Pages:
Author

Topic: ETHEREUM MINING ICIN 6 EKRAN KARTLI SISTEM - page 4. (Read 40147 times)

hero member
Activity: 662
Merit: 501
member
Activity: 112
Merit: 10
alpsea zorluk derecesi artınca napacaksın diyosun . sen r 7 lerle napacaksın ? onlar cok daha erken mining yapamaz duruma gelecek ( en azından kar ederek ) , benim ekran kartlarım ise aylarca bunu yapabilir onun icin yuksek ozellikli bir ekran kartı sectim anladın mı ?

su an icin sectigim ekran kartı fiyat performans icin en iyi ekran kartı . tabii siz ingilizce bilemdiginiz icin yabancı forumları takip edemiyorsunuz ve gelismelerden haberdar olamıyorsunuz .

sadece kendi deneyebildiginiz r7 lerle dunyayı onlardan ibaret sanıyorsunuz . ve milleti yalan yanlıs bilgilerinizle sasırtıp yanıltıp zarara sokuyorsunuz
member
bomba patlayan her yerde ic savas baslasaydı doge fiyatı ethereum fiyatını gecerdi Smiley
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
onu o zaman dusunuruz . 1.5 sene sonra turkiyede ic savas cıkmayacagının garantisi var mı ? o zaman inanın kimsenin ne pos ne mining dusunecek durumu olmaz . onumuze bakalım . su andaki bulundugumuz yere yani .

Ben o ic savas coktan basladi saniyordum. Hergun bi bomba patliyor falan ayni bir zamanlarki Beyrut gibi.
member
onu o zaman dusunuruz . 1.5 sene sonra turkiyede ic savas cıkmayacagının garantisi var mı ? o zaman inanın kimsenin ne pos ne mining dusunecek durumu olmaz . onumuze bakalım . su andaki bulundugumuz yere yani .
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
senin bilmedigin isler oldugu icin sana komedi geliyor . yakında teknoloji marketlerde , online shoplarda kriptopara markalı  6 ekran kartlı ethereum mining sistemini gorursen sasırma yanına gec cek bir selfie . anı olarak kalsın sende .

o zaman da R7 taksaydıııınnn der durursun  Smiley
Vay cahil vah cahil. Bu kadar cahilsin işte. Yaşın 16 veya altında sanırım..
 Ah be cahil zorluk arttığında ne yapacaksın kriptopara adli 6gpu taşıyan rig yerin dibine batacak. ( sen kasasız bir anakartı teknoloji shop'da satışa çıkarabilirsen tabi )  Sus artık rezil olma bitirdin kendini Cheesy
legendary
1 bucuk sene sonra pos a gecildiginde ne yapmayi planliyorsunuz ?
member
senin bilmedigin isler oldugu icin sana komedi geliyor . yakında teknoloji marketlerde , online shoplarda kriptopara markalı  6 ekran kartlı ethereum mining sistemini gorursen sasırma yanına gec cek bir selfie . anı olarak kalsın sende .

o zaman da R7 taksaydıııınnn der durursun  Smiley
copper member
bob marley 180 mh icin son fiyat ne derken ? 6 ekran kartlı sistemi mi soruyosun ( 30*6 = 180 mh/s ) fiyat yukarda yazılı zaten . ve de cok cok iyi  bir fiyat . ve bu ay sonuna kadar gecerli . ay sonunda fiyata zam gelecek ve kriptopara markasıyla tum turkiyeye dagıtımı yapılacak .

evet malesef teknolojisini savunmadıgımız bircok seyden para kazanıyoruz cogu zaman . cogu zaman da kaybediyoruz .

ben daha cok teknolojisinin arkasında durabilecegim coin ve projelere odaklanmayı tercih ediyorum .
Hahaha kriptopara markasıylaymış konu komedi olmaya başladı
member
bob marley 180 mh icin son fiyat ne derken ? 6 ekran kartlı sistemi mi soruyosun ( 30*6 = 180 mh/s ) fiyat yukarda yazılı zaten . ve de cok cok iyi  bir fiyat . ve bu ay sonuna kadar gecerli . ay sonunda fiyata zam gelecek ve kriptopara markasıyla tum turkiyeye dagıtımı yapılacak .

evet malesef teknolojisini savunmadıgımız bircok seyden para kazanıyoruz cogu zaman . cogu zaman da kaybediyoruz .

ben daha cok teknolojisinin arkasında durabilecegim coin ve projelere odaklanmayı tercih ediyorum .
copper member
formator sende anlamıyosun o  danısıklı birbirinin avukatı iki kisi de anlamıyo galiba .

benim boyle bir derdim yok . yok r7 370 sevene o sistemi yapim sevene r 9 lu sistem yapayım . ben  su an icin yapılabilecek en karlı uzun vadeli tek anakarttan olusan hem evde hem ofiste rahatlıkla karlı bir sekilde mining yapılabilecek , icerdigi ozelliklere gore fiyatı cok cok makul olan bir sistem kurdum ve bununla ilgili bilgi veriyorum . dileyen olursa temin ederim . ancak boyle bir derdim yok .

r7 ile sistem yapmak isteyen yapsın  , hatta satsın beni ilgilendirmez . ancak kimse bana r7 daha ucuz daha iyi daha hesaplı falan filan demesin . cunku boyle degil . ve de bunları benim actıgım baslık altında yapmasın cunku actıgım baslık belli zaten . eger 6 ekran kartlı sistemine r 7 370 tak diyen olursa cevabım . takmıyorum . o kadar .
Takma kardesim senden rig toplamanı isteyen de yok farkindaysan. Konu kilit.
legendary
doge . sacma bi coin aslında . nedense bitcoin kopya coinleri sevmiyorum . litecoin dahil

Teknolojisini savunmuyorum. Ama bana 1 gun icinde Tum ekran kartlarimi amorti ettirdi o donemde.
Bu arada Litecoin Bitcoin kopyasi degil.
legendary
Activity: 1232
entryler birbirine karıştı, 180 mh için son fiyat nedir
member
doge . sacma bi coin aslında . nedense bitcoin kopya coinleri sevmiyorum . litecoin dahil
legendary
member
deepcoin 3-4 sene evvel ethereum mu vardı sallama Smiley bitcoin icin mi yapardınız bu muhabbetleri ? yoksa litecoin icin mi ?
member
formator sende anlamıyosun o  danısıklı birbirinin avukatı iki kisi de anlamıyo galiba .

benim boyle bir derdim yok . yok r7 370 sevene o sistemi yapim sevene r 9 lu sistem yapayım . ben  su an icin yapılabilecek en karlı uzun vadeli tek anakarttan olusan hem evde hem ofiste rahatlıkla karlı bir sekilde mining yapılabilecek , icerdigi ozelliklere gore fiyatı cok cok makul olan bir sistem kurdum ve bununla ilgili bilgi veriyorum . dileyen olursa temin ederim . ancak boyle bir derdim yok .

r7 ile sistem yapmak isteyen yapsın  , hatta satsın beni ilgilendirmez . ancak kimse bana r7 daha ucuz daha iyi daha hesaplı falan filan demesin . cunku boyle degil . ve de bunları benim actıgım baslık altında yapmasın cunku actıgım baslık belli zaten . eger 6 ekran kartlı sistemine r 7 370 tak diyen olursa cevabım . takmıyorum . o kadar .
copper member
legendary
Ay anilarim canlandi  Grin   3 4 sene evvel benzer muhabbetleri yapardik burda. Lutfen ben yokmusum gibi davranin devam edin siz...
sr. member
Activity: 285
Merit: 250
abi insanlara neden dayatıyosun anlamadım , r7 370 i daha makul bulanlara öyle bi sistem yap kendine r9 lu sistem yap gerilmeye gerek yok
Pages:
Jump to: