Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 68. (Read 241031 times)

hero member
Activity: 742
Merit: 501
May 24, 2016, 08:36:18 AM
Ether tarihi diplere

bob, $ 12.96 birim fiyatı dipmi oluyor ?
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
May 24, 2016, 08:34:41 AM
Ether tarihi diplere
hero member
Activity: 742
Merit: 501
May 24, 2016, 08:15:45 AM
herkes kimin kim, neyin ne olduğunu biliyor sen takma kafana serkan, konuyu uzatmaya gerek yok...  Kimileri böyle insanlardır, değiştiremezsin
hero member
Activity: 661
Merit: 581
May 23, 2016, 01:49:48 PM
Coinbase'in 1.5 milyon bitcoin tuttuğuna dair bir kanıt koysana ortaya Grin Grin

Gecen gun okumustum ancak su anda bulamadim, slack grubundan paylasilmisti coinbase in ethereumu ekleyecegi ve linki de vardi ancak aratsam da malesef bulamadim..

Aliniyorum cakir Smiley yanlis bilgi paylasmamaya gercekten cok ozen gosteriyorum biliyor olman lazim...
İstersen sonuna kadar alın Grin
senin bu forumda yazmıyor olman lazım, sözünün eri değilsin ki güvenelim.

"Geçerli bir kaynak" ya da FUDDER'sın.

Ah be cakir beni uzdun, okuyup gectigim bir seyi tekrar bulmak icin yarim saatimi yedin Smiley

Kaynak istiyordun buyur;

https://medium.com/the-coinbase-blog/coinbase-is-not-a-wallet-b5b9293ca0e7#.sw5ukqmqj

Edit: 1- bir de gecerli bir kaynak yazmissin makalenin yazari Brian Armstrong (Coinbase kurucusu ve Ceo'su)
Daha iyi bir kaynak olamaz sanirim...

2- Simdi senden herkesin huzurunda bir ozur bekliyorum

Yeni edit: dun cakira ozel mesajla ulasarak neden boyle yaptigini sordum, ancak herhangi bir cevap alamadim

Kendi trust sayfami kontrol ederken de bana sapma sapan bir sebep ile negative trust verdigini farkettim.. Verilen trust sonradan duzeltilebiliyor mu bilemiyorum, burada olusan polemigi kaynak gostererek bende kendisine sevgilerimi iletecegimden emin olabilir..

Sebepsiz yere insanlari asagilamaya calisan, kendisinin herseyi bildigini zanneden insanlardan dolayi bu forumda hicbir sey paylasasim gelmiyor ara ara.. Ozel mesajla bana destek olanlara tesekkur ederim, hatta onlar sayesinde bilgi paylasmaya devam ettigimi soyleyebilirim..

Bu basligi da baltaladigim icin sizlerden ozur dilerim, ancak hersey istediginiz gibi olmuyor bazen
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
May 23, 2016, 01:30:56 PM
Coinbase'in 1.5 milyon bitcoin tuttuğuna dair bir kanıt koysana ortaya Grin Grin

Gecen gun okumustum ancak su anda bulamadim, slack grubundan paylasilmisti coinbase in ethereumu ekleyecegi ve linki de vardi ancak aratsam da malesef bulamadim..

Aliniyorum cakir Smiley yanlis bilgi paylasmamaya gercekten cok ozen gosteriyorum biliyor olman lazim...
İstersen sonuna kadar alın Grin
senin bu forumda yazmıyor olman lazım, sözünün eri değilsin ki güvenelim.

"Geçerli bir kaynak" ya da FUDDER'sın.
hero member
May 23, 2016, 01:29:03 PM

legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
May 23, 2016, 12:44:15 PM
Poloniex'de Ether bugun oldukça hareketli. Açıkcası fiyatını kestirebilene helal olsun derim. Var mı bir ön görüsü olan fiyat konusunda kısa vadeli?

Hersey yarin belli olacak bugun 0.03 civarlarinda dolanacaktir diye dusunuyorum.. Coinbase ethereumu ekledikten sonra gectigimiz 10 gun icinde alanlar dumplar mi yoksa bitcoin rezervinin %10 dan fazlasini elinde tutan coinbase ethere cok ilgi gosterir de fiyati tekrardan mi artmaya baslar onu bilemiyorum..

Uzun vadeli sorarsaniz ben fiyatina hic bakmadan bir kac aydir surekli belli miktar tl karsiligi aliyorum uzun vade icin...
hero member
May 23, 2016, 12:41:29 PM
Poloniex'de Ether bugun oldukça hareketli. Açıkcası fiyatını kestirebilene helal olsun derim. Var mı bir ön görüsü olan fiyat konusunda kısa vadeli?

Hersey yarin belli olacak bugun 0.03 civarlarinda dolanacaktir diye dusunuyorum.. Coinbase ethereumu ekledikten sonra gectigimiz 10 gun icinde alanlar dumplar mi yoksa bitcoin rezervinin %10 dan fazlasini elinde tutan coinbase ethere cok ilgi gosterir de fiyati tekrardan mi artmaya baslar onu bilemiyorum..

Uzun vadeli sorarsaniz ben fiyatina hic bakmadan bir kac aydir surekli belli miktar tl karsiligi aliyorum uzun vade icin...
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
May 23, 2016, 12:34:11 PM
full member
Activity: 238
Merit: 100
May 22, 2016, 02:55:40 AM
Muhtemelen 24 mayis 2016 (sali) gunu Coinbase ethereum'u ekleyecek..

Güzel bir haber. Beni de android ether cüzdanı aramaktan kurtarmış olur.
hero member
May 22, 2016, 02:51:56 AM
Muhtemelen 24 mayis 2016 (sali) gunu Coinbase ethereum'u ekleyecek..
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
May 21, 2016, 02:44:35 AM
Önce BTC büyük dumplandı, doğal bir reaksiyon olarak ETH daha da yükseldi. Şimdi de yükselen ETH büyük dumplandı. Gatecoin den çalınan BTC ve ETH ler sıra sıra satılıyor olmasın. Komplo teorisi ama olur mu olur.

Gatecoin hangi hesaplardan btc ve ether calindigini aciklamisti.. Bu hesaplari kontrol etmek lazim ancak benim vaktim yok acikcasi hobi olarak ilgilenen arkadasimiz varsa ve bilgi paylasirsa sevinirim..

Bu arada calinan btcler dump yapmaya yetmez ancak calinan etherler ethereumun fiyatini oynatabilir Smiley

Gerçekten vakti olan birilerinin çalınan ETH hesaplarındaki fiyat hareketlerini izleyip incelemesi faydalı olabilirdi. ETH tehlikeli yüksek seviyelerde, BTC blok yarılanması kapıda, DAO kapıda onun piyasa hareketlerinin ETH ye etkisi ne olacak Allah bilir. DAO da büyük oyuncu çok ve ne aksiyonlar yapacaklar kimbilir. Bir de bu çalınan ETH faktörü. Çok karışık günlerdeyiz hiç ETH ile trade yapılacak vakitler değil.

Önce BTC büyük dumplandı, doğal bir reaksiyon olarak ETH daha da yükseldi. Şimdi de yükselen ETH büyük dumplandı. Gatecoin den çalınan BTC ve ETH ler sıra sıra satılıyor olmasın. Komplo teorisi ama olur mu olur.

Fiyatın düzenli olarak artırılıp , duvarlar konulması atraksiyonlarını tipik bir hırsızın yapacağını sanmıyorum. Belki organize büyük bir çete bilemiyorum ama kolay yoldan elde edilen bir parayı  fiyat ekşınlarıyla oynayacaklarını sanmıyorum. Zaten 0 maliyetle elde edilmiştir dumplar geçersin fakat bu ether çıkışı olsun , inişi olsun programlı, üzerinde kafa yorulmuş hareketler.

"ether çıkışı olsun , inişi olsun programlı, üzerinde kafa yorulmuş hareketler."
Çok bilinçlendirici bir mesaj olmuş teşekkürler altını çizmek gerek. ETH hareketlerine bakış açımızı bunları hesap ederek şekillendirmekte büyük fayda var. Ayrıca DAO nun da piyasaya dahil olmasıyla artık belki daha önce hiç görülmemiş ETH & DAO hareketlerine şahit olacağız kimbilir. Orta/Uzun vade yatırımlarımızı yapıp, düşüş / yükselişlere hiç takılmayıp büyük oyuncuların trade lerine hiç bulaşmayıp işlem yapmadan sadece uzaktan izlemek en iyisi gibi geliyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 21, 2016, 02:04:34 AM
Hedef 0.019

0.015e kadar düşebilir. dao öncesi 0.015teydi dao acıldığı an 0.019a cıktı. sonrası malum senaryo. 0.02 altına dusmediği taktirde almayacağım.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
May 21, 2016, 01:59:10 AM
Hedef 0.019
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
May 20, 2016, 04:16:56 PM
Parası olanların istedikleri gibi yönlendirebildikleri bir hal aldı gibime geliyor bu olay. Yok grafikler, yok direnç noktasıymış, yok parametrelermiş, hiç bir önemi yok sanıyorum. Birileri kafasına göre oynatıp para kazanıyor.

katılıyorum... borsacılar bu işe son 1 yıldır merak saldılar zaten. eth'de tam zamanında bunlar için çıktı Smiley
spek. olan bir para bence borsacılara "gel gel" diyor.. istedikleri gibi kazanmaları için fırsat.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
May 20, 2016, 03:03:21 PM
Parası olanların istedikleri gibi yönlendirebildikleri bir hal aldı gibime geliyor bu olay. Yok grafikler, yok direnç noktasıymış, yok parametrelermiş, hiç bir önemi yok sanıyorum. Birileri kafasına göre oynatıp para kazanıyor.

Tabii ki öyle, misal ben poloniex'den işlem yapıyorum. Alım emirleri hiç bir zaman 12K-13K BTC yi geçmiyor, genelde 11,5K BTC seviyesinde.
24 saat volume 79K BTC. ve adamlar 4-5K BTC ile istedikleri tarafa yönlendirebiliyorlar piyasayı.  Misal 0,03 den 0,034 seviyesine çıkaracaksa, koyuyor  0,03BTC ye 2-3K alım emri, onun üzerine de bir kaç kademe arayla 200-300BTC civarında 3-4 tane alım emri ekleyip,  100-150BTC de sell orderdan alım yaptığın zaman hop millet deli gibi peşine takılıyor. Düşürürken de tam tersi, millet yine peşinden gidiyor.

Misal şu an fiyat 0,0318 ve 0,025 e kadar sadece 5600BTC destek var ki, 4-5K sı bahsettiğim elemanların, çektikleri anda ne olacak belli.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
May 20, 2016, 03:00:26 PM
Fena düşmeye başladı şimdi de.  14.6 USD de sattım Etherleri  , Bir kısmı ile de DAO aldım
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
May 20, 2016, 02:30:22 PM
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
May 20, 2016, 10:16:13 AM
etheri yine dumplamislar yuzde 15 kadar bir kac saatte, cocuk oyuncagina cevirdiler bu ise. millet nasil pozisyon aliyor bu durumda aklim almiyor. genel istatistik boyle durumlarda, yuzde 10 kazanir, yuzde 90 zarar eder.
Pages:
Jump to: