Pages:
Author

Topic: Evlenmeli mi ? - page 9. (Read 5795 times)

member
Activity: 93
Merit: 10
February 12, 2017, 05:03:14 PM
ben olsam kızı tanımaya çalışırdım. fikirler hayata bakış vs gibi anlaşabilirsek yolumuza bakardım. gerçi kuveyti de bi araştırıp görmek gerek.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
February 12, 2017, 04:44:51 PM
arap hatunlar iyi sevişir.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
February 12, 2017, 04:15:50 PM
neyse evlenme hocam vazgectim, Turkiyede turk kari bulursan evlen ben daha bulamadim turk kizi turkiyede.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
February 12, 2017, 02:39:24 PM
do not think so much.
Marry and save your life.
If you stay in Turkey, the result will be similar. Smiley
near future, We will not be different from Arab countries.
Haha bu iyidi.
Arap bir kadın ile evlenirsen eşin sana sadık olur ve ailesi hayatınıza kolay kolay karışmaz. O artık senin sorumluluğundadır.
Paraya ihtiyacın yoksa yaşında genç ise yapma derim. Sanada kızıda yazık olur ama tanımaya çalışabilirsiniz. Herkes göründüğü gibi değildir. Üstelik anlattığına bakılırsa ailesi kızlarının fikirlerine değer veriyor.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
February 12, 2017, 02:12:03 PM
Imzana Ataturk yazmissin, avatara Ataturk resmi koymussun ama sonra gidip milletin parasini somureceksin. Hirsiz misin sen?

Konuyu nereden nereye çektin hocam yuhhh .
Neyi nerden nereye cekiyorum? Kizi kandirip parasini alayim mi diye konu aciyorsun? Ne farki var bunun hirsizliktan?
Ülkemizde kızların zengin koca diye yanıp tutuşurken bunları onlara söyleyemiyorken bana söylemen biraz garibime gitti açıkcası . Sırf İmza ve avatarıma Atatürk koydum diye böyle bir yaftayı nasıl yaptın anlayamadım .
sr. member
Activity: 280
Merit: 250
February 12, 2017, 02:08:51 PM
Imzana Ataturk yazmissin, avatara Ataturk resmi koymussun ama sonra gidip milletin parasini somureceksin. Hirsiz misin sen?

Neyi nerden nereye cekiyorum? Kizi kandirip parasini alayim mi diye konu aciyorsun? Ne farki var bunun hirsizliktan?
hero member
February 12, 2017, 02:07:38 PM

sr. member
Activity: 280
Merit: 250
February 12, 2017, 02:06:13 PM
hero member
February 12, 2017, 02:02:17 PM
İşim gereği birçok arap ailelerle muhattap oluyorum . Ve bir ailenin işleriyle çok ilgilendim 2 sefer geldiler falan . Bunların kızları falan var . Anlamadım ne ara abayı yaktı ama işte bana yürüyormuş falan pek anlamadım çünkü hiç tipim falan değil yani .Benim patron bir zevzeklik yapmştı ilk geldiklerinde gelin akraba olalım diye beni öne sürmüştü olaylar bundan sonra falan başladı.Herneyse konuya gelelim bunlar ikinci gelişinde sürekli bir yemeğe çağırmalar falan gel çay içelim gibisinden . Bende teşekkür ederim iş vaktim deyip sallıyordum. Herneyse bunları yolcu ettik Kuwait'e bu kızın ablası benim patronu arayıp . Böyle böyle deyip işte evlenmek isterse evini arabasını alırım işini kurarım isterse gelir kuwaitte yaşar kızın 3000 $ maaşı var falan diyor . Bi taraftan kendime diyorum parayla saadet olmaz aşk evliliği en güzeli . Diğer tarafdan bakıyorum al kızı mis gibi beleş para hayatının sonuna kadar rahatsın panpaaa . Siz ne diyorsunuz evlenmeli miyim ?  

Edit: Gelen gereksiz alakasız cevaplara hitaben 2.üniversiteye başlamam nedeniyle memleketime döndüm ve bu defteri temelli olarak kapattım açık bir dille herhangi birşekilde elektrik alamadığımı ve para içinde bir evlilik yapmayacağımı belirtim yeşilçam raconuyla "Beni paranızla alamazsınız ulen deyip kapıyı çarpıp çıktım" pişman mıyım ?  Değilim öncelikleriniz maddiyat olan şeyler olmasın asla arkadaşlar !
Pages:
Jump to: