Pages:
Author

Topic: " Etherparty - Allah Belamızı Vermiş Olabilir mi ? " - page 2. (Read 1315 times)

hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
BTC nin piyasayı domine etme oranı düşmediği sürece altcoinlerin işi çok zor . Rüzgarın tersine dönemesini bekleyeceğiz.

O dominasyonu 2018 yılında kaybedecek BTC. %25' lere kadar gerilemesini bekliyorum. Pastasından en büyük payı da tabi ki Ethereum alacak. Fiyatını 1000, dolayısıyla market kapasitesini 95 milyar dolara çıkartacak diye tahmin ediyorum Ethereum' u.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
BTC nin piyasayı domine etme oranı düşmediği sürece altcoinlerin işi çok zor . Rüzgarın tersine dönemesini bekleyeceğiz.
full member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Hocam 10 ETH fazla değil mi Yeni çıkan bi proje için yatırım 10 ETH fazla geldi gözüme benim. Bende artık ICO'dan alım yapmayı tercih etmiyorum genelde artık borsalara girdiği zaman ICO fiyatının altına düşüyor gerek görmüyorum ıcodan alımı kendimce.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Başlık çok iyi ben 0.1 ether gönderirken elim titriyor. Son dönemde çıkan projelerin çoğu ico fiyatının altında işlem görüyor.
full member
Activity: 131
İcolardan haziran temmuz aylarında güzel paralar kazanılıyordu.O devir bitti şimdi airdrop zamanı,airdropda fazla uzun sürmez ama devire göre yaşamak lazım.
full member
Activity: 266
Merit: 242
beyler yapmayın ne düşmüyorki şu sıra bakın kickicoya 1 eth =3000 token verıyordu sımdı 3000 token en fazla 0.35 ether falan edıyor
adamlar deli gibi proje çıkartıyor son gunlerın populer icoları adamların platformundan çıkıyor ama gel gör ki a.mıktıler coının
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Kötü olmuş . Biraz sabırlı olmanızı tavsiye ederim. 10 K ether ile iyi yatırımı yapmışsın . Bu konuda zararına çıkmanı tavsiye etmiyorum . Son zamanlarda tüm projelerin maalesef genel kaderi bu ..

hocam yanlış anlamışsın 10K değil 10 dur o  Smiley K olsa intihar ederdi heralde arkadaş  Grin
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Kötü olmuş . Biraz sabırlı olmanızı tavsiye ederim. 10 K ether ile iyi yatırımı yapmışsın . Bu konuda zararına çıkmanı tavsiye etmiyorum . Son zamanlarda tüm projelerin maalesef genel kaderi bu ..

legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
son zamanlarda sizin durumunuza düşmeyen yoktur galiba. bazılarında ufak karlarla çıkıyorum artık. ilk girdiği anda dump yemese bile sonradan düşüyorlar. en son modum icosuna girmiştim açılışı ico fiyatının yarısıyla yapmıştı.yani icoya boşa girip beklemişim 1 ay boyunca.daha sonra 2x karla yarısını sattım yarısınıda dahada gider bekletiyorum ama keşke onuda satsaydım şu an çok düştü yine fiyatı.tesellim anaparayı kurtarmış olmak
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bu proje benimde dikkatimi çekmişti o zaman için biraz incelemiştim ekip sağlam gibi duruyordu dediğiniz gibi halen aktif görünüyorlar ama bilemedim.
full member
Activity: 420
Merit: 105
10 eth ile katılman bayağı riskli olmuş adamların dolandırma ihtimali çok yüksek çünkü
member
Activity: 378
Merit: 20
ya proje gözümde efsane iyi bi proje betayı da kullandım herşey iyi yani herhangi bir problem gözükmüyor. bildiğin eth tabanlı akıllı kontratlar üretiyorsun hem de tek tuşla öyle yazılım vs bilmene gerek kalmadan acaba diyorum bunun olmasını istemeyenler mi böyle yapiyor oda sacma proje zaten almiş yatırımını team dumplayamaz 6 ay kilitli tokenler dışardan yatırımcı gibi girip yüklü alımlar yaptılarsa ve şuanda dumpliyorlar ise bilemem alttan biraz daha aldım bakalim nereye kadar böyle sürünecek merak ediyorum
Sizin adınıza gerçekten üzüldüm. proje hakkında hiçbir bilgim yok. Yalnız bildiğim bir yatırım aracının temeli sağlamsa eninde sonunda fiyatının iyi değerlere ulaşacağıdır. İnşaallah kısa zamanda para kazanırsınız.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Ben bu projeyi duydum. Eğer dediğiniz gibi adamlar yerinde durup çalışmaya devam ediyorsa düşüşün en kuvvetli sebebi bitcoindeki artış olacaktır. Zaten şuan bir exchance açıp grafik incelemesi yaparsanız her coinde bir baş aşağı gitme durumu var.
full member
Activity: 336
10 ethereum ile katılmak iyi cesaretmiş valla. Artık borsalara girince daha düşük fiyatlar görüldüğü için iconun esprisi kalmadı pek.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ben icolara artık yüksek bonus veriyorlarsa katılınmalı diyorum yoksa borsaya girince ico fiyatının altına düşüyor. Özellikle etherdeltada ben pump yiyen görmedim desem yalan olmazm Bir tek modum var gözüme takılan o ilk girdiği fiyattan 4x yaptı
member
Activity: 252
Merit: 11
zaten son zamanlarda  ico fiyatının altına düşmek moda oldu. bkz.bu ne ya krşke borsadan alaydım. 🤷‍♂️
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Yalnız başlığa sesli güldüm...  Grin
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Global de çok iyi proje diyorlardı . Büyük ihtimallede öyledir ama ICO fiyatının girip te 2x - 3x kazandıran proje çok az var . Hele hele hardcap yapanlar piyasada alıcı bulamıyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
ya proje gözümde efsane iyi bi proje betayı da kullandım herşey iyi yani herhangi bir problem gözükmüyor. bildiğin eth tabanlı akıllı kontratlar üretiyorsun hem de tek tuşla öyle yazılım vs bilmene gerek kalmadan acaba diyorum bunun olmasını istemeyenler mi böyle yapiyor oda sacma proje zaten almiş yatırımını team dumplayamaz 6 ay kilitli tokenler dışardan yatırımcı gibi girip yüklü alımlar yaptılarsa ve şuanda dumpliyorlar ise bilemem alttan biraz daha aldım bakalim nereye kadar böyle sürünecek merak ediyorum
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
projeyi görüp incelemiştim hatta çeviri içinde konuştuk ama sonradan istemediklerini söylemişlerdi. aşırı düşmüş belki bi miktar alım yaparım buralardan.
Pages:
Jump to: