Kar satışları geliyor sanırım etherde. Aşağı doğru süzülmeye başladı.
Ether 1 ay içerisinde 0.0145 tabanını gördü fakat 2 aylık grafiğe bakarsak 0.0340 tavan seviyelerinden çok sayıda ve hacimli alım gerçekleşti. Şuan ki fiyat ile 2 aylık dilimde gerçekleşen tavan arasında halen uçurum fark var. Ben yüksek maliyetli etherlerin hala pozisyon kapanmadan fiyatın yükselmesini beklediğini düşünüyorum. Kabul edelim çok büyük beklentiler vardı ve biranda sarsıldı. Sıkı fanların etherden kolayca vazgeçeceğini sanmıyorum. Bence kar satışları için daha erken, en azından fiyatı aşağı kırmak için .
Gönül istiyor ki tekrar 0.03 seviyelerine gelsin. Ama çok zor gibi görünüyor sanırım.
Ne olacağı belli olmaz, Steem'i düşün.. 2-3 hafta önce 30centteyken bu steem nedir blockchain sayfası bile forum gibi nedir nedeğildir diye slack chat bölümüne girdim,bir elemanla konuştum. Madenciliğini sordum, sadece CPU var demişti, o arkadaşın yardımıyla cüzdanı indirip cpu miningi çalıştırdım. Eleman günde 4steem kazabilirsin 1 işlemciyle dedi, çarptım, tüm gün çalışsa 1.2$ kazanacaktım, yaw dedim paramı... kapattım maden programını
amacım, 4 tane GPU ile madencilik yapan bilgisayarlarımın işlemcilerinin boş kalmaması için cpu mining in mantıklı olabileceğini düşünmüştüm. 4-5$ için maden bilgisayarlarının cpu larınıda yormayım dedim, hata mata verdirir belki, değmez demiştim.
4 işlemciyle belki günde 10-15 steem kazımı yapacaklardı. 10 gün kazabilsen 100steem... şimdi 400$dı... Klişe ama bu kriptopara işlerinde ne olacağı hiç belli olmuyor...