Pages:
Author

Topic: Exit Planı - page 3. (Read 8407 times)

hero member
Activity: 644
Merit: 501
August 01, 2017, 11:45:20 AM
abilerim neden çıkmak istiyosunuz ki onu merak ettim?Bu işte iyiyseniz neden bırakıyosunuz?

Keywordleri vereyim:

1. Risk
2. Vakit
3. Önem sıralaması
4. Doğal yasalar

Gerisini kendiniz canlandırma yapmaya çalışın Smiley
5.  sebebi de ben ekleyeyim madem: "Kuantum bilgisayarlar" ve "kuantum bilgisayarlara dayanıklı açık anahtar altyapısının geliştirilememesi".
Bir gecede tüm kripto paraların pul olmasını görebiliriz 2030'larda Grin
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
August 01, 2017, 06:44:42 AM
abilerim neden çıkmak istiyosunuz ki onu merak ettim?Bu işte iyiyseniz neden bırakıyosunuz?

Keywordleri vereyim:

1. Risk
2. Vakit
3. Önem sıralaması
4. Doğal yasalar

Gerisini kendiniz canlandırma yapmaya çalışın Smiley
member
Activity: 336
Merit: 10
August 01, 2017, 05:49:14 AM
hero member
Activity: 700
Merit: 553
July 31, 2017, 02:10:14 AM
bitcoinin devamlı değer kazanma sebebi de bu sanırım. giren çok, çıkan yok. devamlı yeni paralar sokuluyor ama kimse kolay kolay kar ını alıp çıkmıyor bu işten.

sabit arz devamlı artan talep, yükselmesi için sadece gereken zaman ve biraz daha popülerleşmesi, geçen sene 100 kişidien 1 i btc hakkında fikir sahibiyken, bugün 20 de 1 , btc bir asset değil benim nezdimde, bu piyasanın para birimi, değerlimis kıymetlimiss Smiley
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
July 30, 2017, 04:21:17 AM
bitcoinin devamlı değer kazanma sebebi de bu sanırım. giren çok, çıkan yok. devamlı yeni paralar sokuluyor ama kimse kolay kolay kar ını alıp çıkmıyor bu işten.
hero member
Activity: 532
Merit: 500
July 28, 2017, 06:57:52 AM
Ben birinci hedefime ulaştığım zaman ki buna 3 ile 12 ay arası bir süre var. ondan sonra 4 kişi adına her a 1 btc bozup çekeceğim. Diğer türlü bu işlerden para ile ayrılamaacağız. İyi güzel sözde paramız ama bu şuan için sadece sözde bu işin bir sonu yok.
sr. member
Activity: 549
Merit: 259
Blockchain with solar energy
July 28, 2017, 05:48:25 AM
Benim de exit planım yok gibi.. şu anda elimde tuttuğum coinlerle çıksam ancak bilgisayar alırım o kadar yani. ama 1 milyon lira gibi bir meblağa ulaşırsam yavaştan elimi eteğimi çekerdim buralardan. ömür boyu yeter bana o para.
sr. member
Activity: 868
Monetizing Mobile Engagement Data
July 28, 2017, 02:53:01 AM
al kapat 1 ay bakma giriş planı yapmadığına pişman bile olabilirsin. bu piyasada ve her borsada olduğu gibi sağlam yatırım uzun vaadeli olmalı. eth gibi ilk çıkışta sağlam olan coinleri al 1 sene unut hatta 2 sene sonra istifa et yaptığın işten bi bakkal aç dursun mekan var dersin ayda 1000 tl kar versin  kendin böceklen artık istediğin yerde

Şu kendi dükkanını açma mevzusuna acayip taktım. Sahibinden.com'a giriyorum satılık iş yerlerine bakıyorum da içime bir karamsarlık çöküyor. Sanki dükkanı açtığımda kimsenin gelmeyeceğini yeterli miktarda kâr yapamayacağımı düşünüyorum. Huzursuz oluyorum resmen. Bu arada maksat 1000 TL kazanmaksa zaten Enpara mevduat hesabı 32 günde 100.000 TL'ye 1.000 TL veriyor. Müşteri ile uğraşmak yok dükkanın elektrik, su, telefon ve diğer vergileriyle uğraşmak yok. Havadan temiz para geliyor. Söylediklerimde haklı değil miyim?
hero member
Activity: 658
Merit: 500
July 28, 2017, 01:43:05 AM
al kapat 1 ay bakma giriş planı yapmadığına pişman bile olabilirsin. bu piyasada ve her borsada olduğu gibi sağlam yatırım uzun vaadeli olmalı. eth gibi ilk çıkışta sağlam olan coinleri al 1 sene unut hatta 2 sene sonra istifa et yaptığın işten bi bakkal aç dursun mekan var dersin ayda 1000 tl kar versin  kendin böceklen artık istediğin yerde
hero member
Merit: 1003
July 28, 2017, 12:31:40 AM
Benim çıkış planım net olarak şu şu anda: HODL!
hero member
July 21, 2017, 01:40:29 AM
arkadaşlar exit planını nasıl yapabiliriz. hedefleriniz çok büyük paralar.

- elden bozdurma?
- devlet e kdv ödeyerek çekme? var mı?
- tenx, monaco, tokencard..
- yurt dışına gidip orada yaşamak mı?
- yurt dışından 2-3 ayda gidip parayı çekip döviz olarak mı getirmek? (yasal sınırlar çercevesinde - 20 bin - 50 bin dolar artık ne kadarsa)

valla iş o raddeye gelsin bulunur bi yolu kardeşim ya Smiley
newbie
Activity: 21
Merit: 0
July 20, 2017, 06:27:30 AM
arkadaşlar exit planını nasıl yapabiliriz. hedefleriniz çok büyük paralar.

- elden bozdurma?
- devlet e kdv ödeyerek çekme? var mı?
- tenx, monaco, tokencard..
- yurt dışına gidip orada yaşamak mı?
- yurt dışından 2-3 ayda gidip parayı çekip döviz olarak mı getirmek? (yasal sınırlar çercevesinde - 20 bin - 50 bin dolar artık ne kadarsa)
legendary
July 19, 2017, 08:22:52 AM
Ölene kadar ne kadara ihtiyacım var hiç hesaplamadım ama şöyle bir matris oluşturak bir çıkış noktası yaratmaya çalışıyorum.

Belirli bir yatırımı x kadar yıl sonra y kat arttırabilecek portföy önerileri üstünde durdum bir süre. Belirleyebildiğimi söylesem yalan olur.

Sıkıntı baz para birimini belirlerken başlıyor. Neye endeksli olmalıyım? Aslında bu sorunun cevabını coğrafi olarak vermek gerekir ama veremiyorum. Keza TRY ile takıntılarım var Smiley Haydi bir kademe yukarı çıktım ve USD dedim. Bu sefer de açgözlülük devreye giriyor. BTC'nin artışından mahrum kalacağım ya... Bir üste, iki üste çıkıp BTC, altcoin sepetleri diyorum. Bu da hiç olmuyor...

Yalnız, bu başlığı açtığımdan beri kafa yoruyorum bu konuya. Yavaş yavaş bir şeylerin oturduğunu hissetmeye başladım diyebilirim. Henüz adını koyamıyorum ama zaman için oturacak.
hero member
July 19, 2017, 08:13:31 AM
Breaking Bad'deki gibi ölene kadar kaç paraya ihtiyacınız olduğunu hesapladınız mı? Smiley
Benim exit planım yok çünkü bu piyasadan çıkmaya hiç niyetim yok. Zaman zaman %90 nakite geçiyoruz ama nakitteyken bile piyasayı yakından takip ediyoruz. Pasif gelirler yaratıp erken emekli olma planları yapılsa bile bu işin içine bir giren bir daha çıkmak istemiyor. Belli bir seviyeyi geçtikten sonra işin stres seviyesi düşüyor. Bütün her şey o seviyeye ulaşmakta saklı.

üstadım işte o seviye tam olarak benim için waves = 100 usd Smiley

bebek icolarım var, o zamana Smiley

b-c-d planım da hazır tabi Smiley
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
July 19, 2017, 08:02:34 AM
Breaking Bad'deki gibi ölene kadar kaç paraya ihtiyacınız olduğunu hesapladınız mı? Smiley
Benim exit planım yok çünkü bu piyasadan çıkmaya hiç niyetim yok. Zaman zaman %90 nakite geçiyoruz ama nakitteyken bile piyasayı yakından takip ediyoruz. Pasif gelirler yaratıp erken emekli olma planları yapılsa bile bu işin içine bir giren bir daha çıkmak istemiyor. Belli bir seviyeyi geçtikten sonra işin stres seviyesi düşüyor. Bütün her şey o seviyeye ulaşmakta saklı.
hero member
July 19, 2017, 07:41:08 AM
Exit planımı revize ediyorum.

Waves 100 dolar olunca komple çıkıcam bu piyasadan Smiley

100 dolar az, 100 doları gördüğü vakit zaten 200 ü görür 300 ü de görecektir demektir. Görür mü görmez mi bilemeyiz ama 2 sene sonra hak ettiği yere çoktan gelmiş olur. En az bir sene beklemek gerekiyor. Şöyle düşün ilk zamanlarında bitcoin alsaydın kaç dolar olmasını bekleyip satardın? Burada yapılan hata bir kazanç belirlemek peki ama neye göre belirleniyor bu kazanç? Dersen ki bir hedefim var ev alacağım veya evleneceğim o zaman hedefine ulaşmış olursun bunun haricinde ben artık şu fiyata ulaşırsa tatmin olurum demeyi bıraktım. Proje iş yaptığı geliştiği sürece exit planım kazanç oranıma göre şekillenmeyecek. Bir doyum noktası olacaktır buna göre exit planı yapabilirim ileride şu an için ise bu doyum noktasını bilemeyiz, bitcoin için doyum noktası nedir diye sorduğumda nasıl ki bilmiyoruz aynı şekilde waves'de sürekli gelişecek ve daha fazla sayıda kitlelere hitap edecektir.

Aslında planım basit, Güzel bir ev, güzel bir araba, ve kimseye muhtaç olamdan hayatımı idame ettirebileceğim bir nakit para...yaptığım hesaplara göre waves in 100 doalr olması bunları bana sağlayabilir, tamamen bu piyasadan çıkıp doğaya börtü böceğe dönesim var, yoksa içerisinde kalırsam, waves 300-400 belki daha yukarıları gördükçe insan biraz üzülür (doyumsuz varlıklarız sonuçta) ... o yüzden exit yapacaksak tamamen exit en güzeli...ölmeden de torunumun kulağına şunu derim, waves kaç para oldu lan Smiley
sr. member
Monetizing Mobile Engagement Data
July 19, 2017, 07:36:38 AM
Exit planım yok. Zirâ elimde yeteri kadar Btc yok. Daha yeni başladık. Eğer ileri ki yıllarda elimdeki Btc miktarımı artırabilirsem ve Btclerin TL karşılığı 200.000 olursa çıkmayı düşünüyorum. O zamana kadar beklemeye devam. ⏰
hero member
Activity: 896
Merit: 519
July 19, 2017, 07:32:41 AM

100 dolar az, 100 doları gördüğü vakit zaten 200 ü görür 300 ü de görecektir demektir. Görür mü görmez mi bilemeyiz ama 2 sene sonra hak ettiği yere çoktan gelmiş olur. En az bir sene beklemek gerekiyor. Şöyle düşün ilk zamanlarında bitcoin alsaydın kaç dolar olmasını bekleyip satardın? Burada yapılan hata bir kazanç belirlemek peki ama neye göre belirleniyor bu kazanç? Dersen ki bir hedefim var ev alacağım veya evleneceğim o zaman hedefine ulaşmış olursun bunun haricinde ben artık şu fiyata ulaşırsa tatmin olurum demeyi bıraktım. Proje iş yaptığı geliştiği sürece exit planım kazanç oranıma göre şekillenmeyecek. Bir doyum noktası olacaktır buna göre exit planı yapabilirim ileride şu an için ise bu doyum noktasını bilemeyiz, bitcoin için doyum noktası nedir diye sorduğumda nasıl ki bilmiyoruz aynı şekilde waves'de sürekli gelişecek ve daha fazla sayıda kitlelere hitap edecektir.
legendary
July 19, 2017, 07:31:34 AM

Keşke benim de bu kadar güvenebileceğim ve düşük maliyetle edinmiş olduğum bir coinim olsa Smiley
hero member
July 19, 2017, 07:10:01 AM

Pages:
Jump to: