Pages:
Author

Topic: Evlenmeli mi ? - page 8. (Read 5795 times)

full member
Activity: 235
Merit: 100
February 18, 2017, 04:54:54 PM
Mantık evliliği muhtemelen mining&trade işi gibidir, zorluk her geçen gün arttığı gibi kazanç artadabilir azaladabilir. Sonuç itibari ile elinizde altcoinlerde olabilir, coin çöpte olabilir... TEMSİLİ
newbie
Activity: 51
Merit: 0
February 18, 2017, 04:06:39 PM
Birbirinizi tanımanız gerekiyor ilk başta,tavsiye ile de olmaz bu işler bi süre arkadaş olarak takılırsınız baktınız anlaşabiliyosanız evlenin o zaman,zaten para da var diyosun kadında daha ne istiyorsun.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
February 18, 2017, 03:43:42 PM
Evlilik ROI hesaplanacak bir şey değil. Cevabı kişiden kişiye değişmekle birlikte şu iki soru önemli. "Evlilik nedir?" ve "İnsanlar neden evlenir?"

Eğer bu soruların sizin için olan cevapları, bu başlığa yazanların kafasına uyuyor ise olumlu, uymuyor ise olmusuz yanıt alacaksınız. Bence bu soruları kendinize sorun. Verdiğiniz cevaplara göre "kiminle evleneyim" sorusuna ve ardından "bu kişi kiminle evleneyim sorusundaki kişi mi" kısmına geçersiniz.
newbie
Activity: 31
February 18, 2017, 03:29:41 PM
evlenmeni tavsiye etmem..para ile saadet olmaz..ben gencken olur zannederdim..yok olayin icyuzu baskaymis..cevremde pek cok ornek var..misal bana ayda 10000 usd para verseler sevmedigim birinin yaninda hayatta duramam..gercek soyluyorum..bu dunya hayati kisa ve 1 kez yasaniyor..aman...
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
February 18, 2017, 01:17:52 PM
Evlenmeni önermem. Ne olacağı belirsiz, uyum sorunları olacak.
Parayla bile saadet olmaz sizin durumda. Yarın öbür gün kız paso namaza git, orucunu eksiksiz tut, kuran oku diye kafanı bik bik edebilir.
newbie
Activity: 21
February 18, 2017, 07:03:33 AM
İdris Ustayı takip etmeni öneririm.
Az kullanılmış karı, para, sonra kurbağa şarabı.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
February 16, 2017, 12:59:29 PM
Mantık olarak bakınca para tatlı gelebilir. Ömür boyu paralı bir hayat gayet cazip. Ama evlilik başka bir dünya işte, hayatı paylaşmak başka bir yaşam şekli, sadece parayla olmuyor. Sadece aşkla da olmuyor. Karşına alıp tartışabilmelisin o insanla. Hayatı tartışabilmelisin, siyaseti tartışabilmelisin falan filan. Sende ona karşı en ufak bir ilgi yoksa, boş ver gitsin hocam.
sr. member
Activity: 359
February 14, 2017, 04:43:09 AM
arap hatunlar iyi sevişir.

Bir dominikli, kolombiyali, arjantinli veya uruguayli denedikten sonra bir arabi listeye almak icin cok acele ettigini goreceksin.  Wink

Oraya birde Fas'lıları eklemeni de tavsiye ederim hocam  Grin Grin

Sıradan gitmişsiniz listede bir Bağımsız Etiyopya Cumhuriyeti yok sanırım : )
sr. member
Activity: 280
February 14, 2017, 04:16:49 AM
Diyorsan ki benim kendime saygim yok, ben baskasini kandirarak parasini alabilecek bir insanim. O zaman evlen. Tam tersi bi insansan, evlenme.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
February 14, 2017, 02:45:47 AM

Bir dominikli, kolombiyali, arjantinli veya uruguayli denedikten sonra bir arabi listeye almak icin cok acele ettigini goreceksin.  Wink

Oraya birde Fas'lıları eklemeni de tavsiye ederim hocam  Grin Grin
member
Activity: 83
Merit: 10
February 14, 2017, 01:01:06 AM
Evlen yada evlenme demek haddime değil fakat insanları tanımaktan zarar gelmez , ön yargısız , ön kabülsüz sadece tanımaya ve anlamaya çalış , tanıdıktan sonra onun yokluğunda seni manevi olarak çeken şeyler varsa birlikte olmayı ondan sonra düşünebilirsin bence.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
February 13, 2017, 11:18:26 PM
Ne aşk, nede para kalıcı şeyler değildir. İkiside biter geçer gider.

Bir kadını "seviyorsan" onunla evlenmeyi düşünmelisin.  Aşıksan değil, konu para ise yine değil.

Sonra sevdiğin kadın ile anılar biriktirmelisin. Anılar, insanın yanına kâr kalan tek şeydir.
Sen ölürken, muhtemelen yanında olacak tek kişi o kadın olacaktır. Ve en çok ağlayacak olanda...

Sen ölürken, biriktirmiş olduğun anıların, bu anını mutlu ve huzurlu geçirmeni sağlayacak. Bu hayatta ki görevini tamamlayıp, huzur içinde,

...gideceksin.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
February 13, 2017, 08:54:03 PM

hero member
Activity: 882
Merit: 507
February 13, 2017, 06:31:36 PM
Arap kadınları eşlerine sadık olurlar fakat şimdi senin durumun biraz farklı bence bir tanı derim ona göre eğer sende hoşlanırsan kızda güzelse neden olmasın fakat parası yüzünden evlenmek mantıksız parayla saadet olunmuyor gerçekten. Aynı senin durumun bende var ama banada bir türk kızı buldular bu şekilde oda aileden zengin. Cheesy
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
February 13, 2017, 04:57:38 PM
aşkın ömrü var bitiyor sırf aşk için evlenirsen aşk bittikten sonra evlilik anlamsızlaşır boşanmak istersin
şöyle birşey var kadınlar zengin erkek arıyor vs olayı erkek olarak bakınca bize çok ters geliyor ama empati yapınca hiç te öyle değil . valla arkadaşlar bu dünya bi yerden bi şekilde yırtma dünyası yırtamayanların yırtıldığı bir dünya, kadınlar zenginlerin parasını değil , zenginlerin parasının getirdiği refahı huzuru seviyorlar ki bu gayet normal . kimisi akbilimde para kalıcak mk gidip dönersem kuruş hesabı yapıyor kimi 5000 motor arabasıyla yarın bir çeşme fethiye yapıp dönelim diyor. maddi imkansızlık hastalık , eksik beslenme , dert tasa kölelik ne ararsan getiriyor, para hemen herşeyi çözen bir araç.
evlilik ile sevgililik arasındaki tek fark aradaki maddi bağ başka hiç birşey değil.
evi arabası düğün masrafı veya borçları maddi olarak erkekleri gerdiği için sevgililiğe yakın evliliğe uzak duruyorlar.
atatürkçü kemalist biriysen dünya görüşü kendin gibi birini bulup evlenmen daha ideal aksi takdirde araplarla akraba olup bir ömür geçinmek senin için iyi olur mu olmaz mı onun hesabını yapman lazım önce
sr. member
Activity: 359
February 13, 2017, 04:33:13 PM
Daha önce forumun konu dışı bölümünü görmüştüm ancak fazla alakadar olmamıştım. Şimdi biraz bakayım dedim de,  konular ve yorumlar bomba ; bundan sonra ben de buralardayım Smiley
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
February 13, 2017, 05:05:46 AM
Kız güzelse evlen . Aşk ile karın doymuyor malesef sonuçda.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
February 13, 2017, 02:26:50 AM
Evet aynen öyle
ben olsam kızı tanımaya çalışırdım. fikirler hayata bakış vs gibi anlaşabilirsek yolumuza bakardım. gerçi kuveyti de bi araştırıp görmek gerek.
Kuveyt vatandaşı olmanın imkansız olduğunu biliyorum.Geçmişte yaşanan savaşta vatanlarını koruyan ailelerin  lux bir hayat yaşadığı ülke .   Kuveyt yasalarına göre ülkede vatandaşlık haklarına sahip olmak için 1920’den bu yana Kuveyt’te yaşayan bir ailenin soyundan gelmek gerekiyor    . Suudi arabistan vatandaşları dahil oraya gidince pompacı olarak çalışıyorlar.Şu da vikipedi :
Petrol rezervleri bakımından dünyada beşinci konumda bulunan ülkede ihracatın %95'ini oluşturan petrol, ülke gelirinin %80 ini oluşturuyor.Gayrı safi yurt içi hasılaya göre dünyanın en zengin yedinci ülkesi olan Kuveyt, en yüksek İnsani Gelişme Endeksi'ne sahip 31.ülkedir.
Ayrıca bknz: KuveytTürk Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
February 12, 2017, 05:59:01 PM
Aşk dediğin şey bitebilir. Aşk evliliği yap mesela, ama ya biterse? O zaman parayı seçmedim diye üzüledebilirsin tabi bu insanların maddiyata bakış açısına göre değişir de. Güzel teklifmiş kızın gideri varsa değerlendir, bence.
sr. member
Activity: 462
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
February 12, 2017, 05:08:16 PM
Bende suriyeli kiz ariyorum, kendisiyle evlenip suriyeli olmak istiyorum, iyi aile kizi degilde, kamplarda barınanlarından ariyorum
Pages:
Jump to: