Pages:
Author

Topic: " Etherparty - Allah Belamızı Vermiş Olabilir mi ? " - page 3. (Read 1315 times)

full member
Activity: 602
Merit: 120
Bunu çok yapmaya başladılar anki bence kendileri satıyorlar böylelikle korku yaratıp insanların elindekilerini satmaya zorluyorlar gibi me geliyor ama emin de olamadım..ama eğer siz bu parya ihtiyacınız yok ise beklemeniz bence mantıklı olacaktır.. şuan satsanız zaten yeterince zarar edecek gibi duruyorsunuz beklemekte fayda var..
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
3 te birinden biri dusuk su anda hakkaten garip.
boyle buyuk dumplar olunca ben hep dev den suphelenirim ama bu projeyide hiç duymaııgm hiç pek birşey diyemicem.geçmiş olsun.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
10k ether bence fazla olmuş...milleti dolandırıp tüymüş olma ihtimalleri olabilir mi ?

yok yahu adamlar aktif calişiyor .. herhangi bir problem yok gibi gözüküyor. twitter telegram vs aktif gözüküyor. daha dün mail attilar beta sürümü için kayitlar devam ediyor vs diye. anlamadim gitti valla bende. piyasaların şuanki durumundan diye düşünüyorum. o zamanlar ethereum yine 300 dolar seviyelerindeydi sanirim hala da öyle fakat btc olarak cok fark var oluştu acaba ondan dolayi altlardan cikip btc ye geçen tayfadan mi bunlar dicem ama bi karlari da olmayacakki ne demeye btc ye veya fiat'a geçiyorlar anlam veremiyorum. yani tek kalemde binlerce token satişi oluyor. adam mesela 30 etherlik token satişi yapiyor. o tokenlerin icodan değeri 100 ether. yani düşün ki bir  projeye girmişsin 100 ether ile aldigin tokenleri de borsada daha 2 günlük iken dumpliyorsun hemde 30 ethere.anlamadim gitti valla.  ne diye bir insan 3'e aldigini 1'e satar ki.
full member
Activity: 728
Merit: 151
10k ether bence fazla olmuş...milleti dolandırıp tüymüş olma ihtimalleri olabilir mi ?
full member
Activity: 364
Merit: 100
evet duymustum ben bu projeyi.bounty kampanyalarina katilacaktim ama sartlari biraz agir geldigi icin katilamadim. o sirada detayli inceleme firsati bulmustum. iyi de yatirim topladilar bildigim kadariyla. ama anlamadigim ne oldu da siz boyle sitem ediyorsunuz ?
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
Etherparty adlı projeye girmiştim bu ayın başinda. ondan önceki araştirmalarimda gerçekten bana iyi bir proje gibi geldi.  o araştirma sürecinde taas ta takibimdeydi onların da projeye destek olduklarını öğrenince artik emindim iyi bi yatirim yapip güzel bir para kaldirmayi  hedeflemiştim. ico süreci başlarken biliyordum ilk gün sanirim ilk saatler yada ilk hafta 1 eth ile 3000 token veriliyordu. projeye 10 eth ile 30k token alarak katildim. ico süreci devam ederken hard cap  yapamadi son gün dolana kadar. yine de cok iyi yatirim topladi. ceo'su var kevin hobbs adam öldümü acaba merak ediyorum. ancak bu kadar etkisi olabilirdi diye düşünüyorm çünkü. TR de projeyi duyan gören bilen ne bileyim katilan varmi merak ediyorum. bir tek ben mi katildim bunlara anlamadim.
Pages:
Jump to: