Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 81. (Read 241031 times)

sr. member
Activity: 756
Merit: 290
April 09, 2016, 12:35:21 PM
az bir kıpırtıdan sonra yükselişe geçti derken yine sert düşüşler yaşanıyor. haftaya 0.02 altında başlar yüksek ihtimal
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
April 08, 2016, 02:29:23 PM
patlar bir iki haftaya dedik mi dedik, akilli olan, karini alip cikti mi? cikti. takim tutar gibi coin tutanlar napti bu arada? aldi ve tuttu ve forumlarda 100 dolar olacak hayallerini yasarken, millette bir de kavga cikardi uc bes yeni yetme... kac kere geldiler bunlar, kac kere gittiler, biz hep burdayiz, dogruyu soylemek icin.

ne oldu simdi bu newbie arkadaslara, aldi tuttu, elinde patladi. bekle 100 dolar olunca satarsin.

Size katılanlardanım ancak abarttınız biraz görende 2USD yi gördük sanıcak durun bakalım hele.

Bana ETH nedense Litecoin i anımsattı.! Uzun vade de kaderinin LTC nin kaderini aratacağına inanıyorum... Bu nedenle uzun vadeli düşünmek tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratabilir. YTD.
şuan belki 1 $a da gelebilir ama uzun vade de işlevselliğinden ötürü proje çok güzel. çok kullanışlı litecoin in katma değeri yoktu
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
April 08, 2016, 01:17:31 PM
patlar bir iki haftaya dedik mi dedik, akilli olan, karini alip cikti mi? cikti. takim tutar gibi coin tutanlar napti bu arada? aldi ve tuttu ve forumlarda 100 dolar olacak hayallerini yasarken, millette bir de kavga cikardi uc bes yeni yetme... kac kere geldiler bunlar, kac kere gittiler, biz hep burdayiz, dogruyu soylemek icin.

ne oldu simdi bu newbie arkadaslara, aldi tuttu, elinde patladi. bekle 100 dolar olunca satarsin.

Size katılanlardanım ancak abarttınız biraz görende 2USD yi gördük sanıcak durun bakalım hele.

Bana ETH nedense Litecoin i anımsattı.! Uzun vade de kaderinin LTC nin kaderini aratacağına inanıyorum... Bu nedenle uzun vadeli düşünmek tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratabilir. YTD.
sr. member
Activity: 383
Merit: 272
April 08, 2016, 05:10:59 AM
Değeri düşerken diff'i artıyor 4'e 5'e düşecek gibi...
sr. member
Activity: 285
Merit: 250
April 08, 2016, 04:26:18 AM

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
April 08, 2016, 04:13:42 AM

sr. member
Activity: 532
April 08, 2016, 03:55:11 AM
dibe görecek sankim. Shocked
sr. member
Activity: 406
April 08, 2016, 01:12:31 AM
i7 980x cpu ile anca 380kh/s gördüm.  Roll Eyes bununla sanırım hiçbişi elde edemezmişim. bakalım başka cpu ile neler deyebiliriz.
sr. member
April 08, 2016, 12:08:15 AM
ethereum wallet da kurmuştum daha önce bu geth ile oluşturduğum 2 adres de oraya eklenmiş. ben de düşünüyordum kara kara nasıl ulaşcam bir daha diye  Grin şimdi de dag dosyasını oluşturuyoruz bakalım. cpu ile 1-2eth elde edebilcez mi. Smiley ben burdan yürürüm cpu ile kazılabilecek altcoinlere  Roll Eyes bakalım
member
Activity: 68
Merit: 10
April 07, 2016, 06:00:48 PM
madencilik konusunda kısa vadeli 3- 6 ay yatırım yapılabilir mi ?
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
April 07, 2016, 03:53:37 PM
Arkadaşlar açıkçası bana ETH yakında beklediğimden de çok büyük bir düşüş sürecine girecek gibi geliyor. Çok canları yakacak bu gidişle.
Millet deli gibi ETH madenciliği yapıyor, network hashrate durumuna ve getirisine bakınca tamamen anormal bir durumda.
Gerçek altın madeni bile işletsen, yatırımla orantılı o kadar kazanç elde etmen imkansız. Uzun vadeli düşünenler çok dikkatli olmalı bence.

Elbette yanılıyor olabilirim, sadece bu şekilde düşünüyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Arkadaşlar ben hala aynı fikirdeyim, tabii uzun süreli yatırım yapmadığım için haliyle fazla etkilenmem, ama bu türde yatırım yapanlar dikkatli takip etmeli.
Mining de yapmıyorum açıkcası, peteycamey 'in burada yaptığı yaklaşık hesaba göre

https://bitcointalksearch.org/topic/m.14378839

Durum sandığımdan daha tehlikeli gibi. Tabi tehlike derken uzun süreli yatırım yapanlar için diyorum, yoksa mining yapanlar için gayet güzel bir fırsat, Fikir olarak güzel, yapılabilecekler heyecan verici vs. vs.
diye düşünülebilir, ama bir de çok fazla ve büyük boyutta mining yapıldığı gerçeği var. Farkındaysanız belli bir seviyeye düştükçe fiyat, alım duvarı koyup koyup yükseliyorlar, üzerine dumpluyorlar tekrar.
O nedenle çok büyük bir düşüş gelecek gibime geliyor. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Kaç gün önce yazmıştım, 0,0233 seviyelerine kadar düştü bugün, ara ara anlık yükselişler yapıyorlar ancak ben yazdığım sebeplerden düşüşün devam edeceği kanaatindeyim, tabii ki ters köşe de olabilirim. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
April 07, 2016, 02:56:28 PM
bu dumpun sebebi ne? lisk in borsaya girmis olmasi wave in ico presale ine sayili gunler kalmasi etherde dump etkisi mi yaratti acaba?
full member
Activity: 128
Merit: 100
Uzman Veteriner Hekim
April 07, 2016, 02:48:39 PM
Poloniex'teki fiyatı 0.023XX'leri vurdu. daha da dip yapar mı bilemem. Ancak bana sağlam çakılıp(0.019XX) tekrar bir yükseliş yapacak gibi. Tam da balinalar için fırsat işte. Düşükten topla, pompala, yükselt, yüksek fiyattan çak millete. Hadi hayırlısı. YTD
sr. member
April 07, 2016, 12:45:49 PM
Beyler Şuan C:\Users\Username\AppData\Roaming\Ethereum Kaç Gb ?. Bu indirme meselesi nekadar uzun sürer. Walleti indirdim kurdum açtım, bir aksilik çıktı pc restledim tekrar açtığımda sıfırdan başladı. Bu cüzdan her seferinde chaindata mi indiriyor hocam ?

şuan benim ki senkronize oluyor. daha bitmedi. yukarıdaki mesajı yazdığımda başlamıştım. bakalım ne zaman bitecek
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
April 07, 2016, 10:02:16 AM
Beyler Şuan C:\Users\Username\AppData\Roaming\Ethereum Kaç Gb ?. Bu indirme meselesi nekadar uzun sürer. Walleti indirdim kurdum açtım, bir aksilik çıktı pc restledim tekrar açtığımda sıfırdan başladı. Bu cüzdan her seferinde chaindata mi indiriyor hocam ?
sr. member
April 07, 2016, 06:53:24 AM
bu eth faucetleri neden hep scam gibi duruyor. öyle bir çekme alt limitleri koymuşlar ki 1 sene uğraşsan alamazsın bişi  Grin

Öyle Bir tanesine bakıyım dedim sürekli point düşürüyorlar .Adamların destek mailine mail atacaksın eğer giderse scam değildir benim başıma geldi Cheesy

yok uğraşmıycam faucetlerle de öğrenmek için bu mininglere bakıyorm. güçlü bir ekran kartım yok da bi tane güçlü vds' em var. cpu mining nasıl bişi öğrenmek için uğraşıyorum şuan bakalım  Roll Eyes
sr. member
Activity: 420
April 07, 2016, 06:20:17 AM
bu eth faucetleri neden hep scam gibi duruyor. öyle bir çekme alt limitleri koymuşlar ki 1 sene uğraşsan alamazsın bişi  Grin

Öyle Bir tanesine bakıyım dedim sürekli point düşürüyorlar .Adamların destek mailine mail atacaksın eğer giderse scam değildir benim başıma geldi Cheesy
sr. member
April 07, 2016, 03:11:54 AM
hero member
Activity: 784
Merit: 500
April 06, 2016, 01:23:28 PM
fiyat 100 usd gecer 2016 sonunda

Smiley Güzel fantezi olmuş. Ethereum'un bence şuan ki değerleri bile gayet yüksek.  Bitcoin yarılanmasından kötü etkileneceğini düşünüyorum. Ne alaka diyebilirsiniz ama bekleyip göreceğiz...
Katılıyorum , bitcoin yarılanması birçok şeyi değiştirecek ama ether de piyasadaki talebe göre bitcoin kadar olmasa da daha da değerlenir diye düşünüyorum. Piyasada ıvır zıvır coinlerin aksine arka planda yatan fikir kullanışlı görünüyor.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
April 06, 2016, 01:11:28 PM
fiyat 100 usd gecer 2016 sonunda

Smiley Güzel fantezi olmuş. Ethereum'un bence şuan ki değerleri bile gayet yüksek.  Bitcoin yarılanmasından kötü etkileneceğini düşünüyorum. Ne alaka diyebilirsiniz ama bekleyip göreceğiz...
Pages:
Jump to: