Pages:
Author

Topic: Ethereum yükseliş bölgesine yerleşti: Bomba gibi geliyor! - page 4. (Read 547 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
bana öyle geliyor ki ethereum'u bu sene en tepeye taşıyacaklar. şu anki fiyatının ucuzluğunu altcoinlerden mümkün mertebe ethereum sağmak için bir avantaj olarak kullanıyorlar. diğer altcoinlerin ethereum ile paritesi arttırılarak daha çok ethereum kazanılıyor ama bu da bir yere kadar gider, sonrasında altın vuruş gelecek zannımca...
full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
ethereum gerçekten teknik ve temel olarak çok sağlam görünüyor. yalnızca o değil tüm benzer coinler eos, neo, trx, ada, vs. bu sene çok iyi yerlere gelecekler. ethereum bitcoini tahtından edebilir gerçekten
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Yükseliş ve düşüş bölgesinde diyebiliriz. Hangi tarafa gidecegini çözemedim. Aha yine patladık derken ertesi gün toparlıyor. Borsa tabiriyle keriz silkeleme dönemide olabilir eğer öyleyse sonraki durak yeni rekor seviyeleri
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Ethereum’un büyükbir yükseliş yapacağı kanaatini ben de taşıyorum. 2018 üçüncü çeyreğinde 1500USD olacağını ve yılı 2000USD üzerinde tamamlayacağını tahmin ediyorum. Elbette yatırım tavsiyesi değildir.
full member
Activity: 434
Ben bu piyasanın grafik analiz sisteminden çok farklı hareket ettiğini düşüncesindeyim bunun en temel sebebi defalarca piyasanın ne kadar dengesiz ve tahmin edilemez hareketler sergilemiş olması. Fakat umarım dedikleriniz gerçekleşir.
member
Activity: 406
Merit: 14
Ethereuma çok güveniyorum. Kendilerini her daim geliştirmeleri çok önemli. Bitcoin gibi değişimlere kapalı bir yapası yok. Ethereum ilerleyen dönemlerde 1500 doları aşıp 2000 dolara kadar yükselişini sürdürecektir. Tabi bu dediklerim yarın olacak demiyorum. Ancak sağlam olsun benim olsun diyenlerin adreslerinden biridir Ethereum.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Hangi coin olursa olsun çapa Bitcoindir. O nedenle hiçbir coin tek başına ben gidiyorum diyerek kalıcı bir yükseliş kaydedemez. Bitcoin tekrar 20 binleri zorlarsa Ethereum da eski seviyelerini tekrar test eder. Başka türlüsü hayal satmaktan öteye geçemez. Geçen hafta da görüldüğü üzere anlık yükselişler olsa da çıktığı noktada tutunamıyor. Bitcoin 6000 dolara doğru giderse(ki ihtimal dahilindedir) Ethereum da 300 dolarları tekrar görebilir.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Piyasa eğer boğayı kabullenebilirse yeni ETH ath'si gelir bence. Rahat bi şekilde +2k dolar seviyesine ulaşır diyroum arkasında belli bir ideoloji var en azından.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
O kadar düşüşten sonra bencede bomba bir yükseliş gelecek gibi hem etherumdan hemde bitcoinden güzel yükselişler bekliyorum hem etherumdan hemde bitcoinden çok umutluyum bu yükselişle birlikte kaybettiklerimizi  fazlasıyla geri kazanacağız insallah
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Dünyada para akışı harcanması vb olaylar yaz aylarında patlama yaşar. Hele bir yaz tamamen gelsin, insanlar tatile boşluğa çıksın. Yaz dönemi diye bir olay var, yeni yatırımcılar girecek ve geçen sene donuna kadar kaybeden yatırımcılar da girecek. Market cap arttıkca ethereum sürekli yükselecek. En temizi 1,5k olsun yol vereceğim fazla heyecan aramaya gerek yok.
full member
Activity: 602
Ethereum için yaz aylarında ben de bir yükseliş patlaması bekliyorum ama bu market hacmindeki dengesizlik beni endişelendiriyor. Daha fazla yatırımcının ve bununla birlikte paranın piyasaya girmesi gerekiyor.
sr. member
Activity: 402
Merit: 250
ah be o günleride görürüz inşallah, Bende 1.sıraya yerleşeceğine inanıyorum, bitcoinden daha kullanışlı çok daha hızlı icoların hepsi ether asseti, bu sene içerisinde inşallah görürüz
member
Activity: 406
Merit: 11
KASIM - ŞUBAT gibi verilen tarihler Ethereum'un 1.Sıraya geçmesi için çok daha erken gibi duruyor ama sağı solu belli olmaz sevgili Vitalikciğimiz bi uptade yapar çat diye geçirir 1. sıraya <3

Yaz aylarında bir sürpriz gelebilir, ben bekliyorum açıkçası. Sonra arada rekabet olur tekrar 2. liğe düşer.
Bir süre sonra kalıcı olarak yerini alır.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Edindiğim sağlam bilgilere göre bu hafta sonuna kadar 1000 doları görmesi mümkün. Ancak tutunabilecek mi sorusuna cevap alamadım. Çok sağlam yerlerden geliyor tiyolar ve bana ilk bildiren bilişimci arkadaşlarım. Kesinlikle yatırım için tavsiye değildir.
member
Activity: 167
Merit: 10
KASIM - ŞUBAT gibi verilen tarihler Ethereum'un 1.Sıraya geçmesi için çok daha erken gibi duruyor ama sağı solu belli olmaz sevgili Vitalikciğimiz bi uptade yapar çat diye geçirir 1. sıraya <3
full member
Activity: 910
Merit: 105
Nazlanıyor ha geçiyorum ha geçicem diye bir türlü geçemedi Smiley Bende umutluyum bu sene hem Bitcoin'den hem Ethereum'dan. Altlar da bir coşsa da keyfimiz yerine gelse darma duman olduk toparlanalım azıcık.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
CME dün itibarı ile Ethereum endeksini yayınlamaya başladı. Hemen sonra da vadeli kontrartlar söz konusu değil açıklaması yaptı. Ama anlaşılan Ethereum vadeli işlemler de yakın zamanda gelecek. Vadeli işlemler geldikten sonra bitcoinin davranışını hepimiz gördük. Bakalım Ethereum da davranış tam tersi olacak mı?

Güzel tespit ama artışın nedeni sadece bu değil. Bir aya yakın süredir fiyatlanıyor neredeyse.
Yaz aylarında arzı azaltacak şekilde madencilik sistemi değişecek.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ocak ayındaki tarihi zirvesinden sonra büyük bir düşüş yaşamıştı Ethereum. Aslında bu düşüş iyi bir alım fırsatıydı. 300 USD seviyelerinden alanlar varsa ellerinde tutmalarında fayda var. 700 oldu diye satmamak lazım bence. Boğa sezonunda ilk hedefi 1500 USD, sonrası da 2000 USD. Bu rakamlara çıkması hiç de sürpriz olmayacaktır. Eğer ki 3000 USD seviyelrine gelirse yıl sonuna kadar, işte asıl sürpriz bu olur:)
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Piyasaya toptan yükselişe geçer ise veya çok büyük gelişmeleri hayata geçirebilirse yükselir . Yoksa sadece grafik e bakarak yükselecek demek mantıksız .
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Uzun bir süre bekleyişin ardından bu yükseliş piyasayı hareketlendirir. Akıbeti belli olmayan piyasa bu vesile ile harekete geçer.
Pages:
Jump to: