Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 43. (Read 241031 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
July 24, 2016, 01:53:24 PM
Sad Sad Sad
etc dedikleri büyük olasılıkla hackerın o arakladığı milyonları harcayabildiği zincir
eth dedikleri de harcayamadığı yeni zincir.

mantıken etc'nin ölmesi gerekir.

bu arada her iki zincirdeki etherleri harcayabilmesi lazım ether sahiplerinin. (tabi hard fork yapılmış/yapılmamış 2 farklı cüzdan ile).

Çakır abi,
Peki ETC nin ölmesi gerekiyorsa millet neden satın alıyor ETC yi?
Ben anlamadım? ozaman mhanbostanci nin dediği gibi bir orta fiyatta birleşmeleri söz konusu değil iki farklı zincir ise.
bitcoin hardfork'u mevzusunda yazdık çizdik o kadar. etc'yi btc, eth'yi btcXT vs gibi düşünün.
aynı coin'in iki farklı zinciri var ortada, bunların ikisinin birden yaşaması mümkün değil.

borsalar çakallık yapıyor olabilir, yöneticiler çakallık yapıyor olabilir vs vs.

Çakır uyardığın için teşekkür ederim.
Benim aklım eski borsa yıllarıma gitti. Onun gibi sandım.
Normal hisse senedi piyasasındaki tecrübelerimin kripto para dünyasında bir işe yaramadığını bir daha gördüm.
Konu takipçilerinden özür diliyorum.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
July 24, 2016, 01:19:30 PM
Bittrex henüz ETC'ye geçmedi eski ethereumlar ETH olarak duruyor değişiklik yok.
bittrexdekileri poloya transfer edin hem etc hemde eth olarak düşüyor
Myetherwallet.com dan Poloniex e Ethereum gönderdim. Ancak sadece gönderdiğim kadar Ethereum hesabımda görünüyor. İlaveten ETC gelmedi. Bilginiz var mı? Öncesinde Dao ları Ethereum a dönüştürdüm 1 Eth = 100 Dao olarak hesaplandı

Bittrex deki Ethereum ların myetherwallet dekinden ne farkı var. Son yazılanları okuyunca insanların henüz konuya hakim olmadıklarını görüyorum. Bilen birinin daha ayrıntılı özet bilgi vermesi çok iyi olurdu.

Bazı arkadaşlar yazmış ETH'ler ETC'ye dönüştü diye, sanırım poloda oldu bu olay, bittrex hesabımda böyle birşey olmadı çünkü bittrex henüz etc'yi tanımadı. poloya eth olarak transfer yaptıysanız eth olarak görmesi normal etc farklı bir birim oldu görüldüğü üzere ve %87'lik bir kayıpla eth den etc'ye bilgileri dışında exchange olan vatandaşlara iyi girmiş oldu. Benim şuanlık anladığım bu. Ayrıca etc'nin pool'u da henüz yok olanlar da scam diyorlar.
Ya da ben yanlış anladım etc ler bedelsiz verildi bilemiyorum başıma gelmedi
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
July 24, 2016, 01:00:49 PM
Bittrex henüz ETC'ye geçmedi eski ethereumlar ETH olarak duruyor değişiklik yok.
Myetherwallet.com dan Poloniex e Ethereum gönderdim. Ancak sadece gönderdiğim kadar Ethereum hesabımda görünüyor. İlaveten ETC gelmedi. Bilginiz var mı? Öncesinde Dao ları Ethereum a dönüştürdüm 1 Eth = 100 Dao olarak hesaplandı

Bittrex deki Ethereum ların myetherwallet dekinden ne farkı var. Son yazılanları okuyunca insanların henüz konuya hakim olmadıklarını görüyorum. Bilen birinin daha ayrıntılı özet bilgi vermesi çok iyi olurdu.
hero member
July 24, 2016, 09:38:25 AM
henüz test etme imkanım olmadı ama etc adresin eth balansı olarak gözükeceğini sanmıyorum
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
July 24, 2016, 09:32:02 AM
http://ethc.epool.io/#/help
ethereum classic pool da kazarken help de de gorulecegi gibi eth adresi yaz diyor. simdi burada kazdiklarim eth mi olacak etc mi olacak?

poloda etc için adres alabiliyorsun
etc icin adres isteyebiliyorsun evet ama, bu pooldaki minerlerin adreslerini etherscan da kontrol ettigimde balance eth olarak gozukuyor.
eth/eth 0.071 ~ 1eth 14etc
http://classic.aakilfernandes.com/#/transaction/0x0f6271edc4f5bbe0ee77452105d61126069a3e0f260cc608550506d0bb86ca09
ornegin su elemanin wallet linkteki ethereum clasic blockda oldugu icin bu balance eth gozukmesine ragmen aslinda etc mi demek oluyor?
hero member
July 24, 2016, 09:25:44 AM
ethereum classic pool da kazarken help de de gorulecegi gibi eth adresi yaz diyor. simdi burada kazdiklarim eth mi olacak etc mi olacak?

poloda etc için adres alabiliyorsun
legendary
July 24, 2016, 09:21:55 AM
hero member
July 24, 2016, 09:03:27 AM

eth'nin düşeceğini düşünmüyorum ama etc çöp olabilir.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
July 24, 2016, 08:59:05 AM
Sad Sad Sad
etc dedikleri büyük olasılıkla hackerın o arakladığı milyonları harcayabildiği zincir

bu arada her iki zincirdeki etherleri harcayabilmesi lazım ether sahiplerinin. (tabi hard fork yapılmış/yapılmamış 2 farklı cüzdan ile).

Çakır abi,
Ben anlamadım? ozaman mhanbostanci nin dediği gibi bir orta fiyatta birleşmeleri söz konusu değil iki farklı zincir ise.
bitcoin hardfork'u mevzusunda yazdık çizdik o kadar. etc'yi btc, eth'yi btcXT vs gibi düşünün.
aynı coin'in iki farklı zinciri var ortada, bunların ikisinin birden yaşaması mümkün değil.

borsalar çakallık yapıyor olabilir, yöneticiler çakallık yapıyor olabilir vs vs.
hero member
July 24, 2016, 08:50:08 AM
etc mining daha karlı diyorlar ama %51 attack söylentileri var, kimi attack geldi diyor kimi 11m etc çalındı diyor kimi yok diyor Smiley türkiyedeki darbeye döndü bu iş
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
July 24, 2016, 08:26:07 AM
Sad Sad Sad

Çakır abi,
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
July 24, 2016, 08:18:11 AM
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
July 24, 2016, 08:15:27 AM
Sad Sad Sad

hero member
July 24, 2016, 08:03:35 AM
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
July 24, 2016, 07:23:49 AM
Bende de Poloniex hesabımdaki Ethereum kadar ETC oluşmuş
Not Ethereumlar duruyor. İlaveten Ethereum adedi kadar ETC var

Sebebini bilen var mı. Neden ETC miz oldu.

Fork yapıldı. yani bölündü. Smiley konunun son 3 sayfasını okursan aydınlanırsın.
legendary
July 24, 2016, 07:17:56 AM
ETC minerlar için çok daha karlı deniyor şu anda, ben ne olur ne olmaz diyerek alım yaptım

syncronized with the imam standing by

Whether auspicious auspicious.

güzel fiyattan almışsın, yarın bitfinex'e de ekleneceği konuşuluyor.

kısa günün karı deyip daha fazla taşımak istemedim.
elimde BTC kalmayınca kötü oluyorum. Smiley

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
July 24, 2016, 07:17:25 AM
bende şimdi poloya ether gönderdim depositte hem ether hemde etc gözükmeye başladı acaba satıştada ikisi birmi gidiyor confirm bitsin de deneyeyim
legendary
July 24, 2016, 07:08:05 AM

ethereum adedi kadar ETC verdilerse iyi.

bu fork olayı borsa istanbul daki bedelli bedelsiz bölünmeler de eski yeni hisse bölünmesi gibi sanırım.
ana hissenin fiyatı yeni kadar düşüyor. bir süre ayrı ayrı işlem görüyorlar sonra hepsi eskiye dönüşüyor.
yani hiç bir şey yapmazsanız bir süre sonra ETC ler otomatik ethereum a dönüşecek sanırım.

bu iki fiyat bir yerde eşitenecek ve ordan sonra tek coin ethereum olarak devam edecek.
dolayısı ile kesişim noktasını tahmin edebilen bu işte çok güzel kazanır.
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
July 24, 2016, 07:00:57 AM

legendary
July 24, 2016, 06:58:01 AM
uzun süredir gündemi takip edemiyorum, bu etc ne ayak , birisi özet geçebilir mi

Usta etherum fork oldu.
bi etherum klasik var birde ethereum var artık.
ikisi de kazılabiliyor imiş. mitoz bölünme oldu sanırsam. cüzdanında ethereum saklayanlar açısından durum nedir benim için muamma

benim myetherwallet da daolar vardı. dün onları ethere çevirdim, şimdi bunlar hangisi oldu, etc ye döndülerse  çöp oldu. herhalde cüzdanı güncellemişlerdir diye düşünüyorum Grin.

haydaaa. bilgisayarım da yok ki bakayım offf.
benim myetherwallet da 20 etherum um vardı. şimdi ne oldu onlar? ethereum olarak mı kaldı yoksa ethereum klasik mi oldu? klasik olduysa battım demektir.
benim myetherwalletde olusturdugum adrestekilerde herhangi bir degisiklik olmadi eth olarak duruyorlar
Pages:
Jump to: