Pages:
Author

Topic: EVi ARABAYI SATIP BITCOIN’E BASAN HOLLANDALI AİLE - page 2. (Read 2299 times)

member
Activity: 280
Merit: 10
Evi arabayı, tarlayı tapuyu, tabiri caizse evdeki halıyı satan insanlar vardı btc yükselişteyken, ama işte olan oldu görüyorsunuz.
member
Activity: 224
Büyük kazanmak için büyük riskler almak gerekiyor. Bu tarz haberler ilerleyen zamanlarda artacak bence.
Ama yine de cesaret edilmesi kolay bir hamle değil Cheesy
full member
Activity: 252
Merit: 100
Ev araba satılır bitcoin ethereum altcoin token alınır. Ev araba işe yaramayan yatırım araçları, geleneksel yatırım araçlarının hali belli, az kazanç bol sabır. Bunlar yerine kripto dünyasına giriş yaparım.
member
Activity: 406
Merit: 14
Büyük cesaret ama bu hayatta risk almadan ciddi paralar kazanmak gerçekten zor. İleride BTC den ciddi para kazananlar listesinde olacaktır. Tabi sabrederse
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Helal olsun adama. Bos yere yapmamis yatirimini kisa surede cok zengin olacaktir.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Merhaba,
makalenin orjinali: https://motherboard.vice.com/de/article/j5jq93/die-aussteiger-familie-die-ihren-besitz-fur-bitcoin-verscherbelt

aile 11.10.2017 de sadece evini arabasını satmadı, adamın zaten 16 çalışanlı bilgisayar işletmesi var ve bilinçli bir girişimci olarak bu adımı atıyor ve firmasınıda satıyor.
ayrıca adam daytrader... işi bu yani!

o zamanki btc fiyatı 5000$
full member
Activity: 264
Merit: 100
Helal olsun şahsen benim böyle bir şey yapmaya cesaret edemezdim. Umarım zengin olurlar.
member
Merit: 12
mantıklı 3 yıl kirada otur sonra malikanede yaşarsın
tüm yatırımcılar kaybetmeyi göze aldığınız miktarla oynayın diyorlar demekki bu aile bütün bunları kaybetmeyi göze almış helal olsun ne diyim
newbie
büyük cesaret gerçekten.söylenenlere bakılırsa bir garnatisi yok.büyük kumar oynamış ama umarım o da biz de kazanırız  Grin
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Bir ay kadar önce iyi yapmışlar diye düşünüyordum. % 50 düşüşten sonra ailenin ne hissettiğini merak ettim açıkçası. Bitcoini bende destekliyorum fakat riske edeceğimden fazla para yatırmayı doğru bulmuyorum. Zengin olmak hevesiyle her şeyimi bir tek değere yatırmam ve bu değerin ne olduğunun hiçbir önemi yok.
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Çok fazla esprisi yapılan,bir o kadar riskli ama bir yandan da çok mantıklı bir hareket bence. Her şekilde karşılığını aldı biraz cesaret ve sabırla. Ama olay Hollanda'da geçiyor Türkiye'de çok zor bu olay Cheesy
member
Activity: 84
Evini ve arabasını satıp Bitcoin alan Hollanda aile çoktan zengin olmuştur. Bugünlerdeki düşüşler onları etkilemez, paralarını 10x yapmışlardır.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Su siralar eminim biraz korkmaya baslamislardir .d cunku bu dususler tum yatirimcilari korkutmustur.
newbie
Activity: 126
Şuan İçin mantıklı bir tercih olur diye düşünürüm artık bu seviyelerden sonra yükseliş başlar diye düşünüyorum yeterince düştü
sr. member
Activity: 518
Şu günlerde niye böyle bir hamle yapmayı hiç düşünmedim diye ciddi ciddi kendimi sorgulatan ve beni acılara sevk eden bir olaydır Grin Çocuklu aileyi bilemem de biz yalnızlar daha büyük adımlar atma konusunda hazır hala serbestken bir çılgınlık yapabilirdik Grin
sr. member
Activity: 434
Evet neresinden baksak delice bir hareket ama sonuçta adam amacına ulaştı mı, ulaştı. Önemli olanda bu. Aynı cesaret ve inançtan ben de istiyorum Smiley
newbie
Activity: 112
Benim eğer bitcoinin bunladar düştüğü zamanda Param olsa kesinlikle Bitcoin alırdım
Çünkü 10 bin seviyesine düştü
member
Yaptiklari işi bir yatırım olarak değil de bir çılgınlık olarak yapmis olmalari lazim.
member
Activity: 96
cesaret mi aptallık mı belli değil. ama sonuçta kazanan o olacak Smiley çünkü ben yapsaydım kesin düşerdi
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Hollandalıya ne var ki bu hayatta, Bitcoin tamamne batsa 0'a inse bile kalacak yer bulurlar ve ufak bir işle çok temiz rahat rahat geçinebilirler ancak bu bizde böyle olmuyor maalesef. Aç kalıyoruz otomatik olarak.
Pages:
Jump to: