Pages:
Author

Topic: Ev almak mı Bitcoin mi? - page 42. (Read 26379 times)

member
Activity: 152
Merit: 11
December 05, 2017, 11:24:42 PM
tabikide btc
ev işi yalan bence
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
December 05, 2017, 08:08:28 PM
Tabikide ev almak daha mantıklı, tamam Bitcoin yükseliyor ama bunun bir garantisi yok. Bir insanın evinin olması, barınma ihtiyacı bana göre insanlık hakkıdır. Evlerin parayla satılması bile saçma!

1 sene once boyle dusunup ev alanlar bitcoinlerini tutsalardi su an 20 tane ev alabilirlerdi. ev almak bence de cok onemli ama dogru zamani beklemek lazim.

Tamam ama nereden bilebilirsinki? Belki evdeki bulgurdan olacaktı insanlar. Biz yatırım yaptık çünkü uzun vadeci, tuzu kuru insanlarız zaten kaybedecek pek bir şeyimiz yoktu bundan dolayı yatırım yaptık. Bence ev alabilecek biri mutlaka ev almalı, yatırım kenarda duran parayla yapılır, ihtiyaç olan parayla değil.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
December 04, 2017, 06:22:41 PM
Türkiye de emlak piyasası kredi olayı sayesinde inanılmaz fiyatlara çıktı ancak mevcut ekonomik durum ev yatırımı için riski çünkü kredi akışı kesilmesi halinde ki kesilme riski var faizler artarsa ortalık karışır, bitcoine kadar karlı bir yatırım olmaz. Şuan için btc daha mantıklı bir yatırım aracı bence.
member
Activity: 182
Merit: 10
December 04, 2017, 05:50:38 PM
ev almaktan kastınız yatırım amaçlıysa tabiki bitcoin almak derim ama evim yok kiradayım ev alayım kiradan kurtulayım diyorsanız
ev almak sizin için daha mantıklı olacaktır ama bitcoine oranla hiçbir karınız olmayacaktır.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
December 04, 2017, 05:40:29 PM
Birçok kişiyle aynı cevabı vermek istiyorum önceliğim ev olurdu, eğer evim varsa fazla olan paramı Bitcoin ve altcoinler arasında bölüştürür mutlu bir şekilde yatırımımı yapardım. Şu an IoTA, Stratis, Ardor, Ethereum gibi kriptolarda yatırımım var, Bitcoin'in bu kadar yükseleceğini tahmin edemediğim için Bitcoin'im yok
member
Activity: 182
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
December 04, 2017, 05:30:33 PM
Alacağın yere göre değişir tabi ama geçen seneyi baz alırsak emlak piyasası çok hareketli olmamasına karşın bitcoin piyasası alabildiğine dinamikti ve yatırım yapanların çoğu kar etti ama şimdi bana göre risk açıkcası
sr. member
Activity: 543
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
December 04, 2017, 05:04:05 PM
şu an şu kadar dalgalı bir piyasa da kesinlikle ev almanın daha mantıklı bir hamle olduğunu düşünüyorum tabii cebinizde paranız var ve eviniz yok ise ama cepte para var evde var illaki hızlı para kazanılacak bir yatırım arıyorsunuz o zaman altcoinleri öneririrm
newbie
Activity: 32
Merit: 0
December 04, 2017, 04:40:16 PM
Dolar arttığı için ev fiyatları haliyle uçuyor fakat TL değersiz olduğu sürece ev fiyatının artmasının bir anlamı yok. Bir nevi yerinde saymak gibi bir şey oluyor. En mantıklısı btc...
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
December 04, 2017, 04:25:15 PM
Ev hepimizin çok önemsediği bir şey fakat Bitcoin piyasasındaki kazanç marjı karşısında, uzun süre bu işlerle ilgilenenlerin seçeceği şekilde,  ev alacak kadar param olsa şahsen düşünmeden Bitcoine yatırmış olurdum..  
sr. member
Activity: 406
December 04, 2017, 04:17:52 PM
Söylediğiniz tarihte Bitcoin almış olsaydınız muhtemelen şu an çok fazla daha paranız olmuş olacaktı ancak aldığınız ev bu kadar kısa sürede bu kadar karlı bir yatırım haline gelemezdi Smiley
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
December 04, 2017, 08:45:15 AM
Bence parayı bölmek mantıklı. Paranın bir bölümü ile ev al, belki biraz ev borç taksidin kalır,  bir miktarı ile sanal paralara yatırım yap, Kalan olursa biraz döviz al. Böylece ev değer artışından ve dövizden para kazanırsın. Bitcoin veya diğer sanal paralardan gelecekte kazanabileceğin gelirle ev taksidini de ödersin.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
December 03, 2017, 04:53:34 PM
Aslında cevap basit, neyiniz eksikse, neyi riske atmak sizin için daha zorsa ona göre karar vermelisiniz. Mesela hayatta hiçbir gayrimenkulu olmayan birinin koskoca bir ev parasını bitcoin'e yatırması bence hem riskli hem de fazla büyük bir karar.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
December 03, 2017, 04:37:34 PM
Her insan önce başını sokacak bir ev ister, yatırım kenarda duran yani kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz parayla yapılır. Ben yatırımımı sene başında yaptım iyi kötü yolu buldum, kriptopara piyasasına yatırım yapmaya devam ediyorum çünkü insanlarin ilgisini çekiyor ve bu merkezsizlik isteği katlanarak büyümeye devam ediyor.
full member
Activity: 200
Merit: 100
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
December 03, 2017, 04:11:57 PM
Eğer evim yoksa ev alırdım ama şu zamanda evi olupta Bitcoin almamak mantıklı bir iş değil. Eğer kenarda param olsa kesinlikle Bitcoin satın alır ve çocuklarım için saklardım ileride çok değerleneceği kesin.
sr. member
Activity: 490
December 03, 2017, 03:51:23 PM
Ya arkadaşlar benim birader antalyada emlak sektöründe, kazancını söyleyip sizin moralinizi bozmak istemiyorum. Btc'de kar edilmek için güzel ama emlak sektöründe olanlar krptoya dönüp bakmıyorlar bile.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
November 30, 2017, 07:03:22 PM
Oturacağın evin varsa şayet,amaç yatırım yapmaksa Bitcoin almak daha karlı olacaktır.Şahsen ben evim yoksa önce ev alırdım,o kadar meblağ ile riske girmezdim.
sr. member
Activity: 630
December 03, 2017, 01:55:48 PM
Bitcoin ne kadar fiyatlanırsa fiyatlansın seçmek zorunda kalsam şahsen önce bir ev alırdım,  kalan her şeyle Bitcoin. Arsa , ev tarla tapu sahibi olmak iliğimize kadar işlemiş, elle tutulur bir şeye sahip olma isteği var,yılların alışkanlığı var.
newbie
Activity: 42
December 03, 2017, 07:46:31 AM
ben sağlamcıyımdır. ev almayı tercih ederim
newbie
Activity: 38
December 03, 2017, 07:14:40 AM
çok kolay bir soru cevap belli. tabii ki bitcoin Smiley tuhaf ama gerçek
full member
Activity: 630
Merit: 101
November 30, 2017, 06:42:04 PM
Altın almak en mantıklısı olabilir. Bitcoin fazla kazandırabilir stres içerir orta halli adam yada üst sınıf orta üstü diyeyim altın alıp atsa kafası rahat yatırım olur. Bitcoin uçurabilir ancak patlaya da bilir. Yoğum stres içerir.
Pages:
Jump to: