Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 31. (Read 241088 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 500
October 17, 2016, 12:43:27 PM
gidebildiği yere kadar fork yapar bunlar artık Smiley yalama oldu.

19saat sonra gerçekleşecekmiş
full member
Activity: 238
Merit: 100
October 16, 2016, 08:52:39 AM
Bu ikinci fork olayı can sıkıcı. Bir de zcash beklendiği gibi madencileri kendine çekerse, ether baya bir güç kaybedecek sanırım.
sr. member
Activity: 419
Merit: 255
October 15, 2016, 04:16:42 PM

eth blockzincirinde çalışan/çalışacak projeler

Augur
iconomi
firstblood
singular dtv
DigixDAO
xaurum..

teşekkürler...
hero member
Activity: 742
Merit: 501
October 15, 2016, 03:04:12 PM
Ethereum un suyunu çıkarmaya başladılar gibi geliyor bana. İkinci fork işleri daha da kötüye götürebilir mi ne dersiniz?

Ethereum tabanlı projelerin geliştiriliyor olması, bir umut olarak ayakta tutuyor bence etheri. Tabi bir de arkasındaki madenci desteği. Zcash çıktığında madencilerin hemen hepsi zcash e kayacak gibi duruyor. Bu durumda ether güç kaybeder diye düşünüyorum.

Bütün bunlar için acil ve önemli adımlar atmalı bence ethereum. Yoksa 2016 nın en gözde coini olan ethereum yakında diğerleri gibi önemsiz bir coin olabilir.

ethereum tabanlı projeler deyince bir iki link atabilirmisiniz...
ethereumun posa geçecek olması gibi bir durum var zaten bu durum ethereum kazanların önünü bulanık yapıyor ve minerleri karlı olacak başka coin arayışına itiyor düşüncesindeyim...

eth blockzincirinde çalışan/çalışacak projeler

Augur
iconomi
firstblood
singular dtv
DigixDAO
xaurum..
sr. member
Activity: 419
Merit: 255
October 15, 2016, 02:46:55 PM
Ethereum un suyunu çıkarmaya başladılar gibi geliyor bana. İkinci fork işleri daha da kötüye götürebilir mi ne dersiniz?

Ethereum tabanlı projelerin geliştiriliyor olması, bir umut olarak ayakta tutuyor bence etheri. Tabi bir de arkasındaki madenci desteği. Zcash çıktığında madencilerin hemen hepsi zcash e kayacak gibi duruyor. Bu durumda ether güç kaybeder diye düşünüyorum.

Bütün bunlar için acil ve önemli adımlar atmalı bence ethereum. Yoksa 2016 nın en gözde coini olan ethereum yakında diğerleri gibi önemsiz bir coin olabilir.

ethereum tabanlı projeler deyince bir iki link atabilirmisiniz...
ethereumun posa geçecek olması gibi bir durum var zaten bu durum ethereum kazanların önünü bulanık yapıyor ve minerleri karlı olacak başka coin arayışına itiyor düşüncesindeyim...
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
October 15, 2016, 09:55:23 AM

hero member
October 15, 2016, 09:33:05 AM
Eth tekrar 20usd seviyelerine gelebilirmi ustalar?
2.forktan sonra bişeyler olabilir. Olumlu/Olumsuz. Bu pazartesi...
full member
Activity: 264
Merit: 100
October 15, 2016, 06:44:53 AM
Eth tekrar 20usd seviyelerine gelebilirmi ustalar?
hero member
Activity: 714
Merit: 500
October 14, 2016, 01:56:49 AM
Etc ye karşı atılan bir adımmış gibi geldi bana. Amaçları ETC yi tamamen bitirmek. Etc tarafından bakalım bir defans veya atack olacakmı.
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
October 14, 2016, 01:48:37 AM
Hımmmm ETG mi geliyor.

Gazına dokunulmamış özgür ethereum.

Gazsız ethereum ETG. Gazsız içecek gibi.

Ethereum Gazfree (ETG) . Güzel oldu.

Hadi şimdiden hayırlı olsun.
hero member
October 13, 2016, 05:27:52 PM
Bir daha hard-fork yapılacakmış galiba. Bu pazartesi.

spam saldırılar oluyormuş bu yuzden tekrar hard-fork, gas maliyetlerini değiştireceklermiş

yanlış anlamadıysam...
member
Activity: 116
Merit: 10
October 12, 2016, 04:02:00 AM
Güncel tavsiye var mı btc yukarı arttışlarında altcoin etkilerinde güzel hareketler yapılabiliyor. Beynim yandı

gece yarısı itibariyle eth networku tekrar saldırı altında. fiyat düşmeye devam ediyor ama stabilize oldugu zaman tekrar 0,02+ degere ulaşacaktır elinizde btc varsa degerelendirin derim.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
October 11, 2016, 07:30:58 PM
Güncel tavsiye var mı btc yukarı arttışlarında altcoin etkilerinde güzel hareketler yapılabiliyor. Beynim yandı
member
Activity: 116
Merit: 10
October 11, 2016, 03:22:37 PM
eth nin hayatta kalabilmesi fiyatının asırı yukselmemesine bağlı. eth bir yatırım aracı  olmaktan baska kullanıldıgı uygulamalar için yakıt olma ozelliği olan bir coin. eger bir yakıtın değeri aşırı yukselirse kımse onu kullanmaz. 12-15 dolar aralıgı eth için en optimum aralık minerlar içinde ole. arada sırada gelen fırlamalar zorluk seviyesinin iyice artmasına sebep olmakta. fakat dump yediğinde kimse coinden cıkmamakta. coinin fiyatından ziyade profitine dikkat etmek lazım bence.
hero member
October 11, 2016, 11:51:27 AM
Ethereum uzerinden cok fazla proje gelistiriliyor artik, fiyati yukselmesi lazim, 12-13 te takildi kaldi nedense..

The dao patlamadan 1gun oncelerinde 20$ a firlamisti,indi tekrar yukselemiyor nedense

Halbuki, augur,iconomi,firstblood,singulardtv,kibo,golem,digixdao,wings,xaurum...

Yilbasina dogru bir patlama olabilirmi acaba
hero member
Activity: 756
Merit: 505
September 28, 2016, 11:10:41 AM
Poloniex hesabımdaki ether deposit adresi sabit mi yoksa değisebilir mi madencilikten gelen ufak meblagların direk oraya gelmesi mantıklı geldi. Değişme ihtimali var mı? Bilen cevaplarsa sevinirim. Smiley
Exchange adreslerine direkt deposit yapmayın. Cüzdanınıza mine edin, sonra exchange'e atarsınız.
evet exchange adresleri değişkendir, bugün size 3 hafta sonra başkasına verebilir. İşinizi sağlama almak lazım. Ben bir keresinde yatır dedikten sonra ürettiği adrere gönderim yaptım. Sonrasında gönderimi yaptım mı doğru muydu diye tekrar bastığımda farklı adres çıktı, diğer coinler boş adrese düştü. Sağolsunlar bir hafta sürdü süreç ama kurtarıp yüklediler . Riske girmeyin, uğraşmayın.

Değişkense olmaz tabi. Etherium wallet 0.8.3 indirdim senkron bitsin bakalım ordan acacağım artık teşekkürler
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
September 28, 2016, 11:07:21 AM
Poloniex hesabımdaki ether deposit adresi sabit mi yoksa değisebilir mi madencilikten gelen ufak meblagların direk oraya gelmesi mantıklı geldi. Değişme ihtimali var mı? Bilen cevaplarsa sevinirim. Smiley
Exchange adreslerine direkt deposit yapmayın. Cüzdanınıza mine edin, sonra exchange'e atarsınız.
evet exchange adresleri değişkendir, bugün size 3 hafta sonra başkasına verebilir. İşinizi sağlama almak lazım. Ben bir keresinde yatır dedikten sonra ürettiği adrere gönderim yaptım. Sonrasında gönderimi yaptım mı doğru muydu diye tekrar bastığımda farklı adres çıktı, diğer coinler boş adrese düştü. Sağolsunlar bir hafta sürdü süreç ama kurtarıp yüklediler . Riske girmeyin, uğraşmayın.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
September 28, 2016, 10:58:51 AM
hero member
Activity: 756
Merit: 505
September 28, 2016, 10:55:59 AM
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
September 19, 2016, 03:42:52 AM
Anladığım kadarıyla memory leak olmuş. Ether minerlar düzgün hash gönderememeye başlamış. Bir ara redditde %51 saldırısından söz edildi ama durum hemen çözüldüğü için böyle bir sorun olacağını zannetmiyorum. Bu sefer hızlı ve iyi reaksiyon verdiler. Dumpda yakalamayı düşündüm ama sorun ne zaman çözüleceğini bilmediğim için sabahı bekleyeyim dedim, sorun çözülmüş fiyat da tekrar sıçramış.
Pages:
Jump to: