Piyasalar ateş ateş yaptığım karın ve zararın hesabını tutamıyorum, net total e bakabiliyorum ondada bayağı zarar var. Güzel oynuyorlar denk getirmek çok zor
Karla bir pozisyonu kapatmıştım 0.022 de. dayanamayıp 0.0223 civarı shortla girdik. Şuan zararda. umarım btc çakılmaz. Yine bir gece yarısı uyku operasyonu yapabilirler Ethere. Dileğim o yönde.
o fiyattan short girmen kötü olmuş, DAO'da piyasanın yönünü bekleyip sonra girseydin keşke. Çünkü DAO fiyatı ile dengelemeye çalışıyorlar gibi BTC nin bu kadar yükselişine rağmen.
Aksi takdirde çoktan 0,02 civarı hatta altı geziniyor olması gerekirdi.
Ben hala önceki shortu kapatamadım, -1,63BTC civarında şu an p/l. Maıd'den yaklaşık 8-9BTC kar yapmıştık,burda tersde kaldık
Sana şöyle söyleyeyim dün kaybettiğim toplam btc tutarı 6, kazandığım 2. Şuan telafi etmeye çalışıyorum
0.0200 lerden ne güzel topladı millet ve şuan yine pumplayarak 0.0240 a getirdiler bende longa girdim yeni, biraz daha yukarı yönlü gidecek gibi geliyor. Çakma eylemlerini genelde gece yapıyorlar umarım standartı bozmazlar Çok uzun takılmayacağım 0.0245-0.0250 ye getirirler gibime geliyor.
edit 1:17:49/ 0.0250 yi gördü
zaten 230'u vurunca ben de farkettim ama shortta kaldık işte.
Anca al sat ile likidasyonu falan dengelemeye çalıştım, zarar -2BTC görünüyor yine
Ama bu kadar yapay hareketler de hiç bir piyasada olmaz yani. Adamlar göz göre göre milleti sürüyor istedikleri yere.
Hele şu son 2 gündeki hareketlilik ne imkanlar sağladı ancak faydalanamadık.
Aynen öyle geçen gün bahsetmiştim adam resmen 200 btc koymuş satışa istediği fiyattan gitsin diye arkaya binlerce btc yığdı milleti alıma ittirdi . Aldırdı btc leri sonra çekti, piyasalar tekrar satmak isteyen çoğunluk olunca düştü.
Keşke bozsaydın dün ben 6 btc zararı sırf beklemekten oluşturdum baktım toparlanayacak yeni dalgalara yetişeyim dedim. Pozisyon bozmanın avantajları olabiliyor. Sabah kapattım öğlen yükselişte açtım bir daha kapattım. 1btc kar temiz, şimdi short girdim, yükselmez daha diye. Biraz daha pump yerlerde kazandığımıda kaybedeceğim elde olacak sıfır bakalım ne oluyor. Piyasa çok ateşli. Bazen ürkütüyor, çekiliyorum kenarı dinlenmeye enerji toplayıp tekrar giriyorum yoksa gece gündüz birbirine giriyor 3 adam tutacaksın bu işe vardiyalı yapsın diye