Pages:
Author

Topic: Ev ve arsa fiyatlarındaki düşüş - page 2. (Read 271 times)

legendary
Activity: 1316
Merit: 966
September 06, 2024, 05:58:59 AM
Bu atakum için sahibinden’de çok satilik arsa goruyorum. İzmir, İstanbul’un populer lokasyonlarinda falan bu kadar çok satilik arsa bulunmuyor. Hatta hiç olmuyor. Burayi imara mi açtilar ki? Bu fiyat anca arz/talep bozmasiyla olur.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
September 05, 2024, 02:38:42 PM
Dediğiniz tarz evleri Atakum tarafında görmüştüm sanırım, benim aklımın en almadığı bölge orası. Herhangi bir şehirde herhangi bir kenar mahallede yapılan kentsel dönüşüm 1+1 daireler için bile 2-2.5 milyon isteniyorken Atakum piyasası neden bu kadar düşük ve nasıl hala bu fiyatlara ev satabiliyorlar şaşırıyorum.
Bugün bir bina yapmanın bir temel çimentosu perde betonu dökmenin bile maliyeti milyonlar olmuşken bu tarz uygun fiyatlı daireler inanılmaz iyi bir yatırım bence.

Faizler değiştiği anda piyasa uçuşa geçecek, neden bilmiyorum ama yavaş yavaş kemerleri bağlamamız gerektiğini düşünüyorum. Millet paraya sıkıştı, KKM'den sonra herkes deli gibi faiz almanın tadını çıkarttı ve şu anda sıcak para herkese cazip geliyor. O yüzden fiyatların sabitlenmiş olması ya da hafiften düşüyor olmasını anlamlandırabiliyorum

evet atakumda ve atakum cidden karadenizin incisidir harika bir yer evin önünde kumsal kim istemez?
Emlakçıyla görüştüm eleman diyorki atakumda 1000 daire bulurum o fiyata düşünsene paran var ve daireleri süpürüyorsun. geleceğin milyarderleri bir yerde olmaya başladı bile.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
September 05, 2024, 02:21:37 PM
Dediğiniz tarz evleri Atakum tarafında görmüştüm sanırım, benim aklımın en almadığı bölge orası. Herhangi bir şehirde herhangi bir kenar mahallede yapılan kentsel dönüşüm 1+1 daireler için bile 2-2.5 milyon isteniyorken Atakum piyasası neden bu kadar düşük ve nasıl hala bu fiyatlara ev satabiliyorlar şaşırıyorum.
Bugün bir bina yapmanın bir temel çimentosu perde betonu dökmenin bile maliyeti milyonlar olmuşken bu tarz uygun fiyatlı daireler inanılmaz iyi bir yatırım bence.

Faizler değiştiği anda piyasa uçuşa geçecek, neden bilmiyorum ama yavaş yavaş kemerleri bağlamamız gerektiğini düşünüyorum. Millet paraya sıkıştı, KKM'den sonra herkes deli gibi faiz almanın tadını çıkarttı ve şu anda sıcak para herkese cazip geliyor. O yüzden fiyatların sabitlenmiş olması ya da hafiften düşüyor olmasını anlamlandırabiliyorum
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
September 05, 2024, 04:05:39 AM
Arkadaşlar belli bölgelerde herhangi bir düşüş yok ancak bakıyorum son bir aydır karadeniz bölgesinde ev ve arsa fiyatlarında keskin düşüşler var bugün bir emlakçıda gördüm 17 dönüm  denize 10km mesafedeki fındık bahçesi sadece 1,5 milyon lira bu bana o kadar enteresan geldiki anlatamam bu bahçeye baksan en az 2.500 kg fındık çıkar şuan fındıkda böcek sorunu var anlıyorum ancak böcek sorunu olmasa yıllık 200 bin tl lik mahsül veriyor.  7 yılda ana parayı çıkartıyorsunuz ki 7 bile kalmaz sonuçta seneye fındık 100 lira olmayacak.

Bakın bazı evler gördüm sıfır 50m2 denize  taş çatlasa 200metre  1.5 milyonlira site falan değil.

Parası olana milyarder olma dönemi geliyor gibi geldi.
Pages:
Jump to: