Pages:
Author

Topic: Ev almak mı Bitcoin mi? - page 30. (Read 26379 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 1
March 08, 2018, 05:19:58 PM
Evi al sat yaparsan kazanırsın ama kira ile çok fazla kazanılmaz. Sadece kendine sabit bir gelir elde edersin. Ayrıca bitcoine büyük yatırıma ben hiçbir zaman olumlu bakmadım. Ki ev mi bitcoin mi diyorsan en az 200.000lira yatiracaksin demek oluyor.
full member
Activity: 686
Merit: 104
March 08, 2018, 03:01:35 PM
mevkii olarak değerlendirip ileride oraya yapılacakları kesitrebilirsen ev almak da mantıklı olur katlarsın evin parasını satarsın ama bu çok zaman alabilir sonuçta inşaat işleri çok kısa srede yürümüyor ama burada sanal bir ortam ve her şeyden etkilenen bir ortam varken bunun olması bazen saniyeler alıyor.
full member
Activity: 336
Merit: 100
March 08, 2018, 01:15:13 PM
Kesinlikle Bitcoin almak yönünde oyumu kullanırım, kazanç sağlama ve zengin etme ihtimali güçlü. Kısa zamanda bitcoinin verebileceğini asla gayrimenkul veremez, kriptoyu tercih ederim.
full member
Activity: 168
March 08, 2018, 08:37:01 AM
bu piyasanın en büyük cazibesi belki de diğer yatırı araçlarıyla yıllar içinde yapabileceğiniz karı çok kısa süreler de yapılabilmesi ama bu şans kadar bir o kadar da hızlı zarara sokabilir yatırımcısını dikkat etmek lazım
hero member
Activity: 910
Merit: 503
March 07, 2018, 06:23:06 PM
Bu soru forumdaki en popüler sorulardan biri, benimse cevabım hiç değişmiyor herhalde  Grin Kriptolar ve bitcoinin başlı başına bir devrim olduğuna inanıyorum. Ama öte yandan günlük yaşadığımız bir hayat gerçeği var, haliyle ilk önce garantici olup barınacak ev bulmak gerekiyor. Ha eğer evin varsa paşalar gibi bitcoin veya çeşitli kriptolara yatırım yap ve bekle Smiley
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
March 07, 2018, 06:04:22 PM
bence ev almak daha mantıklı, hiç değilse başı sokacak bir yer olur insanın, öbür türlü btc al-sat peşinde çok büyük zararlar edilebilir.
full member
Activity: 322
March 07, 2018, 05:48:20 PM
Enflasyon yıllık oranı, inşaat genel giderlerinin senelik artışı emlak sektöründe satış bekleyen ev portföyü birlikte değerlendirildiğinde asıl gerçek fırsat sunanın altcoin yatırımı olduğu ortaya çıkıyor. Ev alana da hayırlı olsun güle güle otursun derim.
full member
Activity: 201
March 05, 2018, 02:30:45 PM
Ev almak bana yabancı bir yatırım türü. Betona para akıtmanın anlamını değerlendiremiyorum. Ortada bir sürü yatırım aracı dururken ev en sonda kalmalı. X2 den sonra diğer x2 yi düşünmeyi tercih edin.

hero member
Activity: 756
Merit: 505
March 07, 2018, 10:26:42 AM
ikisi de kazanç sağlayan bir şey . evin niteliğine göre değişir ayrıca. kelepir birinden normalinden ucuza almak ise kasıt alınır. kirada oturuyorsan ve paran varsa yine alınır. ama bunlardan değilse seçenekler evin varsa ihtiyacın yoksa ev alacağın parayı işletip 2 ye katlayıp karınla ev almak daha mantıklı olabilir.
full member
Activity: 182
March 07, 2018, 08:18:49 AM
Kişiye göre değişebilecek bir hal, bazı insanlar ev almayı tercih eder, bu onlara mantıklı gelir, elle dokunulur gözle görülür fiziki bir yatırım aracıdır. Bazı insanlar kazanç artışı ve mali sorunların çözümü için yatırımı coin pazarına yapar.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
March 07, 2018, 05:09:32 AM
Her ikiside ortaya cikis olarak yatirim amacli degil tabi ama bitcoin almak biraz daha fazla riskle daha fazla paralar kazandirabilir. Bence bitcoin.
hero member
Activity: 881
Merit: 502
March 07, 2018, 01:45:51 AM
Türkiye de ev fiyatları genel olarak düşük, karşılaştırma yaparken doğu veya batı Avrupa ile karşılaştırırsanız göreceksiniz.

Uzun vadeli yatırım için ev alınabilir.

Fakat kısa vadeli yatırımlarda banka faizi, Bitcoin, gibi yatırımlar daha iyi getiri sağlayacaktır.
member
Activity: 224
Merit: 11
March 05, 2018, 02:46:39 PM
alabiliyorsanız sağlam mevkilerden ev de alın bitcoin de alın altcoinerden katlamaya da çalışın kafanızı kullanın bence en iyisi eğer çok bilginiz yoksa bu konuda biraz bilgilenin önce daha sağlıklı
full member
Activity: 350
Merit: 106
March 05, 2018, 01:59:56 PM
Ev al derdim ama btcye yatırım yapmak daha fazla kazandırır gibi sanki.tavsiyem eve ayırdığın bütçenin yarısıyla piyasaya girmen yönünde.eğer şansın yaver giderse ve çok çöp coinlere bulaşmazsa bi kaç ay içinde bu piyasada 2x yapmak hiçte zor değil.2x yaptıktan sonrada evi alır kalan parayla bu işe devam edersin.tabiiki her zaman riski göze almak gerekiyor
full member
Activity: 721
March 05, 2018, 11:29:47 AM
Klasik yatırım araçlarının dışında bir heyecan arayanlara katıksız btc derim bir kumar gibi değil! Stop Loss ile kademeli alım ile araştırılarak yapılan yatırımlar güzel kazançlar bırakabilir.
jr. member
Activity: 73
Merit: 1
March 05, 2018, 10:33:18 AM
Kisa vadede kira gelirine ihtiyac yoksa ve emlak yatirimi yapilacaksa bence en mantiklisi arsa olur.

10 sene sonra buralar zamaninda dutluktu dersiniz.  Grin
member
Activity: 196
Merit: 10
March 05, 2018, 10:25:09 AM
Gayrimenkul ülkemizde sevilen ve çok tercih edilen bir yatırım aracı. Bitcoinde  çok  olmasada yine de ülkemizde ki çoğu insanın yatırım konusunda tercih etttiği bir birim. Ben gayrimenkul den yana kullan derim şansını. Özellikle deniz kenarına yakın yazlıkları düşünürsen iyi olur. Hatta arsa bile düşünebilirsin.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
March 04, 2018, 04:36:18 PM
Bitcoin almak riski göze alanlar İçin çok daha mantıklı
Diğer yansan emlakın ne kadar kazandıracağı az çok bellidir
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
March 04, 2018, 03:30:09 PM
Başını sokacak bir evi olmayanlar için en mantıklısı olan ev satın almaktır ama eğer eviniz varsa ve hayatınızı idame ettirecek kadar paraya sahipseniz kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz miktarlarda uzun vade için bitcoin yatırımı yapabilirsiniz. Ben artık Bitcoin'i güvenli bir liman olarak görüyorum artık dünya da altın yerine bitcoin satın alınıyor kısacası rezerv görevi görüyor.
full member
Activity: 721
March 04, 2018, 01:15:38 PM
Ben btc alma taraftaryım evet risklidir ancak riski bölersin inşaat yatırıımını sevmiyorum. Ayrıca o kadar yatırım yapmakta gerekmez kripto piyasaya. Her şartta dikkat etmek lazım.
Pages:
Jump to: