Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 48. (Read 241031 times)

hero member
Activity: 1533
Merit: 560
July 15, 2016, 01:55:15 PM
Script algoritma piyasasının da mininge bir şekilde devam etmesi gerekiyor, ltc ve doge'ın durumu ortada, tüm altcoinler scam demek saçma olur, fiyatta belirsizlikler ve iniş çıkışlar elbette olacak. Herkes coinin değerinin yükseleceğini bilse varını yoğunu gömer olmayan evini arabasını satar kredi çeker girer. Bence bir coinin değeri ona gösterilen ilgi, hacim ve network hashrate ile alakalı, bitcoin almış başını gitmiş, ethereumda ise durum ortada network gayet iyi, sha algoritmalı asicler gibi kıçımıza girme gibi bir riski de yok, gpu yatırımını o coin senin bu coin benim çıkarabilir madenci, çıkaramazsa da az zararla satar, hangi işte zarar etme olasılığı yok ki?
Öncelikle bu işi iş gibi gören kişinin biraz uzun vadeli düşünmesi gerekir, örneğin otel işleten kişi yazı bekler, internet cafeler okulun açılmasını, fındıkçı fındık zamanını vs..
Coini veya cihazları alıp 1 ay sonra para bekleyen kişi gitsin zaten kumda oynasın dünyada öyle kolay para yok, biraz şans biraz da zaman lazım. burada düşecek çıkacak yazan herkes boş konuşuyor, 3 gün sonra 20$ olabileceğini veya 5$ a düşebileceğini kimse ön göremez. bekleyeceğiz nasip diyeceğiz düşerse daha çok bekleriz batarsa başka coine geçeriz direk satın almışsak bir bardak soğuk su içeriz Smiley sıkıntı yok.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
July 15, 2016, 10:38:27 AM
satasma seklinde algilanmamasi lazim, cunku forumda usturuplu yazilarin yazilmasi taraftariyim,

burada daha btcden birhaber insanlar gelip, ucacak kacacak 1000 dolar olacak dedigini daha dun gibi hatirliyoruz.

cok da uzun zaman olmadi, bir 5 sayfa geriye gidin gorursunuz.

kisa not: ether yikanmis yaglanmis bir balondur.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 15, 2016, 06:57:10 AM
Sat emri için iyi bir fırsat fazlasını beklemeyin eth de  .
Vitalik mi tanıdığın gavin mi ? Şu newbee lerin bu kadar emin konuşmalarına bir tek ben mi ayar oluyorum. Yeni hesap açan, sat gitsin, mutlaka almalısın 1000$olacak.
Tecrübe diye birşey edindiysen, hiç bir zaman kesin konuşmamalısın.
Vitalik le bu aralar görüşemiyoruz. Benim knk edger .
Sataşma postu atacağına bana " mantıklı bir  soru sorabilirdin."
Tecrübe derken ben , bu eth yi  0.00120 seviyesinden alıp  16 usd den satmışlığım var. Madenciliğıınide yaptım pump yemeden önce . Bir kaç arkadaşada 19 usd öncesi uyarıda bulundum.Bence bir jr için yeterli bir tecrübe ,hele bu jr zaten spk lisanlı bir borsacı ise  Smiley
Uzun vadede düşeceğini düşünüyorum çünkü bu altcoinlerin hepsi scam. Kısa zaman önce pump tan btc fıyatiyla doğru orantı kurmak isteyenler , şu an zararını toplama derdine düştü. Aynı zamanda artık dao gibi saçma Ico ların gelişmelerinden de etkilenir oldu.
0.0012 seviyesinden ne zaman aldınız? cok merak ettim.
altcoinlerin hepsi scam biraz ağır oldu sanki. bunu kanıtlayabilecek herhangi bir veriniz varmı?
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
Follow me to the Profitland.
July 15, 2016, 06:19:44 AM
Ethereum önde gideni olmak üzere altcoinlerin hepsi scamdir.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
July 15, 2016, 06:12:23 AM
Vitalik mi tanıdığın gavin mi ? Şu newbee lerin bu kadar emin konuşmalarına bir tek ben mi ayar oluyorum. Yeni hesap açan, sat gitsin, mutlaka almalısın 1000$olacak.
Tecrübe derken ben , bu eth yi  0.00120 seviyesinden alıp  16 usd den satmışlığım var. Madenciliğıınide yaptım pump yemeden önce . Bir kaç arkadaşada 19 usd öncesi uyarıda bulundum.Bence bir jr için yeterli bir tecrübe ,hele bu jr zaten spk lisanlı bir borsacı ise  Smiley
Uzun vadede düşeceğini düşünüyorum çünkü bu altcoinlerin hepsi scam. Kısa zaman önce pump tan btc fıyatiyla doğru orantı kurmak isteyenler , şu an zararını toplama derdine düştü. Aynı zamanda artık dao gibi saçma Ico ların gelişmelerinden de etkilenir oldu.

Kesin yargılarından ötürü ekstradan mantık gütme derdi taşımıyorum. Kusura bakmada altın piyasasında gümüş bile yer edinmiş Sen 'yazılım' ve 'teknoloji' kavramlarını anlamadan spk lisansınla altcoinlerin hepsi scam diye değerlendiremezsin, bu cahillik örneğidir. Senin yaptığınıda şuan doları kağıt ile elinde tutanlar bitcoin scam diyerek yapıyor onlardan farksız gösterdiğin tavır.
Herşey bir süreç Bitcoin bu işin babasıdır. Bu demek değil ki daha iyi çocuklar piyasaya çıkacak. Allahtan lidya döneminde yoktun millete karşı çıkacaktın değiş tokuşta para birimi kullanmayın scam diye.
Kendini öveceğinize biraz durup ne yapıyorum ne diyorum bu insanlar ne diyor diye düşünün.
Altcoinlerin hepsi scam mış. Allahtan bitcoin i öğrenmiş hahaha.
full member
Activity: 238
Merit: 100
July 15, 2016, 05:54:14 AM
1.Btc de scam mı?
2.Bir coini scam yapan veya yapmayan nedir?
hero member
Activity: 546
Merit: 501
July 15, 2016, 05:35:53 AM
legendary
July 15, 2016, 05:30:36 AM
resmen dibi yakaladım ama tavanı yakalayamadım.17 yi geçince gazladım hemen. tahminim 20yi göstericekler gene. buralardan almak bile mantıklı olabilir. su 1-2 gun daha hard fork gazı devam edicek bence. dao 20k bekliyorum.
legendary
just in case
July 15, 2016, 05:20:04 AM
hero member
Activity: 546
Merit: 501
July 15, 2016, 05:15:56 AM
legendary
just in case
July 15, 2016, 05:08:22 AM
hard forka tepki olumlu oldu, 10 gün önceki fiyatlara döndü şuan high : 0.01875698 eth/btc
hero member
Activity: 714
Merit: 500
July 14, 2016, 09:53:39 AM
ETH ne buywallar gördü düüşüreceklerse düşürürler eth için duvarlara güvenmiyorum.
legendary
July 14, 2016, 09:21:23 AM
0.0164te 280btclik buy wall var. buralardan alınıp ustlerden satılabilir. takip edebilcekler bir baksın derim ben biraz aldım 0.0196401civarından.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
July 14, 2016, 12:38:19 AM
sıkıntı yok devam..

legendary
July 11, 2016, 06:46:28 AM
etheri gömmeye başladılar. 0158e geriledi. 017i geçmeyi haftasonu birkaç kez denedi geçemeyince geri saldırdılar.al sat için fırsat olabilir.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
July 10, 2016, 05:51:56 PM
Ne olur ne olmaz ben ufak tefek ether alıyorum bu fiyatlardan ya batarız ya çıkarız
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
July 10, 2016, 04:51:49 PM
Birileri yine bu günleri unutturup vericekler gazı Ether'e. Tekrar 20 dolarlara dayandıracak sonra yine bir sürpriz.... Başka da bir şey beklememek gerek Ether'den.
+1, bu fiyatlarda yukarı-aşağı yapacak, belki 0.02'ye değip inecek falan filan. Pek bir şey belli değil zaten, yatırımcı yatırım yapmak için sebep bulamıyor.boyle bir durumda emin emin 100$ üstüne çıkacağını söylemek saçmalıktan başka bir şey değil.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
July 09, 2016, 08:42:03 AM
Birileri yine bu günleri unutturup vericekler gazı Ether'e. Tekrar 20 dolarlara dayandıracak sonra yine bir sürpriz.... Başka da bir şey beklememek gerek Ether'den.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
July 09, 2016, 02:36:54 AM
Şu anda kazılıp ta kar edilebilen tek coin eth heralde. Başka kar ettiren coin varmı?
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
July 08, 2016, 05:53:50 PM
su $100 sevdalilari hic bitmeyecek anlasilan.
60m presale satilmis
12m gelistiriciler icin ayrilmis
yillik ortalama 18m kazilan
2017 sonunda pow bitip pos a gececegini gozonune alirsak 2017 sonunda 126milyon ethereum un varolacagini soyleyebiliriz.
ki pos dan sonra da kazim durmasina ragmen yine artmaya devam edecek. boylesine sinirsiz bir coinin o fiyatlara cikmasina ihtimal vermiyorum ben. sistemde komunitede catlaklar cikti, cikmaya devam edecektir.
teknoloji olarak bitcoin linux ise, ether windows olur. uzerinde cok sayida uygulama proje gelistirilir, bitcoine gore daha fazla populer de olabilir, ama yamalanmasi patchlenmesi de bitmez. su dao hack olayinin uzerinden 1aydan fazla zaman gecti hala hardfork yapilsin mi yapilmasin mi tartisiliyor.
Pages:
Jump to: