Pages:
Author

Topic: Etiyopya ile Cardano Tarımda Blockchain Anlaşması İmzalıyor - page 2. (Read 443 times)

jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Ülkeler eninde sonunda blochain tabanına geçecekler. Bunun önüne geçilemez.
newbie
Activity: 294
Merit: 0
evet etiopya gibi ülkeler bile tarımda çok ileri olmasalar da, geliyorlar bir takım teknolojik yatırımlara imza atıyorlar ki bir şekilde ilerleyebilsinler, bizim ki de ananı da al git dedi. hala aynı politika
full member
Activity: 518
Merit: 102
Etiyopya gibi bir ülke için gerçekten ilginç bir durum.Ama teknolojiyi hele de blockchain teknolojisini tarımda kullanmaları çok güzel bir gelişme olmuş.
newbie
Activity: 112
fiyatlara da yansıyacak haberlerin gelmesi çok olumlu ama henüz bir gelişim göremesek bile ADA'ya olan güvenimiz tam bir şekilde devam ediyor
sr. member
Activity: 475
Merit: 250
Presale is live!
Ooo her ne kadar Etiyopya çok büyük bir ekonomi olmasa da coinlerin legalleşmesi adına mükemmel bir haber. Bu tarz haberler mainstream medyada çok ilgi çeker. Blockchain dünyasını kalkındırır..
newbie
Activity: 210
helal olsun büyük cesaret bu tarz ülkelerin bunları yapması taktire şayan. umulurki büyük ülkelerde bu tarz anlasmalar yapsınlar.
newbie
Activity: 99
ümit ediyorum bu tarz girişimler artar. darısı ülkemize
member
Activity: 252
Merit: 10
haberin doğruluğu varsa coin piyasasında güzel karşılanacak bir haber. ama gönül ister ki büyük ülkelerde bunlara destek versinler. ama etiyopya gibi ülkeler ekonomik olarak sıkıntılarını coin piyasasıyla giderebilir.
newbie
Activity: 152
etiyopyaya bak sen ya..o kadar geride bir ülke bu kadar yenilikçi bir teknolojinin peşine düşmüş gerçekten süper..
full member
Activity: 700
Merit: 134
Cardanonun bu hareketi fiyatlara pek yansımamış görünüyor (:
Yapılacak her iyilik kripto paraların imajı için güzel bir adım oluyor. Etiyopyayı seçmeleri de geri kalmışlık ve açlık problemleri olan bir ülke olduğunu düşününce çok güzel olmuş. Umarım faydalı bir girişim olur
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Cardano'nun bu yaptığı bir nevi sosyal destek projesi gibi olmuş. Harbiden ekibin bu davranışı takdiri hak ediyor.  Hem cardano'nun işlevselliğini de arttırarak resmen win-win durumları olmuş. Fiyata etkisi olur mu, haberin altı gerçekten dolarsa neden olmasın diyorum.
newbie
Activity: 182
Cardanodan beklemediğim birşeydi. Hiçbirşey yapmadan da enteresan bir şekilde piyasanın üst bölümünde tutunan coinlerden biri.
member
Activity: 406
Hiç bir aktivitesini görmediğimiz Cardanodan güzel bir hamle gelmiş. Tarımda blockchain uygulamaları çok revaçta iyi bir adım olmuş.
member
Activity: 448
Merit: 12
Afrika ülkeleri kripto para projeleri pilot uygulamaları için çok uygun. Hükümetler ekonominin istikrarsızlığından dolayı işbirliğine gönüllü oluyorlar ve faydalarını gördükçe daha da çok ilgi duyacaklar.
member
Activity: 126
kripto paraların tanınması için güzel haberler. etiyopya dünyada en hızlı büyüme kaydeden  ekonomiler arasında. ekonomisin yaklaşık %40'ı tarıma bağımlı. Bunları düşününce kripto para icin pozitif bir adim. Ama  etiyopya ile birllikte ekonomisi gelişmiş , dünya ekonomisinde söz sahibi olan ülkelerden de benzer haberler gelmesi süper olur.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
güzel bir haber . cardano yu ve etiyopya yı tebrik etmek gerek . blockchain teknolojisi farklı alanlarda kullanılmaya devam ediyor . bir çok değişik sektörden sonra şimdi de tarım sektörü çıktı . ben de merak ediyorum blockchain in faydaları nasıl yansıyacak insanlara.
newbie
Activity: 101
Gelişmemiş ülkelerin bu teknolojiye dört elle sarılması gerek. Ama tarım teknolojilerinde nasıl kullanılacak kapasitem anlamaya yetmedi. Finansal bir ortaklık da değilmiş doğrudan tarım teknolojileri için kullanılacakmış
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Etiyopya belki ülke olarak çok önemsenmemiş olabilir fakat kıtlıkla mücadele eden fakir bir ülkenin blokzincir teknolojisini tarım alanında kullanmak istemesini çok önemli bir adım olarak görüyorum. Etiyopya gibi bir ülke blokzincir teknolojisini önemsiyor. Ülke olarak çıkarmamız gereken bir ders var.
full member
Activity: 980
Merit: 207
cardanodan güzel haberler geliyor, ama bence ülke bazında daha fazla ülkeye yayılmaları gerekiyor, yani 3-5 ülke ile olmaz, 200 e yakın ülke var dünyada
member
Activity: 476
Merit: 75
Habrin içeriklerini iyi okumak lazım. Cardona için genel olarak iyi bir adım ancak yalnızca Etiyopya yı düşündüğümüzde farklı ülkerlede anlaşma yaparsa çok daha iyi olur
Pages:
Jump to: