Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 52. (Read 241031 times)

newbie
Activity: 27
Merit: 0
June 20, 2016, 09:29:40 AM
Dao'da Eth de toparlanacak. Özellikle bu dönemde dao alanlar çok kar yazacak. şimdiye kadar coinlerde gordugum en iyi proje. tabiki sıkıntılar yasanacaktır. Sıkıntının basta yasanması da belkide cok iyi oldu. ilerleyen zamanda olsaydı cok daha dramatik sahneler ortaya cıkabilirdi.

Dao ve Eth sahibi olanlar. içinizi ferah tutun. Satmayın. Hemen bugun yarın olmasa da duzeldigini ve dahada yukseldigini goreceksiniz.

Güçlü bir miner'in dedigi gibi.

"Biz Bitti Demeden Bitmez" Smiley
hala öküz gibi basıyorlar.
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
June 20, 2016, 07:00:58 AM
Yarılanmadan sonra eth üzerindeki alımlar artabilir. Her ne olursa olsun şuan için btc sonrasında ilk akla gelen coin eth. İzlenimlerimden gördüğüm kadarıyla herkeste bi toparlanma bekleyişi var durum böyle olduktan sonra ether kendini toparlar bi şekilde diye tahmin ediyorum ama dao nalları dikti onun geri dönüşü olacağını pek sanmıyorum..

Toparlama bekleyişinin en büyük sebebi herkesin Eth yatırımı var, haliyle zararı kurtarma bekleyişi bu. Bu bekleyişi bir zamanlar Ltc'de yaşamıştık sonra acayip bir zararla satıp çıkmıştı çoğumuz. İnşallah toparlar temenniler bu yönde ama bu kadar ciddi düşüyorsa coin arka planda ciddi bir problem var dmektir
Yükselişin yapay olduğu, her an düşebilecegi yönünde yorumlar okuduk zamanında.  Acaba buna yakın bir düşüş zaten olacak mıydı
sr. member
June 20, 2016, 06:56:18 AM
Quote from: M.Cnl link=pic=437483.msg15291036#msg15291036 date=1466421182
Yarılanmadan sonra eth üzerindeki alımlar artabilir. Her ne olursa olsun şuan için btc sonrasında ilk akla gelen coin eth. İzlenimlerimden gördüğüm kadarıyla herkeste bi toparlanma bekleyişi var durum böyle olduktan sonra ether kendini toparlar bi şekilde diye tahmin ediyorum ama dao nalları dikti onun geri dönüşü olacağını pek sanmıyorum..
Dao daki çalınma girişimi, ethereumdaki güvenlik zayıflığından kaynaklanıyor diye okudum sanki
Hata ethereumdaysa neden dao daha fazla etkileniyor.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
June 20, 2016, 06:52:12 AM

Toparlama bekleyişinin en büyük sebebi herkesin Eth yatırımı var, haliyle zararı kurtarma bekleyişi bu. Bu bekleyişi bir zamanlar Ltc'de yaşamıştık sonra acayip bir zararla satıp çıkmıştı çoğumuz. İnşallah toparlar temenniler bu yönde ama bu kadar ciddi düşüyorsa coin arka planda ciddi bir problem var dmektir
member
Activity: 105
Merit: 10
June 20, 2016, 06:13:02 AM
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
June 20, 2016, 05:23:03 AM
Kolay gelsin arkadaşlar. Eth almayı düşünüyorum ama gelen anlamda olumsuzluk devam ediyor gibi.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
June 20, 2016, 04:02:47 AM
bu mevzu patlak verdikten sonra ether diff 49T den 45T ye kadar gerilemisti simdi yine dump yemeye devam ediyor fakat diff 52T sanirim minerler tekrar bir beklenti icine girdi.
full member
Activity: 196
Merit: 100
June 20, 2016, 03:19:10 AM
http://vitalik.ca

Bu herifin sitesi neden böyle? Cidden patladık sanırım bunlar iyi miktiler herkesi
hero member
Activity: 698
Merit: 500
Free Speech is the most important thing.
June 20, 2016, 03:16:19 AM
Oyladıkları şey tam olarak nedir?
Çalınan etherleri sahiplerine iade etmek mi?
Bu piyasanın iyice düşmesine sebep olmaz mı?
Hırsıza mı versinler.

Bu belli bir gurup tarafından müdahale edilebilir ise Ethereum'un
Temel felsefesine,
Merkeziyetçi olmama söylemlerine aykırı olmaz mı?

Olur ancak bu durumda da her önüne gelen yazdığı smart kontratta küçük boşluklar bırakarak milletin coinlerini bu şekilde çalabilir. Durum iki türlü de Ethereum için kötü. Coinin adı çıktı bir kere, Ethereum isminin VitalikButtercoin olarak değiştirilmesi isteniyor. Smiley
full member
June 20, 2016, 03:08:37 AM
Hırsıza mı versinler.

Temel felsefesine,

Diyelim ki merkezsisiz biz olum diyerek yapmadılar hard fork, o zaman ne olacak? Smart contract altyapısında ki açıklar merkezsisiz diye öylece bıraksınlar mı? İşin felsefesi için kim parasını delik cebe koyar? Merkezsiz zaten arkadaşlar, eğer genel kesim evet derse böyle bir şey yapılabilir sistemi geriye sarmak bu sistem çalışırken içine girip değiştirmek değil
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
June 20, 2016, 03:08:16 AM
Hırsıza mı versinler.

Temel felsefesine,

ethereumun böyle bir felsefesi olduğuna inanan bi siz varsınız galiba  Grin
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
June 20, 2016, 03:03:07 AM
Hırsıza mı versinler.

Temel felsefesine,
sr. member
June 20, 2016, 02:54:10 AM
Hırsıza mı versinler.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
June 20, 2016, 02:52:32 AM
member
Activity: 83
June 19, 2016, 03:49:01 PM
Yapılan oylamanın sonucunun, fiyatı nasıl etkilemesi bekleniyor?
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
June 19, 2016, 12:15:00 PM
Yakalayanlara güzel karlar bıraktı.
Madenciye zarar.

Madenciye zarar olduğunu düşünmüyorum. Çünkü 12-13 dolar bandından aşağıya inmedi henüz.
m

Kardan zarar diyelim

O noktada haklısınız. Gerçi btc ile birlikte dolar olarak yükseliş trendine girmeseydi ether, çoktan kapatmıştık cihazları. Şimdilik sürdürülebilir gibi çıkıyor hesaplar. Ama yakın zamanda amatör madenciler zarar yazmaya başlayacak. Amatörden kasıt düşük yatırımlı.

Bunun bana mantığını izah eder misiniz? Düşük yatrıcımcı örneğin 10 adet 390x ile çalışan madenci ile büyük yatırımcı arasında gelir-gider olarak nasıl bir fark var ki biri kar ederken diğeri zarar ediyor?
sr. member
June 19, 2016, 12:08:15 PM
http://ethermine.org/stats/votes

Fork ile ilgili oylama sonuçları...
Anladığım kadarıyla
7754 Evet Yapılsın diyenler
3608 Hayır yapılmasın diyenler
full member
June 19, 2016, 11:33:28 AM
http://ethermine.org/stats/votes

Fork ile ilgili oylama sonuçları...
sr. member
Activity: 448
June 19, 2016, 06:46:18 AM
Madenciye zarar.

Madenciye zarar olduğunu düşünmüyorum. Çünkü 12-13 dolar bandından aşağıya inmedi henüz.
m

Kardan zarar diyelim

O noktada haklısınız. Gerçi btc ile birlikte dolar olarak yükseliş trendine girmeseydi ether, çoktan kapatmıştık cihazları. Şimdilik sürdürülebilir gibi çıkıyor hesaplar. Ama yakın zamanda amatör madenciler zarar yazmaya başlayacak. Amatörden kasıt düşük yatırımlı.
member
Activity: 132
June 19, 2016, 06:43:51 AM
Madenciye zarar.

m

Kardan zarar diyelim
Pages:
Jump to: