Pages:
Author

Topic: ETHEREUM MINING ICIN 6 EKRAN KARTLI SISTEM - page 3. (Read 40144 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
mrhanbostancı bana yatırımcıları bul kendin grup olustur . ne bekleniyor bu yatırımdan bana ilet benden ne bekleniyor . detaylandıralım .

yoksa ben bu oncalısmaları yapacak ısık gormuyorum bu forum uyelerinde .

benzer calısmalar yapıyorum zaten buyuk yatırımcılara isadamlarına . yurt ici dısı .

burda yuzde 99 geyik donuyo . millet sanıyo beni tiye alıp aprmaklarında oynatıyo oysa ben aynını onlara yapıyorum da hissetmiyolar . kendilerini tilki sanıyolar . oysa onlar tilkiyse ben de tilkinin kuyruguyum . anlayan anlar . Smiley
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
mhanbostanci kac tane ciddi yatırımcı var ki bu forumda ? benim bildigim 3 sen ben serkanbayırcı Smiley

Yanılıyorsun. Doğru düzgün bir planlama ortaya konur ise yatırım yapabilecek onlarca yatırımcı bulunabilir rahatlıkla.
member
mhanbostanci kac tane ciddi yatırımcı var ki bu forumda ? benim bildigim 3 sen ben serkanbayırcı Smiley

eal e bile guven yok millet bana kufrediyo beni engelliyo post larımı siliyo . kim yaptıysa mod . halimiz acınacak durumda . baska yabancı forumlara bakın yani yabancı bolumlere . ingilizce olan ordaki moderatorlere bi de bize bakın .

yani tum yatırımı ben mi yapıcam ? ee siz riske girmiceksiniz . tum risk benim olacak . yatırımı ben yapıcam belli oranda ether gonderince para mı alıcam escrowdan ? biraz detaylandırın .

ancak ortak toplayıp bana gonderirseniz ben de tahmini karı hesaplarım . benim kuracagım mining sistemi 3 -5 aylık degil en az 1-2 senelik upgradable . eskiyen ekran kartlarını ikinci el satarak yerine yenisini koyabilecegimiz bir sistem .

bu sistemi yurtdısında yasayan cok gizli bilgilerle mining yapan bir kisiden ogrendim rastlantı eseri . tabii tum detayları vermiyor bana . bildigim onun bildiginin yuzde 10 u bile degil ama normal miningden 3 kat karlı sistemi var bana ogrettigi . NSA benzeri bir kurum icin calısıyormus ama tabi soylemedi kurumu .

bu mining sistemini biz zaten kendi data mining de kullanıyorduk . data mining - coin mining benzer algoritmaları kullanır dedi . tabii altyapıları teknolojileri sonucları farklı .

iki bilgiyi birlestirip faaliyetleri icin mining yaparak ek kaynak yaratmıs aynı sistem uzerinde hem data mining ( tum dunyadaki verileri toplama izleme inceleme ayıklama hem de coin mining yaparak .
legendary
hangi escrowa gondereceksin ? ve ne kadar yatırım yapacaksın ?
Modumuz EAL kabul ederse escrow olabilir.
Günlük ne kadar getirili bir sistem kuracaksın ?

Bende böyle bir ortak yatırıma katılmak isterim.
Hadi gelin işin çerçevesini belirleyelim.
kriptopara yatırım ile ilgili olarak bir fizibilite raporu çıkarsın.
Örneğin;
Rig başına, donanım yatırımı XXX TL
Rig başına, 1 seferlik Kurulum ve danışmanlık hizmeti YYY TL
Rig başına aylık bakım işletim gideri (elektrik ve soğutma gideri, kriptopara nın monitoring ve destek hizmeti vesaire) XXX TL
Mevcut zorlukla böyle bir Rig ile aylık kazılabilecek etherum miktarı ve raporun hazırlandığı tarih itibariyle bunun yaklaşık olarak BTC ve TL karşılığı.
Elimizde bu şekilde bir rapor olursa çok hızlı bir şekilde organize oluruz diye düşünüyorum.
member
ben  eal e guvenmiyorum taraf tutuyor . forumda gruplasmalara izin veriyor adil degil .

baska escrow bulursanız olur toplam 12 000 bin tl . toplayın parayı bana gonderin sistemi kurayım parayı bolusuruz yarı yarıya .

gunde 100 usd kazanc
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Modumuz EAL kabul ederse escrow olabilir.
Günlük ne kadar getirili bir sistem kuracaksın ?
member
legendary
I am a good bro
gerekli yatırımı yapın ben de isletip kazanayım . size kar vereyim kazanctan bunu kasdediyosan .
Ben yatırım yaparım ancak şu şekilde;
Parayı escrow'a yollarım sen kazdığın coinleri gönderdikçe escrow da kısım kısım ödemeyi yapar sana.
member
gerekli yatırımı yapın ben de isletip kazanayım . size kar vereyim kazanctan bunu kasdediyosan .
legendary
I am a good bro
Cloud mining sistemi yapmayi dusunur musun?

Hocam başını bekleyecek birini bulsak danaya girer gibi mining sistemi için para toplarız ki. Tongue
öyle cloud mining e gerek yok yani.
sıvı soğutmalı 3 kartlı bir toplama PC kasasını 3500 TL ye toplayabiliyoruz. mesele bunu kim işletecek? makine nerede duracak?
Müteşebbis bir bilişim şirketi böyle bir hizmet verse ben şahsen kredi kartına 9 taksit alırım böyle bir sistem. Smiley

Cloud mining den kastim buydu zaten, arkadaş kendi sistemi kursun isletsin biz de kiralayalim
member

hayır .
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001

Hocam başını bekleyecek birini bulsak danaya girer gibi mining sistemi için para toplarız ki. Tongue
sıvı soğutmalı 3 kartlı bir toplama PC kasasını 3500 TL ye toplayabiliyoruz. mesele bunu kim işletecek? makine nerede duracak?
Müteşebbis bir bilişim şirketi böyle bir hizmet verse ben şahsen kredi kartına 9 taksit alırım böyle bir sistem. Smiley

co-location hizmeti veren biri vardı bir aralar forumda aylık 100 liraya bulunur bence
legendary

legendary
I am a good bro
member
onu demiyorum konuyu carpıtmayı ne kadar becerdiginizi sanıyorsunuz birkac yourm once hani demistiniz ya 1800 den 6 ekran kartı yanlıs hesaplayıp . diger parcalar bedava mı demistim size . ondan bahsettim
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
alpsea hayal dunyasında yasıyosun . daha once iyice rezil oldun foyan ortaya cıktı 1800 tl 6 kart diye hesap yapmıstın ya geri kalan parcalar gokten zembille mi indi diye sormustum daha cevabını alamadım .

senin amacın ne oldugu belli zaten . o 1600 w lık psu sana da yeter merak etme  . yeter ki takacak yeri bil Smiley
Önce okumayı sonra okuduğunu anlamayı öğren. 6 kart 1800 demedim hic bi zaman Smiley 50kere soyledim tek kart 600dedim.
Cahille inatlaşılmaz sözümü tekrarlayıp gidiyorum burdan kolay gelsin...
member
alpsea hayal dunyasında yasıyosun . daha once iyice rezil oldun foyan ortaya cıktı 1800 tl 6 kart diye hesap yapmıstın ya geri kalan parcalar gokten zembille mi indi diye sormustum daha cevabını alamadım .

senin amacın ne oldugu belli zaten . o 1600 w lık psu sana da yeter merak etme  . yeter ki takacak yeri bil Smiley
copper member
alpsea zorluk derecesi artınca napacaksın diyosun . sen r 7 lerle napacaksın ? onlar cok daha erken mining yapamaz duruma gelecek ( en azından kar ederek ) , benim ekran kartlarım ise aylarca bunu yapabilir onun icin yuksek ozellikli bir ekran kartı sectim anladın mı ?

su an icin sectigim ekran kartı fiyat performans icin en iyi ekran kartı . tabii siz ingilizce bilemdiginiz icin yabancı forumları takip edemiyorsunuz ve gelismelerden haberdar olamıyorsunuz .

sadece kendi deneyebildiginiz r7 lerle dunyayı onlardan ibaret sanıyorsunuz . ve milleti yalan yanlıs bilgilerinizle sasırtıp yanıltıp zarara sokuyorsunuz
Hâlâ anlamıyorsun işte. Anlama zorluğu var veya? Ben r7 en mukemmel en super en hizli demiyorum. Amorti süresi kısa ve senin dedigin r9 a gore cok da bi hash/mhs farkı yok arasında. Biri ayda 450 bırakıyorsa biri 600 bırakıyor. Ulan r9 üreticisi falan mısın da taktın bu kadar? Neymis 30mh veren kart aylarca kazmaya devam edecekmis ama 20mh veren kart kazamaz duruma gelcekmiş. Aradaki 10mh fark mı kazanayacak hale getircek?
Tezlerin çöp oldu
Projen pert oldu
Battın, Rezil Oldun
Mahvoldun.
Hala burdasın Smiley
copper member
member
evet su konuda haklısınız dogru link su sekilde olacak

https://tr.msi.com/Graphics-card/R9-390X-GAMING-8G.html#hero-overview

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-390x-gaming-8g-gddr5-8gb-512bit-amd-radeon-dx-12-ekran-karti.html

not : onceki  linki de degistiriyorum . bunu farkettiginiz icin size tekrar tesekkur ederim

kullanılan kart R9 390 X

gercekten bu isten anlayan birine rastlamak sevindriici . yani fiyatı cok iyi oldugunun farkına varılması .

en az 30 mhs ve 30 mhs den fazla . 30-40 arası deyip kullanıcıyı yanıltmaktansa en az rakaım vermek bence daha dogru .

r7 ucuz diye alıp 3 ay elinde patlıyacagına ve karlı mining yapamaz hale gelecegine en ust seviyede ekran kartıyla baslamak daha iyi .

dileyenler tabii kendis sistem kurup tek ekran kartlı veya daha dusuk seviyede ekran kartıyla 1 veya 6 lı sistem olusturup mining yapabilir .

su an icin ben ust limitleri tercih ediyorum .

5-6 ay da kendini amorti edip 1 sene icinde ciddi karlara gecebileceginiz . bu sure sonunda daisterseniz ikinci el olarak degerlendirip kalan tek ekran kartıyla birkac parca ilavesiyle birkac sene kullanabileceginiz iyi bir oyun bilgisayarına sahip olabileceginiz  bir sistem ve yatırım bu .

ve bu sistem hem bilgisayar kullanayım hem oyun oynarım bos zamanlarımda mining yaparım dusuncesinde olanlar icin degil . onun icin uste seviyede ve minimum fiyatta tutuldu  .

bu sistemi alacaksınız ve surekli mining de bırakacaksınız . uzerinde mining icin gelistirilmis bir linux os var . diger uygulamaları kullanmanız icin tasarlanmıs bir sistem degil .

yoksa su kadar r7 ile su kadar mhse ye ulastım vs diyenler kendi yolundan gitsin .

benim yolum ve cizgim belli . kar etmek satıs yapmak olsaydı amacım birkac alternatif getirirdim .

ama inanmadıgım biseyi neden yapayım ? yani dusuk ozellikli ekran kartı sistem kurup 3 ay sonra mining yapılamayacak olursa - kar edilemeyecek olursa o zaman itibarım ne olur ? kullanıcılara nasıl cevap veririm ?

Pages:
Jump to: