Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 79. (Read 241031 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
April 13, 2016, 07:01:59 PM
grafik nihayet hafif bir kalkış gerçekleştirebildi  Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
April 13, 2016, 06:24:17 PM
Merhaba forumda ki ilk postum ethereum başlığına olsun bakalım; Elliot abimizin deneyimlerinden bize aktardıklarıyla ethereum grafiğini incelediğimiz vakit sırada ki trendin yükseliş olacağını tahmin edebiliriz sanırım, biraz daha ileri gidip 1 hafta içerisinde 0.04 kademesini aşabileceğini söyleyebiliriz belki Smiley Elbette yatırım tavsiyesi değildir.
İlk postunu böyle heba etmeseydin, sıvazladın resmen Cheesy
full member
Activity: 196
Merit: 100
April 13, 2016, 06:10:32 PM
Merhaba forumda ki ilk postum ethereum başlığına olsun bakalım; Elliot abimizin deneyimlerinden bize aktardıklarıyla ethereum grafiğini incelediğimiz vakit sırada ki trendin yükseliş olacağını tahmin edebiliriz sanırım, biraz daha ileri gidip 1 hafta içerisinde 0.04 kademesini aşabileceğini söyleyebiliriz belki Smiley Elbette yatırım tavsiyesi değildir.
legendary
just in case
April 13, 2016, 04:50:15 PM
0.016 dan 0.020 e ye kadar yeni bir pump vardı kaçırdık. Güzel olurdu atlayabilseydik Sad
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
April 13, 2016, 12:21:43 PM
Bir arkadaş vardı 100 $ ı görecek falan diyordu ona ne oldu ki acaba ? Pump zamanını falan mı bekliyorki acaba ? Cheesy

belki sizden farklı olarak konuyla ilgili haberleri takip ediyordur da amerikadaki vergi deadline nın geçmesini bekliyordur. eth yükselecek diyenlerden ziyade yükselmeyecek diyenleri irdelemek lazım. nitekim yükseleceğini bilmek için kahin olmaya gerek yok.

Evet konuyu takip ediyordur hatta yeni bir hesapla yorum falan yapıyordur ...
member
Activity: 116
Merit: 10
April 13, 2016, 10:52:38 AM
Bir arkadaş vardı 100 $ ı görecek falan diyordu ona ne oldu ki acaba ? Pump zamanını falan mı bekliyorki acaba ? Cheesy

belki sizden farklı olarak konuyla ilgili haberleri takip ediyordur da amerikadaki vergi deadline nın geçmesini bekliyordur. eth yükselecek diyenlerden ziyade yükselmeyecek diyenleri irdelemek lazım. nitekim yükseleceğini bilmek için kahin olmaya gerek yok.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
April 13, 2016, 06:47:14 AM

arkadas arazi, yok ethereum petrolmus, cok yenilikciymis , contract varmis, cartmis curtmus.. puahahha.

o degilde bunlari yazarken, forumun alayini kendine dusman etti ya bir yandan ona yanarim. su an nerede takiliyor acaba.

O değilde ben hala Ether de ki smart contract muhabbetini anlamadım. Biri adam akıllı anlatsa aydınlansak? Petahashminer sen anlar mısın bu smart contract muhabbetinden?
full member
Activity: 238
April 13, 2016, 06:46:21 AM
Birileri suni ortam oluşturmak adına, biraz gerçek biraz hayal, olasılıklar ve doneler sunabilir.Kendi menfaatini oluşturmaya çalışıyordur bilemeyiz.
Ben de yorum yapıyorum.Elimde hiçbir kanıt yok  Smiley
Yükselecek diyorum,ama bir haftaya ama 1 aya.
Kısa vadeli al-sat için bir şey diyemem. Orta ve uzun vadede tıpkı btc gibi eth de yükselecek.
Büyük ihtimalle birçoğumuz böyle düşünüyoruz.
Ben aranıza en son katılan biri olarak bunu diyorum bu arada, uzman değilim  Grin
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
April 13, 2016, 06:32:38 AM

arkadas arazi, yok ethereum petrolmus, cok yenilikciymis , contract varmis, cartmis curtmus.. puahahha.

o degilde bunlari yazarken, forumun alayini kendine dusman etti ya bir yandan ona yanarim. su an nerede takiliyor acaba.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
April 13, 2016, 05:23:35 AM
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
April 13, 2016, 05:19:48 AM
Yükselecek Wink
cok da bir ihtimal yok zaten iniyor cikiyor Smiley
onemli olan alanlarin beklentilerini karsilayacak noktaya gelecek mi?
full member
Activity: 238
April 13, 2016, 05:12:55 AM
Yükselecek Wink
full member
Activity: 182
April 13, 2016, 05:08:53 AM
Hani nerede o ether daha da yükselecek diye atar yapan newbie eleman?
Biz buradayız hala ama o yok Sad

bende buyuk meraklardayim, biz burdayiz hep olacagiz demistik kendisine ancak, bu benim bekledigimden de erken sivisti ortaliktan..

gelsede nesemizi bulsak, onsuz olmuyor burasi.

Huh
Ula demayun oyle!  Yukselmeyecek mi simdi bu sittimin etheri? Yani sermaye kediye mi kaldi? Oy oy oy cikayim daglara, kurt yesin beni
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
April 12, 2016, 02:00:40 PM

bende buyuk meraklardayim, biz burdayiz hep olacagiz demistik kendisine ancak, bu benim bekledigimden de erken sivisti ortaliktan..

gelsede nesemizi bulsak, onsuz olmuyor burasi.

Huh
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
April 12, 2016, 01:40:17 PM
yalnız ether baya bi hızlı düştü. dash le beraber çıktılar.dash ether kadar yükselmedi ama onun kadar hızlı da inmedi. dash 6 dolar civarında iken ether 11 civarındaydı. şimdi neredeyse eşitler.
dash in dusmesini bekliyorum gozlerim kapali Smiley
pazar gunu ether dump yerken diger altcoinlerde de dash haric agresif dumplar olmustu fakat dash hala cool takilmaya devam ediyor

Dash ı en sona bıraktılar sanırım. Bir dash kaldı dump yemedik... Belki eth i bir miktar av için şişirip o sıra dash a çakabilirler...
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
April 12, 2016, 01:32:28 PM
yalnız ether baya bi hızlı düştü. dash le beraber çıktılar.dash ether kadar yükselmedi ama onun kadar hızlı da inmedi. dash 6 dolar civarında iken ether 11 civarındaydı. şimdi neredeyse eşitler.
dash in dusmesini bekliyorum gozlerim kapali Smiley
pazar gunu ether dump yerken diger altcoinlerde de dash haric agresif dumplar olmustu fakat dash hala cool takilmaya devam ediyor
hero member
Activity: 784
Merit: 500
April 12, 2016, 01:22:06 PM
legendary
just in case
April 12, 2016, 11:49:03 AM
ben bu dumplarda ico ların etkisi olabilir mi diye düşünüyorum biliyorsunuz bazıları ether topladılar. Etherleri ellerinden çıkarıp çıkarmadıklarını nasıl takip edebiliriz?

Ether ve BTC ye dönüştürdüler. Global forumda bir çok kişi altcoinlere dönen paranın tekrar btc yönüne çevrildiği konusunda birleşmiş. Yakında Btc de bir hareketlenme olabileceği konusunda izlenim uyandırdı bende.
btc ye dönmüş olsa btc fiyatı yükselirdi. Btc dede bir hareket yok şimdilik. hatta biraz düştü.btc de ben sezgi olarak diyelim önce aşağı sonra yukarı bir hareket bekliyorum.

Mantığınızı anlamadım bende btc ye döndüklerini düşüyorum ama bu fiyatı arttıracak bir etken değil aksine kaç haftadır stabil olan fiyatlarda al / satta satın alma gücü tarafında nakit azalması oluşturdu ve şuan btc milletin elinde daha çok / nakit daha az. bu durum fiyatları arttırmaz, yarılanmaya kadar ben fiyatlarda çok oynama beklemiyorum artık 10 20 $ olur diye düşünüyorum miner lar yukarı çekmedikçe (zararına satacak değiller ya) fiyatalrda artış  beklemiyorum. ytd.

ethere dönersek eth toplayan ico larda ki ben toplasam erkenden çevirirdim öyle bir çevirme işi olmuş olabilir. Ether hareketlenmesinde tekrar dump peşine balina girmedikçe etheri hareketlendirecek şey yeni proje / projelere yeni desteğin gelmesi dolaylı etki yaratabilir çünkü ether tabanlı projelerde ethereum gönder / al mantığı var kullanımı artarsa projenin, ether e talep artacak projelerden dolayı.
O zamana kadar takip etmekte fayda var baktık balina pump liyor dump öncesi için atlarız trene he kurtulabilir miyiz bilmiyorum ben etherden  4-5 bitcoin kar etmiştim aç gözlülük yaptım 3 btc zarardayım şuan. 15 btc ile filan oynadım tradelerde  ether i.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
April 12, 2016, 11:48:50 AM
full member
Activity: 182
April 12, 2016, 07:10:10 AM
ether altcoinler arasında en güvendiğim coin. Yeni gelicek coinler , lisk vs derken elbette ether bundan etkilenicek. Etherin 3 aylık periyotta tekrar kendi rekorunu egale ediceğini ve btc yarılanma sonrası 3 ay içerisinde kendi rekorunu egale edeceğini düşünüyorum.

Özetle ether birliktirmeye devam ederek 3 aylık periyotta kendimce iyi bir gelir elde edeceğimi düşünerek etheri elimde tutuyorum.
Ben de bu inancla (umit diyelim)  elimdekini bozmuyorum. Elimdeki Ether icin 0.0350 fiyatina satis emri verdim bekliyorum. Oldu oldu!  Olmadi yapacak bir sey yok.
Pages:
Jump to: