Pages:
Author

Topic: Ev almak mı Bitcoin mi? - page 45. (Read 26379 times)

hero member
Activity: 1876
Merit: 524
October 24, 2017, 04:02:32 PM
Tek bir evin varsa ve satıp hepsini bu piyasada değerlendirmek istersen kesinlikle mantıklı değil bence çünkü bu piyasada ne olur olmaz belli değil. Evi satıp daha değerlenebilecek fakat merkeze uzak değerlemesi 1 2 seneyi bulacak bir konumdan ev alıp üste kalan parayı can yakmayacak miktarda gömerim diyorsan eyvallah. Aman evim canım evim deme sonra. Ev her zaman değerlenir kesin değerlenir burda bi anda ev parasının yarıya indiğini görme ihtimalinde var. O yüzden az miktarlarda yatırım yapma taraftarıyım ben. 5 tane evim olsa 1 inin  yarı parasına girerim ben mesela  Grin

Posta belirtmiştim yatırım amaçlı aldığım ev yani orada oturuyorum pasif olarak kira gelirim yatırım amaçlı aldığım ev izmitte ben İstanbul da yaşıyorum kiracıyım yani.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
October 23, 2017, 05:21:58 PM
bence bunun tek bir cevabı yok. bu tarz yatırım ikilemleri kişinin yaşamak istediği şehir yaptığı iş sosyal ortamı ile belirlenecek şeyler.
neden istanbul? neden satıp başka ev almak? ben muğlada yaşadığım ve burda yaşayacağım için 2. kalem olark gene eve ya da arsaya yatırım yapardım. garanti altına aldıktan sonra yatırıma geçerdim.
member
Activity: 97
Merit: 10
Renewable Energy Cryptocurrency
October 23, 2017, 03:58:03 PM
Tek bir evin varsa ve satıp hepsini bu piyasada değerlendirmek istersen kesinlikle mantıklı değil bence çünkü bu piyasada ne olur olmaz belli değil. Evi satıp daha değerlenebilecek fakat merkeze uzak değerlemesi 1 2 seneyi bulacak bir konumdan ev alıp üste kalan parayı can yakmayacak miktarda gömerim diyorsan eyvallah. Aman evim canım evim deme sonra. Ev her zaman değerlenir kesin değerlenir burda bi anda ev parasının yarıya indiğini görme ihtimalinde var. O yüzden az miktarlarda yatırım yapma taraftarıyım ben. 5 tane evim olsa 1 inin  yarı parasına girerim ben mesela  Grin
newbie
Activity: 42
Merit: 0
October 23, 2017, 03:12:31 AM
evi al kirasinin tamamini btc'ye yatir
full member
Activity: 350
Merit: 100
October 21, 2017, 10:41:02 AM
Bazı arkadaşlar fikirlerini bitcoin alması yönünde kullanmış. Bu piyasaya gerçekten bu kadar inanıyor musunuz merak ettim. Bu piyasaya her zaman temkinli yaklaşmanızı öneririm ben şahsen.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
October 21, 2017, 04:26:10 AM
bence ev dursun yerinde eger fazladan elinde para varsa o zaman btc al şunu galiba unutuyoruz her işin bir riski var önemli olan seni üzmeyecek rakamlara yatırım yapmak düşün ki egee ıstedıgın gıbı gıtmezse durum evinde olmayacak artık geride ve seni 20 yıl geriye atacak iyiy düşün hırsının kurbanı olma
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
October 20, 2017, 06:27:46 PM
Bitcoin borsasını bilen bir insansanız ki öyleymişsiniz bitcoinden yana tercih kullanırsınız Smiley Yüzde 50 btc yüzde 50 ethereum yapın derim yatırımı.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
October 20, 2017, 04:13:16 PM
Böyle büyük miktar konusunda tavsiye verilmesinin zor olduğunu söylemiştim daha önce ama Kalemder hocamın yaptığı yorum çok hoşuma gitti elimde yüksek miktarda bir para olsaydı ben de bu yolu tercih ederdim.
member
Activity: 224
October 20, 2017, 03:24:48 PM
Muhtemelen Zonefloor kararını çoktan vermiştir ama ben sayfaya fikrimi koymak istiyorum. Artık bir ev almak zor ama o parayı 2 ev parasına çıkarmanın tek yolu da Bitcoine yatırmak. Yani ben parayı Bitcoin koyardım fazla düşünmeden.
full member
Activity: 196
Merit: 101
October 20, 2017, 02:35:32 PM
Ev alacağın paranın yarısı ile kademeli olarak btc al, %20-30 kadarını da eth ve gelecek gördüğün bir kaç coin alabilirsin. Kalan miktarı da nakit olarak bulundur her ihtimale karşı, nakite sıkışıp coinleri elden çıkarmazsın. Evden güzel kazanç yapmışsın, sabırlı biriysen hedef koy yatırımına bekle. Bu yıl btc,eth vs yükseliş ortada, bu işin içindeysen uzun vadede güzel kazanacağını bilirsin. Kripto da kal, seneye keşke btc,eth falan alsaydım deme. Tabi para senin, canın ne istiyorsa onu yap  Grin
full member
Activity: 350
October 20, 2017, 01:53:24 PM
Ev gibi somut birşey yerine bitcoine yatırım yapmak bana göre fazlaca aç gözlülük olur. Kesinlikle ev almanızı öneririm. Kendi çevremde de yatırım yapmayı düşünen arkadaşlarıma her zaman ''riske edebileceği'' bir para ile piyasada bulunmalarını öneriyorum. Ev için ayrılan bir para riske edilebilir bir para değil bana göre.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
October 20, 2017, 12:41:37 PM
%30-50 si ile ev, dükkan yatırımı yapıp kesin gelir kaynağı yapmak ve kalanı ile bitcoin ve birkaç altcoinden portfoy yapmak mantıklıdır. Portfoy yöneticiliğinde tüm değeri bir kağıda koymak mantıksızlıktır.
member
Activity: 82
October 20, 2017, 08:42:10 AM
Bitcoin almak kesinlikle daha mantıklı. Evden gelecek paraya nazaran bitcoinden kazanacağınız para çok çok daha fazla olur.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
October 19, 2017, 02:34:36 PM
Bence bitcoin ama şu anki bitcoin değil daha azken alınan bitcoin şu an zaten bitcoin pumplanmış durumda.Çok yüksek karlar edemezsin.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
October 19, 2017, 11:16:52 AM
Arkadaşın satmak istediği evi yatırım amaçlı aldığı bir ev,anladığımız kadarıyla zaten başını sokacak başka bir evi de var,üstelik borsa tecrübesi de var.
Bundan dolayı evi satıp,borsaya girmesi gayet mantıklı.

Teşekkürler okuyup, anlayıp yorum yaptığınız için hepimize bol şanslar..
member
Activity: 68
October 19, 2017, 06:28:28 AM
Arkadaşın satmak istediği evi yatırım amaçlı aldığı bir ev,anladığımız kadarıyla zaten başını sokacak başka bir evi de var,üstelik borsa tecrübesi de var.
Bundan dolayı evi satıp,borsaya girmesi gayet mantıklı.
member
Activity: 208
October 19, 2017, 01:15:08 AM
Tüm yumurtayı tek bir sepeti koymamalısın bence. Riski dağıtmalısın ve portföy çeşitlendirmesi yapmalısın bana göre. Sepet düşerse bütün yumurtalar kırılır unutmayın. Üzerine para kalıcak bir ev alıp kalan para ile bitcoine devam edin bence
full member
Activity: 182
“Decentralized Transportation Economy”
October 19, 2017, 12:55:52 AM
Bu forumda 1 sene önce yazılan postlarda bitcoin 5-6 yıl sonra 10.000$ olur mu diye sorulmuş. Birçok kişi de olamayacağını savunmuş Smiley O zamanlar bir bitcoin 630$ civarlarındaydı(ekim 2016). Sadece 1 senede bu artış inanılmaz bir rakam. He bunları niye yazdım eğer bir yerden tüyo almadıysanız havaalanı açılacak bir yer ya da önünden metro geçeceğini önceden haber aldığınız bir yer değilse evden bu kadar kar etmeniz imkansız. Tabi ev her zaman kar getirir bitcoin risklidir de diyebilirsin anlarım.
full member
Activity: 462
Merit: 107
October 18, 2017, 06:21:54 PM
Ev ölü yatırım bence. Bitcoin, ltc, eth, waves, dash gibi coinlere yapılan yatırımlar her zaman kazandıracaktır. Bitcoinin gelişimi göz önüne alındığında ne kadar kazançlı olduğu görünecektir. Ev ise ölü yatırımdır. Yavaş yavaş değerlenir ve 50-60 yıl sonra ölür. Cevap bitcoin yatırımı
member
Activity: 140
Merit: 20
October 18, 2017, 05:39:34 PM
Borsada kalıp paranıza para katmak varken eve yatırım yapılmaz bence şuan ama ben zengin olmak istemiyorum bu para bana yeter ben kendi yağımda kavrulmak istiyorum derseniz düşünmeden evinizi alın hayatınıza bakın.
Pages:
Jump to: