Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 59. (Read 241031 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
June 14, 2016, 12:26:03 AM
-4.2 btc ve likidasyon için bir dünya ETH BUY yaptım. Sınırlarımı zorluyorum. Uzun zamandır hiç böyle ters köşe olmamıştım ders oldu... Çarşamba ve perşembe gece yarıları çok kritik...
full member
Activity: 196
Merit: 100
June 14, 2016, 12:04:40 AM
Dump yakındır, kara kara ne olacağını beklemek yerine aksiyon almayı tercih ettim umarım yanılmam YTD

Bu arada cidden 20 Dolara koşuyor  Grin Grin
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
June 13, 2016, 10:45:05 PM
Hay ben bu etheri .

BTC goes up, ETH goes up.
BTC goes down, ETH goes up.

Valla ether mahvetti bizi  Grin

Öyle bir duruma getirdiler ki, polo da 0,03 e 2000BTC bişey kaldı. Burada dikkatederseniz aslında fazla alım satım yapan da yok kaç gündür. Devamlı takip edenler ne demek istediğimi anlar.
Buy support devamlı aynı seviyelerde fiyat az veya çok kaç olursa olsun. Sadece 1000BTC falan oynuyor, onlar da piyasa traderleridir.

Ama hala aynı şeyi söylüyorum tamamen spekülasyon bu durum, 0,005 lerden, 0,03 lere çıkıp, 0,015 lere düşen ETH, BTC 700 olmuş hala bu seviyede ise başka anlamı yok.

İnsanlar Lisk, DAO vs. diye icolara yüklenince piyasada ETH kalmadı doğru dürüst, kazılanı da alıyorlar ha bire, ama işte nereye kadar.
Bir miktar daha yükseltip, milletin zihnine bu fiyatları normalmiş gibi yerleştirip, çok kötü şekilde dumplayacaklar diye düşünüyorum.

Eskilerden hatırlayan olur XMR yi bir ara nerelere yükseltip, normal piyasası öyleymiş gibi bayağı uzun bir süre millete yedirdiler yavaş yavaş. Ona benzetiyorum.

Artık yapacak bir şey yok, elimizde binlerce BTC olup, kedi-fare gibi oynayan balinaya çarpamadığımıza göre, dalgalanmalardan faydalanmaya çalışacağız Smiley

Evet 1000 btc ile baskılayıp toplattırıyor ittiriyor sürekli. İzliyorum sürekli biraz milletin yerleşmesini sağlayıp çekiyor. Birkaç saat sonra salınım yerleşme derken tekrar aynı hareketi yaparak tekrar yukarı oynatıyor. Diğer piyasalarda da aynı durum var.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
June 13, 2016, 09:36:27 PM
Hay ben bu etheri .

Valla ether mahvetti bizi  Grin

Öyle bir duruma getirdiler ki, polo da 0,03 e 2000BTC bişey kaldı. Burada dikkatederseniz aslında fazla alım satım yapan da yok kaç gündür. Devamlı takip edenler ne demek istediğimi anlar.
Buy support devamlı aynı seviyelerde fiyat az veya çok kaç olursa olsun. Sadece 1000BTC falan oynuyor, onlar da piyasa traderleridir.

Ama hala aynı şeyi söylüyorum tamamen spekülasyon bu durum, 0,005 lerden, 0,03 lere çıkıp, 0,015 lere düşen ETH, BTC 700 olmuş hala bu seviyede ise başka anlamı yok.

İnsanlar Lisk, DAO vs. diye icolara yüklenince piyasada ETH kalmadı doğru dürüst, kazılanı da alıyorlar ha bire, ama işte nereye kadar.
Bir miktar daha yükseltip, milletin zihnine bu fiyatları normalmiş gibi yerleştirip, çok kötü şekilde dumplayacaklar diye düşünüyorum.

Eskilerden hatırlayan olur XMR yi bir ara nerelere yükseltip, normal piyasası öyleymiş gibi bayağı uzun bir süre millete yedirdiler yavaş yavaş. Ona benzetiyorum.

Artık yapacak bir şey yok, elimizde binlerce BTC olup, kedi-fare gibi oynayan balinaya çarpamadığımıza göre, dalgalanmalardan faydalanmaya çalışacağız Smiley

legendary
just in case
June 13, 2016, 09:14:29 PM
Hay ben bu etheri .

full member
Activity: 128
Uzman Veteriner Hekim
June 13, 2016, 08:49:07 PM
Pek de 16 doların altına inecek gibi durmuyor.  Grin
Bana sorarsanız bu hafta içi 20 doları deneyecek gibi. Y.T.D
hero member
Activity: 714
Merit: 500
June 13, 2016, 01:09:20 PM
cointronda 1500 kişi kazım yapmaya başladı zorlukta 50.200T giderek zorlaşıyor. fiyatta 17 yi geçti kısa sürede kar realizasyonu beklemek lazım ama btc ile aynı anda gelecek diye düşünüyorum realizasyonun. Bakalım çok heyecanlı olarak, kafama dumpı yiyecem gibi geliyor. Hayırlısı artık.
full member
June 13, 2016, 12:34:05 PM
17.3 u gördü tarihin en yükseği oldu, çok ilginç bir şey BTC yükselirken paralel olarak yükselmesi
legendary
just in case
June 13, 2016, 09:18:44 AM
Buralardan tepki gelmesi lazim.yoksa cozulme hizlanir. Psikolojik 0.02 alti istegi var piyasada. Haftalardir yukarda iyi tuttular.

Bende çok şaşırıyorum bu duruma. Çok enteresan. Resmen tabanı 0.023 ye çektiler. Birilerinin çok pis planları var gibi. Bitcoin 600 dolara dayansa bile anında kendini toparlıyor Ether. 10 dolar ve üstünde devam ettiği sürece bu direnç uzun süre dayanacak gibi. İşin minning kısmıda var. millet cayır cayır ether basıyor.

Konuda 2-3 defa yazdım bende bu durumu, fiyatlar normal değil, satış geldikçe karşılıyorlar yapay olarak belirli bir seviyede tutmak için ama nereye kadar.
Karşılıksız çek değil ki bu, alım yapıyorlar nihayetinde. İstediği kadar balina olsun, bir yerde patlayacak bu durum.

O zaman bir şey planladıkları açık, ama ne planlıyorlar bilemiyoruz.

BTC 620$'a dayandı, hala birileri kendini yırtıyor ETH'yi 13-14$ seviyesinde tutmak için gerçekten ilginç.
balina-malina nereye kadar dayanacak merak ediyorum.

Biz hep bir ağızdan böyle diyoruz da bir de tutup 20$ a çıkartıyorlarmış gör o zaman rezilliği

Poloda ether 16.66 usd yi gördü. Şu tahmine parayı kaydıran var mı Smiley
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
June 13, 2016, 02:56:24 AM
Merhaba,

http://coinmarketcap.com/ sitesinden de bakarsanız. Listenin ilk 5'i grafiksel olarak birbirini takip eden birbirine paralel artış ivmesi yakalamış durumda.

Bu ilk 5 içinde benim tahminim 1 veya 2 si düşüşe geçmeli. Her birinde ki paralel artış bana mantıksız geliyor.

Siz nediyorsunuz??
legendary
June 13, 2016, 02:47:53 AM
BTC olarak düzelme oluyor fiyatta doğru dolar bazında bir değişim yok, cidden kafa karıştıcı bir piyasa ne olacağı kestirilemiyor ama BTC de ki bu artış kesinlikle yapay açıkcası halving sonrası ciddi bir dump olası duruyor YTD

Sonunda ne olacaksa olsun siz bu dalgalanmalardan yararlanmaya bakın her zaman olmuyor bunlar. çok sıkıcı ayları gördük yaprak kımıldamıyordu. millet 1 yıllık harçlığını bu dalgalardan çıkartıyor. Sizde yararlanmaya bakın. Etherin yaptıgı davranış ortada ona göre pozisyon alıp dalgadan yararlanmaya bakın arkadaşlar.

Hocam düşecekken aniden yükseliyor, hangi trend organik kestiremiyorum ben açıkcası elde ki verilerle indikatörleri vs öğrenmeye başladım fakat veri madenciliği dışında pattern yakayalabileceğimi sanmıyorum kendi adıma.

Bu arada 16,2 dolar oldu Ether, BTC karşısında da değer kazanmaya başladı

Bu hareketliliğe özel bir durum. Sabırlı davranıp ani hareket etmeme taraftarıyım. Tahminim gün içinde bir miktar havasını alacaklar Ether'in. 0.02280 gibi değerler görebiliriz. YTD.
full member
June 13, 2016, 02:28:35 AM
BTC olarak düzelme oluyor fiyatta doğru dolar bazında bir değişim yok, cidden kafa karıştıcı bir piyasa ne olacağı kestirilemiyor ama BTC de ki bu artış kesinlikle yapay açıkcası halving sonrası ciddi bir dump olası duruyor YTD

Sonunda ne olacaksa olsun siz bu dalgalanmalardan yararlanmaya bakın her zaman olmuyor bunlar. çok sıkıcı ayları gördük yaprak kımıldamıyordu. millet 1 yıllık harçlığını bu dalgalardan çıkartıyor. Sizde yararlanmaya bakın. Etherin yaptıgı davranış ortada ona göre pozisyon alıp dalgadan yararlanmaya bakın arkadaşlar.

Hocam düşecekken aniden yükseliyor, hangi trend organik kestiremiyorum ben açıkcası elde ki verilerle indikatörleri vs öğrenmeye başladım fakat veri madenciliği dışında pattern yakayalabileceğimi sanmıyorum kendi adıma.

Bu arada 16,2 dolar oldu Ether, BTC karşısında da değer kazanmaya başladı
hero member
June 13, 2016, 01:26:51 AM
Piyasada farklı bir şey var kesinlikle. Dediğiniz gibi olabilir. Çinliler BTC ile ETH beraber yükseltebilirler. Peki diğer coinler ne olacak. Çinlilerin belli bir etkisi olabilir ancak genel görüş önemlidir. Artık piyasada şunu kabul etmek lazım mı? BTC altın LTC gümüş ETH de petrol olmuştur. Denebilir mi?
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
June 12, 2016, 11:46:36 PM
Çinlilerin kötü giden ekonomileri (http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-06-11/imf-urges-china-to-tackle-high-corporate-debt-immediately) ve bu nedenle yönetimlerinin yuanı devalue etmesi ve ülkeden para çıkışını yasaklaması nedeniyle bitcoine yöneldikleri yönünde haberler var, bu adamlar ethereum da alıyor galiba, etherin fiyatı da nerdeyse btc ile beraber gidiyor. Korelasyon 1 değil ama 1'e baya yakın. Bu adamlar en son bunu yaptığında, btc fiyatını 250 dolarlardan 1250 dolara vurdurmuşlardı, yaklaşık 5 katı bir artış, ancak arkasından hemen Çin yönetiminin müdahalesi gelmişti, btc exchange lere banka hesabı açılmamasına yönelik düzenlemeler gibi. Eğer bu artış gerçekten bu yüzdense, fiyat hiç beklenilmedik yerlere gidebilir, ancak arkasından yine yönetimden müdahale gelebilir. Çin'de demokrasi yok malum, komi hepsi.  Grin
legendary
just in case
June 12, 2016, 07:28:28 PM
Milletin düşüş beklemesine rağmen daha da yukarıya çekmelerine(usd cinsinden) bakınca, poloniex den şüphelenir oldum. Herkes satış pozisyonunda diye, fiyatı yukarı çekiyor olabilir zarar yazmak için. Şu waves olayları gibi otonom bir sistem filan olaydı güzel olacaktı. Bu tars spekülasyonlarada yer kalmazdı.

Last Price
15.56000000

24hr Change
10.47%

24hr High
15.60000000

24hr Low
14.00000000
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
June 12, 2016, 06:37:48 PM
btc %15 ziplamisken etherde deger kaybi yasanmiyorsa yeni taban 15$ olabilir
legendary
June 12, 2016, 03:37:43 PM

hero member
June 12, 2016, 03:32:54 PM

Yine birilerinin canını çok fena yakacaklar. Bu piyasa çok değişken takip edilemiliyorki.
full member
June 12, 2016, 03:29:50 PM
legendary
June 12, 2016, 03:17:35 PM
Ether'in bu hareketlerinin tek sebebi Bitcoin. Yoksa sizde görüyorsunuz orda etherin dolar karşısında ki değerinde pek bir değişiklik yok.
Pages:
Jump to: