var.İşlem hacmi yüksek , geçerliliği daha fazladır.Ve çoğundan üstün olduğu nokta gerçek anlamda merkezsiz sistemini yaratmasıdır.
En önemli noktada  aslında genel anlamda kabul edilirliği yüksek bir coin olmasıdır.Şimdi biri çıksa ve bakın ben Usd den daha şekil bir para bastım , kullanılan kağıt ve malzemeler daha kaliteli dese ne dersiniz Smiley
Altcoin mevzusuda bu işte , blockchain tabanlı bir coin oluşturup sunuyorlar ve inanın blockchain teknolojisine zarar veriyorlar.Bu sistem sadece kişisel para basmak için kullanılmamalıdır.
Bu yaşadıklarımız tamamen bir geçiş aşamasıdır ve biz sınavımızı btc ve blockchain tabanıyla veriyoruz.
yazdıklarım yanlış anlaşılmasın bende altcoin trade yapıyorum.Mevzu ise altcoinlerin uzun süreli güvenilecek şeyler olmadığını vurgulamaktır.
İnsanlar bir treni kaçırdılar diye , yeni mecralarda şansını denemeye çalışıyor o kadar.Fazla kaptırmayın kendinizi ve geleceğe bakın Smiley
Saygılar
hero member
Activity: 742
July 26, 2016, 06:41:10 PM
Vitalik fena batırdı.

her iki zincirinde maruz kaldığı  "replay attacks" nedir, bilen biri açıklayabilirmi?

Pages:
Jump to: