Pages:
Author

Topic: Exit Planı - page 2. (Read 8407 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
August 19, 2017, 04:02:20 PM
Michael Taylor
Crypto since ‘11 & profited £4M+. Retired.

https://www.quora.com/profile/Michael-Taylor-598
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
August 19, 2017, 03:56:16 PM
Exit planı diye bir şey yok bu işe giren çıkamıyor. Kendinize belli bir hedef koyup ona ulaşmaya çalışırsınız anlarım ama bu işi tamamen bırakmak diye bir seçeneğin hiçbirimiz için olduğunu sanmıyorum. Kazandıklarınızı harcayın arada, stres seviyenizi düşürür. Smiley
hero member
Activity: 698
Merit: 506
August 19, 2017, 03:09:11 PM
6 ayda bir değerlendirme yapmak gerekir. elde tutulacaklarla tutulmayacaklar arasında bir seçim yapılır bozdurulacaklarla  btc ya da eth ye geçilir kalanlarla aylık değerlendirmeler neticesinde eritilmeye devam edilir. benim bu konudaki düşüncem şu ya da bu fiyata geldiğinde satmak değilde biraz zaman vermek tabi icolar için konuşuyorum bunu borsalarda al sat yapmak tamamen farklı bir strateji gerektirir.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
August 19, 2017, 02:59:35 PM
Bence en önemli nokta coinlerimize gönülden bağlanmamak. İlk başta hedeflediğim fiyata hedeflediğim sürede ulaşamamışsam kısmen zararda dahi olsam hemen elimdeki coini  satar ve kendime  yeni bir coin aramaya başlarım. Zarar da olabilir bu piyasada gurur meselesi yapmam.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
August 19, 2017, 03:04:56 AM
Bu piyasaya giren birisinin çıkış yapayım arkama bile bakmadan yola devam ederim diyeceğini düşünemiyorum. Başlıca nedenlerini gözlemlerime dayanarak yazmak isterim.

1 Bağımlılık oluşturan bir piyasanın içerisindeyiz bugün çıkış yaptığınızı kendinize söyleseniz bile yarın tekrar giriş yapabilirsiniz. Bu durumda aslında çıkmış olmazsınız.
Sigarayı bıraktığını söyleyip iki gün sonra tekrar püfür püfür içenler gibi.

2 Henüz yolun başındayız. Daha çok kazanç sağlayabileceğimizi düşündükçe neden yolun başında veya ortasında temelli bir çıkış yapalım.

3 Olay sadece kazanç olayı değil, çoğu kişi bu dünyaya ilgi duyuyor ve teknolojinin gelişimini gözlemliyor. İlgi duymayan sadece kazanç olarak görenler için aslında çokta çekilir bir piyasa değil.

4 Kolay bir kazanç kapısı olarak bakılmakta hal böyleyken çıkış yaptınız diyelim elinizde daha iyi bir kazanç şekli var mı?

Açıkçası benim bir exit planım bulunmuyor en azından şimdilik üzerinde düşünmedim. Bir diğer gördüğüm nokta ne kadar çok kazanırsanız kazanın gözümüz doymayacak, bunun direkt doyumsuzlukla alakası yoktur. Kazandığımız bir sistemden neden temelli çıkalım.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
August 19, 2017, 02:04:34 AM
Kasım forkundan önce bir çıkış yapmayı düşünüyorum özellikle Bitcoin ve Bitcoin Cash'ın çakılacağını fakat bu sefer altcoinlerin yükseleceğini tahmin edebiliyorum. Benim görüşüm bu şekilde.
full member
Activity: 721
Merit: 100
August 18, 2017, 01:56:17 PM
Benxe 50.000 olacak o zman kaçarız :p
sr. member
Activity: 355
blockchaintr.net
August 17, 2017, 10:45:39 AM
Exit planı değilde öncelikli olarak kazanımlara koruyabilme kısmına geçiş zorlanmalı. Exit planı dediğiniz yatırımlarınız reel karşılığı ise hali hazırda tek garanti yol mevcut. Satmaktan başka bi exit planı bilmiyorum ben..
sr. member
Activity: 714
August 17, 2017, 10:39:55 AM
Aşt piyasa çok kötü durumda şuan btc sışımda yatırım aracı sirek bir ICO ya girmek olarak görüyorum. SPHERİS e gircek gibiyim şuanki durumdan daha kazançlı olavağını düşünüyorum
full member
Activity: 224
Any store can buy, sell, and accept Crypto
August 11, 2017, 05:04:20 PM
Exit planı her zaman olmalı. çok önemli bu konu. Uzun vadeli yatırım olarak  düşündüğüm bir kısım bitcoin ve altcoini fiziki wallet de tutuyorum. Borsada  Kalan kısımı trade yapmak ve bitcoin artırmak için kullanıyorum. Kara geçtikçe de muhakkak  karı alıp, anaparayı eski seviyede yani kaybedersem üzülmeyeceğim seviyede bırakıyorum. 
hero member
Activity: 644
Merit: 501
August 11, 2017, 04:05:43 PM
Çıkış planı için ilk önce elimizde btc olması lazım. Şu altcoinlerden bir kurtulalım da bitcoin ile altın alarak yada elden satarak bir şekilde realize olacağız artık. Diğer türlü realize olmak aylar yıllar sürecek gibi duruyor. Birde bu işin bir sonu yok sürekli fırsat var bir yerde çıkmak lazım.
Kumar gibi bağımlılık yaparsa kurtuluşu zor. Ömrünüzü bitcoin yoluna feda edebilirsiniz.
Elinizin altında 100m$ değerinde kripto para olur ama harcayamadan ölürsünüz Grin Aç gözlülük iyi değil.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
August 06, 2017, 07:34:59 AM
Çıkış planı için ilk önce elimizde btc olması lazım. Şu altcoinlerden bir kurtulalım da bitcoin ile altın alarak yada elden satarak bir şekilde realize olacağız artık. Diğer türlü realize olmak aylar yıllar sürecek gibi duruyor. Birde bu işin bir sonu yok sürekli fırsat var bir yerde çıkmak lazım.
member
Activity: 309
Merit: 15
August 06, 2017, 05:39:19 AM
Çıkmak mı? Ancak cesedim çıkar bu saatten sonra.  Grin
sr. member
Activity: 434
August 05, 2017, 04:43:17 AM
çıkmak zor artık bu sistemden en azından kazancınızın 3 te yada 4 te birini içerde bırakacaksınız borsa bağımlılıktır Cheesy
ben öyle yapcak 1- 2 milyon tl çekerim yarım milyon içerde bırakırım Cheesy öyle düşünüyorum
o zmana kadar yasal düzenleme yaparlarsa gene varlık barışı gibi sormam getir yasası ozman direk çekcem olmadı yurt dışına giderim havana güzel diyorlar
full member
Activity: 210
Web Developer
August 05, 2017, 04:04:01 AM
Can sıkıntısından ufak bir miktarı hibe ederek uzun vadeli değilde kısa vadeli denemeler yaptım. eth $185 iken alıp $225e gelince btcye çevirdim (o anki kur $2800 küsürdü). şuan $3200 görmüş seviyede.Kısa vadeli yatırımı sevdim  Grin
$1m'ya gelince karavan alıp dünyayı gezeriz ne yapalım.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
August 03, 2017, 09:55:41 AM
sanırım zararda olan azınlıktanım. bu yil hedefledigim miktara ulasabilirsem daha az zaman ayırmayı dusunuyorum
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
August 03, 2017, 09:00:18 AM
abilerim neden çıkmak istiyosunuz ki onu merak ettim?Bu işte iyiyseniz neden bırakıyosunuz?

Keywordleri vereyim:

1. Risk
2. Vakit
3. Önem sıralaması
4. Doğal yasalar

Gerisini kendiniz canlandırma yapmaya çalışın Smiley
5.  sebebi de ben ekleyeyim madem: "Kuantum bilgisayarlar" ve "kuantum bilgisayarlara dayanıklı açık anahtar altyapısının geliştirilememesi".
Bir gecede tüm kripto paraların pul olmasını görebiliriz 2030'larda Grin

O zaman dünyadaki tüm bankaları , siteleri de hackleyebilirler ? Bence okadarına izin vermezler
full member
Activity: 209
August 03, 2017, 07:25:25 AM
abilerim neden çıkmak istiyosunuz ki onu merak ettim?Bu işte iyiyseniz neden bırakıyosunuz?

Keywordleri vereyim:

1. Risk
2. Vakit
3. Önem sıralaması
4. Doğal yasalar

5.  sebebi de ben ekleyeyim madem: "Kuantum bilgisayarlar" ve "kuantum bilgisayarlara dayanıklı açık anahtar altyapısının geliştirilememesi".

Quantum Resistant Ledger diye bir coin var, bu sorunu aşmaya çalışıyorlar.
https://bitcointalksearch.org/topic/ann-qrl-announcing-the-quantum-resistant-ledger-1730273
hero member
Activity: 700
Merit: 553
August 02, 2017, 01:47:39 AM
Kar realiasyonu önemlidir, sadece kripto piyasalar için değil her yatırımda kar realize etmek, bi şekilde emniyet kemeri olur, heleki kripto piyaslarda biraz daha sanal ve oynak bir ortam var,o yüzden hedeflerini iyi belirlemek, belirledikten sonra o noktalardan çıkıp nakite dönmek önemlidir.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
August 01, 2017, 07:41:47 PM

Keywordleri vereyim:

1. Risk
2. Vakit
3. Önem sıralaması
4. Doğal yasalar

Evet kuantum bilgisayarları büyük tehdit. Her şey bir gece de değişebilir. Dün gördüm tv de yapay zeka dil üretmiş kendi başına. Böyle giderse başımıza daş yağacak.
Pages:
Jump to: