Pages:
Author

Topic: Ethereum yükseliş bölgesine yerleşti: Bomba gibi geliyor! - page 2. (Read 547 times)

newbie
Activity: 84
Merit: 0
Bu post yaklaşık olarak 1 ay önce açılmış.Etherium an itibariyle 606$.Ne yükselişi bölgesi hala anlamadım.Bu ico kampanyaları bitmediği sürece 2000$ seviyeleri ancak hayal.
full member
Activity: 392
Merit: 101
bana da öyle geliyor, ethereum btc nin düşüşünden çok etkilenmedi, sağlam duruyor bakalım ne olacak ileride fiyatı yükselecek mi, bana kalırsa yükselecek çünkü artık ethereum bitcoinden pozitif ayrışmaya başladı. bence kendi beyliğini ilan edecek gibi duruyor
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Ethereum yükselmek için bekliyor bencede tek sıkıntı yaşadığımız belirsizlik. Durağanda ayıya geçiyor gibiyiz.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Ethereum gerçekten işlerlik ve hız bakımından bence BTC den iyi. Katılan olur olmaz bilemem ama. Birde BTC ye olan bağımlılığından kurtulsa çok iyi olacak. Tamamen ayrılırsa iyi yerlere gelebilir. BTC ye bağımlı olunca onun yaptığı hareketlere göre ciddi düşüşler yaşıyor. Bekleyip görelim neler olacak ben umitliyim
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bomba gibi demişsinde ortada bir şey yok.Kral sallantıdayken zor toparlar eth ve diğerleri.Ülke olarak batıyormmuyuz nedir.Kral ayağa kalk ve altcoinleri topla bir an önce diyesim var.BTC toplarsa eth de diğer coinlerde değerlenir.Beklemedeyiz bakalım neler olacak.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Bu sene için ethereumla alakalı beklentiler yüksek, benimde favori coinlerimden fakat gerçekçi olmak gerekirse aşırı bir yükselme beklemiyorum ben x2 bile yapsa muhteşem olur.
newbie
Activity: 189
İnşallah tespitleriniz doğrudur ve yükselişe başlar ve bizleri memnun eder. Görünen şudur ki yükselişlere hasret kalmış durumdayız. Hadi artık canlansın şu piyasa.
newbie
Activity: 86
Ethereum (ETH), 677 dolar seviyesine yakın destek buldu ve ABD doları karşısında yukarı yönlü bir düzeltme başlattı.
ETH/USD paritesinin saatlik grafiğinde 700 dolarlık dirençli bir sözleşme üçgeni deseninin üzerinde bir kırılma oldu.
Parite yükseliyor ve yakın vadede 725 dolar ve 730 dolar direnç seviyelerini test edebilir.
Ethereum boğa bölgesine geri döndü. Bu durumda ETH, direnç seviyelerini daha fazla zorlayabilir.

Ethereum boğaya dönmek üzere!
member
Activity: 448
Merit: 10
O bomba  her defasında elimizde patlıyor arkadaş, bu kaçıncı piyasa genel olarak en azından yatay olarak seyretmeden ETH uçmaz kaçmaz. Ha oldu ki uçtu kaçtı birde bunu sürdürebilir piyasadan ve btc den bağımsızlığını ilan ederse..... Ettiği yerden x3 yapar diye düşünüyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
Eth 700 e tutunamıyor, bi tutunsa zaten çıkacak ama yok kaç gundur 740 civarına gelıyordu sımdı 720 e ındır yakında tepe noktası 700 olacak gıbı veya bu sevıyede epey bır bekletecekler
full member
Activity: 546
Merit: 100
Ethereum 800$ ları test etti ama maalesef fazla tutunmasına izin vermediler. İlerleyen zamanlarda 2k 3k gibi rakamlar telaffuz edilse de ben piyasa hacmindeki daralmadan ötürü bunun hemen gerçekleşeceğini düşünmüyorum.
jr. member
Activity: 308
Başlığı okurken gördüğüm bitcoini geçip 1. olacak şeklindeki yorumlara gülüyorum ama ne teknolojiyi ne bitcoinin yarattığı değişimi anlamamış kişiler olduğunu görmek üzücü. Bir smart contract platformunu bitcoinle kıyaslamak ve geçeceğini iddia etmek hem teknolojisine hakaret hem de bu piyasaya. Btc nereye giderse( iyi ihtimalle) eth de oraya gider önce bunu anlamaya çalışalım plz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
İnsanların ethereumdan sağlam bir beklentisi var, güveni var. İlla bir yükseliş olacak diye düşünüyoruz ama artık yavaştan o topa girmemiz ve emin adımlar atıldığını görmemiz gerekiyor.
jr. member
Activity: 203
Dediler konferans sonrası yükselir düşüyor anlamadım olayı yada konferansın bitişinin mi bekliyor piyasa yükselmek için
member
Activity: 336
Merit: 17
Etherium yine BTC ye göre artışına devam ediyor. BTC düşerse etherium Satoshi olarak artışta hala. Zaten önemli olanda elindekileri Satoshi bazında artırmak. Sene sonunda şuan ki değerini 3 e katlayacaktir.bana göre sene sonunda 2000 dolar olur gibi tabi piyasa yükselirse.
member
Activity: 406
Merit: 12
Bitcoin yükselirse ethereum da yükselip piyasayı rahatlatacaktır. Sene sonunda +1000 dolar seviyesinde olmasını bekliyorum. Gerçi ethereum daha düşerse alım fırsatı olarak değerlendirip ilerisi için alttan toplanabilir. Fırsat olur bir nevi. Herhangi bir coin değil sonuçta.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Artık o bomba patlayıpta fiyat olarak kendini 1000 usd üzerine atabilse gayet güzel olacak, bitcoin cash yüksek fiyatlardayken ethereum buraları pek haketmiyor ama bende orta vadede güzel çıkışlar yakalayabileceğini düşünüyorum, hayırlısı olsun.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
mayıs ayında tüm altcoinler bitcoin bazında düştüler ancak ethereum çok iyi dayandı. insanlar etherden vazgeçmiyor ne olursa olsun. icolar ve idex kullanımı çok iyi gidiyor. ayrıca platform coinler çok revaçtalar. ihtiyacımız olan tek şey bir boğa piyasası. algoritmadaki güncellemeler de devam ediyor. herkes eos ve ada'dan bahsediyor ancak ether diğer rakiplerine karşı kolay lokma olmayacak bence.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Ethereum için şuan bile iyi fiyatlar 2-3 hafta öncesine 300 350 dolarlara indiginde tam alım fırsatıydı eth için hala kafasında soru işareti olanlar vardı ama bu sene iyi bi fiyata gelicegini düşünüyorum ethereumun
full member
Activity: 406
Merit: 101
Ethereumun yükselişi devam edecek , ama yazılanlar gibi bitcoini geçmesi imkansız ve zor. ama ikisi önümüzdeki yıllarda dolar ve euro gibi olacak
Pages:
Jump to: