Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 65. (Read 241031 times)

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
May 28, 2016, 10:10:13 AM
DAO sürecinde ether le de oynamaya devam edeceklerdir.
Piyasalar ateş ateş yaptığım karın ve zararın hesabını tutamıyorum, net total e bakabiliyorum ondada bayağı zarar var. Güzel oynuyorlar denk getirmek çok zor Smiley

Karla bir pozisyonu kapatmıştım 0.022 de. dayanamayıp 0.0223 civarı shortla girdik. Şuan zararda. umarım btc çakılmaz. Yine bir gece yarısı uyku operasyonu yapabilirler Ethere. Dileğim o yönde.

o fiyattan short girmen kötü olmuş, DAO'da piyasanın yönünü bekleyip sonra girseydin keşke. Çünkü DAO fiyatı ile dengelemeye çalışıyorlar gibi BTC nin bu kadar yükselişine rağmen.
Aksi takdirde çoktan 0,02 civarı hatta altı geziniyor olması gerekirdi.

Ben hala önceki shortu kapatamadım, -1,63BTC civarında şu an p/l. Maıd'den yaklaşık 8-9BTC kar yapmıştık,burda tersde kaldık Smiley

Sana şöyle söyleyeyim dün kaybettiğim toplam btc tutarı 6, kazandığım 2. Şuan telafi etmeye çalışıyorum Smiley
0.0200 lerden ne güzel topladı millet ve şuan yine pumplayarak 0.0240 a getirdiler bende longa girdim yeni, biraz daha yukarı yönlü gidecek gibi geliyor. Çakma eylemlerini genelde gece yapıyorlar umarım standartı bozmazlar Cheesy Çok uzun takılmayacağım 0.0245-0.0250 ye getirirler gibime geliyor.

edit 1:17:49/ 0.0250 yi gördü  Smiley

zaten 230'u vurunca ben de farkettim ama shortta kaldık işte.
Anca al sat ile likidasyonu falan dengelemeye çalıştım, zarar -2BTC görünüyor yine Smiley

Ama bu kadar yapay hareketler de hiç bir piyasada olmaz yani. Adamlar göz göre göre milleti sürüyor istedikleri yere.
Hele şu son 2 gündeki hareketlilik ne imkanlar sağladı ancak faydalanamadık.

Aynen öyle geçen gün bahsetmiştim adam resmen 200 btc koymuş satışa istediği fiyattan gitsin diye arkaya binlerce btc yığdı milleti alıma ittirdi . Aldırdı btc leri sonra çekti, piyasalar tekrar satmak isteyen çoğunluk olunca düştü. Smiley
Keşke bozsaydın dün ben 6 btc zararı sırf beklemekten oluşturdum baktım toparlanayacak yeni dalgalara yetişeyim dedim. Pozisyon bozmanın avantajları olabiliyor. Sabah kapattım öğlen yükselişte açtım bir daha kapattım. 1btc kar temiz, şimdi short girdim, yükselmez daha diye. Biraz daha pump yerlerde kazandığımıda kaybedeceğim elde olacak sıfır bakalım ne oluyor. Piyasa çok ateşli. Bazen ürkütüyor, çekiliyorum kenarı dinlenmeye enerji toplayıp tekrar giriyorum yoksa gece gündüz birbirine giriyor 3 adam tutacaksın bu işe vardiyalı yapsın diye
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 28, 2016, 10:06:31 AM
biz lisk dao ugrasırken birileri geldi etheri 206dan aldı 250ye getirdi temiz %50ı koydu cebine hemde 2 saat belki daha kısa surede. hacimde yaptırmıslar.birileri etherin dusmesini istemiyormu yoksa elinde cok ether var onu yukardanmı elinden cıkarmak istiyor.

%20 demek istediniz herhalde. (206 > 250)
Ether ile DAO fiyatı ~1/100 oranında ilerliyor. Zaman içerisinde DAO'nun pozitif ayrışmasını bekliyorum ama şu anda oranı sabit tutuyorlar.
pardon yanlıs yazmısım haklısınız. bi yandan poloya bakmaya devam ediyordum karıstırmışım. biraz asağı saldılar ama hala guclu surekli yeşil yanıyor. o konuda haklısınız ama son donemde alanlar 1 ether=66 dao aldılar.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
May 28, 2016, 10:06:07 AM
Piyasalar ateş ateş yaptığım karın ve zararın hesabını tutamıyorum, net total e bakabiliyorum ondada bayağı zarar var. Güzel oynuyorlar denk getirmek çok zor Smiley

Karla bir pozisyonu kapatmıştım 0.022 de. dayanamayıp 0.0223 civarı shortla girdik. Şuan zararda. umarım btc çakılmaz. Yine bir gece yarısı uyku operasyonu yapabilirler Ethere. Dileğim o yönde.

o fiyattan short girmen kötü olmuş, DAO'da piyasanın yönünü bekleyip sonra girseydin keşke. Çünkü DAO fiyatı ile dengelemeye çalışıyorlar gibi BTC nin bu kadar yükselişine rağmen.

Ben hala önceki shortu kapatamadım, -1,63BTC civarında şu an p/l. Maıd'den yaklaşık 8-9BTC kar yapmıştık,burda tersde kaldık Smiley

Sana şöyle söyleyeyim dün kaybettiğim toplam btc tutarı 6, kazandığım 2. Şuan telafi etmeye çalışıyorum Smiley
0.0200 lerden ne güzel topladı millet ve şuan yine pumplayarak 0.0240 a getirdiler bende longa girdim yeni, biraz daha yukarı yönlü gidecek gibi geliyor. Çakma eylemlerini genelde gece yapıyorlar umarım standartı bozmazlar Cheesy Çok uzun takılmayacağım 0.0245-0.0250 ye getirirler gibime geliyor.

zaten 230'u vurunca ben de farkettim ama shortta kaldık işte.
Anca al sat ile likidasyonu falan dengelemeye çalıştım, zarar -2BTC görünüyor yine Smiley

Ama bu kadar yapay hareketler de hiç bir piyasada olmaz yani. Adamlar göz göre göre milleti sürüyor istedikleri yere.
Hele şu son 2 gündeki hareketlilik ne imkanlar sağladı ancak faydalanamadık.

legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
May 28, 2016, 10:01:31 AM
biz lisk dao ugrasırken birileri geldi etheri 206dan aldı 250ye getirdi temiz %50ı koydu cebine hemde 2 saat belki daha kısa surede. hacimde yaptırmıslar.birileri etherin dusmesini istemiyormu yoksa elinde cok ether var onu yukardanmı elinden cıkarmak istiyor.

%20 demek istediniz herhalde. (206 > 250)
Ether ile DAO fiyatı ~1/100 oranında ilerliyor. Zaman içerisinde DAO'nun pozitif ayrışmasını bekliyorum ama şu anda oranı sabit tutuyorlar.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 28, 2016, 09:56:57 AM
legendary
just in case
May 28, 2016, 09:16:14 AM

legendary
May 28, 2016, 09:13:57 AM

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
May 28, 2016, 08:51:30 AM

legendary
just in case
May 28, 2016, 08:38:44 AM
full member
Activity: 196
Merit: 100
May 28, 2016, 07:50:31 AM
DAO yu ucuzdan toplamak için Ether i primlendiriyorlar insanlara kolay çıkışı gösteriyorlar gibi geliyor...
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
May 28, 2016, 07:23:25 AM
ether hala unpredictable, sağı solu belli olmuyor. kumar gibi.

Bildiğin ateş gibi Ether. Açıkcası Son 1 haftadır full stress ve psikolojimi değiştirdi. Şu Dao olayıda bitsin dinlenmeye çekeceğim kendimi. Bugün beklediğim olursa Konu Dışında konu açıp ilk 10 kişiye bağış yapacağım.
valla tam tradelik ortam varda kafam burda kalıyo finaller var Cheesy
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
May 28, 2016, 07:19:52 AM

Bildiğin ateş gibi Ether. Açıkcası Son 1 haftadır full stress ve psikolojimi değiştirdi. Şu Dao olayıda bitsin dinlenmeye çekeceğim kendimi. Bugün beklediğim olursa Konu Dışında konu açıp ilk 10 kişiye bağış yapacağım.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
May 28, 2016, 07:04:39 AM
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
May 28, 2016, 04:59:31 AM
Ethereum fiyatının düşmesinin ana nedeni Bitcoin'in yükselmesi değil, DAO'nun açılması.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
May 28, 2016, 04:49:04 AM
etherreum 100 dolar olmadi, ama yakinda 1 dolar olur gibi, olsun o da olumlu..

duygusal davranmayin, bir coine asik olmayin diye cok yazdik ama, bir takim trollerin gazina gelip alim yapdiysaniz gecmis olsun.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
May 28, 2016, 01:52:24 AM
btc nin 500$ a dokunmasiyla eth 0.021 e kadar geriledi. heyecanli bir haftasonu olacak Cheesy
legendary
May 27, 2016, 07:36:59 AM
Daha önce başka bir mesajda da söylemiştim. Adamlar 3-4K BTC ile 40-50 bin BTC lik marketi istedikleri yöne çeviriyorlar bir anda.
Yani öyle pump var haydi diye gaza gelmeyin bir anda.
legendary
just in case
May 27, 2016, 07:28:46 AM
yahu noluyoruz.. eth çakılmaya başladı yine... forumdaki kimi arkadaşlar haklı mı acaba, şişirildimi eth, Dao cumartesi bitiyor onunla mı akalı acaba. Dünkü velet lisk'in işlem hacmi eth yi geçti poloda.. nedir bu durum,
Şişirildi mi diye başkalarına sormadan önce bir aylık grafikleri incelemeniz yeterli durumu anlatmaya bir bakın şöyle genel grafiğe DAO ne zaman duyurulmuş fiyatlar ne olmuş vs diye . Homestead olayında da bir güzel pompa vardı ben 0.0367 den aldgımı hatırlıyorum Smiley
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
May 27, 2016, 07:15:07 AM
Dao bitince dump başlar. Normal seyrine dönmesi 3-4 günü bulur sanırım. Sağlıklı fiyatlara oturması yani.
legendary
just in case
May 27, 2016, 06:35:09 AM
Bu ethereum balinalarında kaç bitcoin var böyle yahu.
İzliyorum 9k bitcoin varken bir anda 15k bitcoin oldu 6k giriş oldu nereye yerleştirdiler diye baktım yığmışlar kademe kademe başladılar pompalamaya artık botlar kendi mi pompalıyor ne oluyorsa yukarı yönlü hareket geldi destekler gelince.
edit:
Pages:
Jump to: