Pages:
Author

Topic: EVi ARABAYI SATIP BITCOIN’E BASAN HOLLANDALI AİLE - page 7. (Read 2299 times)

sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Bitcoin'in 16500 USD olması vesilesiyle, evi arabayı satıp Bitcoine yatıran aileyi tebrik ediyorum. Buna rağmen ben delirmediğim sürece böyle bir şey yapmam herhalde.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
Adamların hayat hikayesini okuyup okuyup iç geçirmeye gerek yok, zaten bu tip kararlar verebilen insanlar marjinal yaşarlar, bizim gibi ana kuzuları ise sınırlarını aşmaz, doğduğu bildiği şekilde yaşar gider.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Adam illaki bir şeyine güvenip satmıştır ! ben 20 bin dolar olcanı bilsem yine satmam ya bir gün bir şey olurda düşerse hesabı ? ya herşeyi kaybedersek ?

büyük risk almış helal olsun.
member
Activity: 180
Merit: 11
Takdir etmek lazım. Adam sağlam riske girmiş elinde olan her şeyin 5 katını kazanacak Grin
newbie
Activity: 45
Merit: 0
Hollanda'da yaşam sıkıntısı çekilmeyeceği için sıkıntı yaratmayacak durumdur. Görüldüğü üzere şimdiden yatırımlarını 3 katına çıkartmış maceraperest bir aile. Bize de helal olsun demek düşüyor.
member
Activity: 126
Merit: 10
Herkes cesaret edemez eden de karşılığını alıyor tabi. Gerçi şimdi bizim klasik bir Türk ailesini baz alalım. Sen karar alsan eşin izin vermez, eşin izin verse annen acıtasyon, anne izin verse baba saçmalama der Cheesy
sr. member
Activity: 616
Türklerden bir ailenin böyle bir şey yaptığını düşünsenize, ülke gündeminde günlerce konuşulurdu herhalde. Aile bence vizyonlu davranmış, tabi çoluklu çocuklu bir ailenin böyle büyük risk alması ne kadar doğru orası tartışılır. Önemli olan netice.
full member
Merit: 102
uzun vadede muhtemelen kazanır fakat büyük cesaret işi. evini arabanı ne varsa satıyorsun aslında çok büyük bir risk bu ve bunu göze almışlar
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Valla ben de düşünmüyor değilim böyle bir şeyi açıkça söylemek gerekirse Cheesy mantıklı bir şey yapmış bence. Önceden olda bunu söylemezdim ama şuan çok iyi bir fikir gibi geliyor. Artık düşmesi çok zor gibi bitcoinin. Ufak tefek düşüşler dışında.
member
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Evet getirisi muhakkak olur. Belki çok fazla olur ama Aileyi dışarıda yatırmaya değecek bir şey değil bu. Hepimiz bütçemize göre 3-5 yatırıyoruz ama bu kadarı fazla bence.
member
Activity: 448
bencede helal olsun adama .Bitcoinin geleceğini önceden görmüş büyük cesaret örneği göstermiş.buda bize şunu gösteriyorki halk bitcoine güveniyor ve sahip çıkıyor .2018 yılı bitcoin geleceği için büyük işlere gebe
sr. member
Activity: 518
Nasıl bir yürek yedilerse tebrik ediyorum. Şu an muazzam bir karları var gerçi ailece hallerinden memnundurlar. Bu sürecin sonunda hangi noktada olacaklarını merak ettim açıkçası Smiley
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bilmiyorum bu ne yürek yemelktir kolay mı kazanıyorlar yoksa gözlerimi kara anlamadım ama bence mantıklı bir şekilde altcoine yatırsalar çok daha fazla kazanacaklarını düşünüyorum
member
Activity: 1022
Vay arkadaş.Bu ne cesaret mi diyim ne diyim bilemedim.İnanılmaz büyük bir risk.Benim asla yapmayı düşünmeyeceğim bir şey.  Grin
member
Activity: 155
Süper risk ve başarı hikayesi gerçekten.. Türkiye'de bunu yapacak aile yoktur sanırım
member
Activity: 196
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Fazla ya da lüks olan şeyleri yatırmayı anlıyorum da evindeki mobilyaya kadar yatırmak çok çok büyük bir risk bence. Gerçi şimdi sorsan eminim iyi ki yapmışız diyorlardır Cheesy
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Valla ben cesaret edemem o kadarına ayrıca her şeyi satarak Bitcoine yatırmayı cesaret olarak nitelendirmek de ne kadar doğru bilemedim.Çılgınlık bence.
member
Activity: 196
Oldukça riskli bir hamle olmuş ama olumlu sonuçlanmış. Yine de olumsuz sonuçlanma ihtimali de oldukça fazla olan bir hamle. Ben olsam cesaret edemezdim sanırım.
member
Activity: 61
Merit: 100
Bu aile şimdilerde nerede ne yapıyordur acaba, hakikaten iyi paralar bunlar bakalım ne yapacaklar. ileride haberlerini alacak mıyız?
member
Activity: 182
tamam getirisi olacak bir yatırım aracı olacağında herkes hem fikir ama bu kadar abartmanın lüzumu yok bence yatırım yapmak için fazlalıklardan vazgeçilebilir fakat yaşam standartların da bir düşüş mantıklı değil bence.
Pages:
Jump to: