Pages:
Author

Topic: Expanse coin i airdropovi - page 4. (Read 1306 times)

newbie
Activity: 4
Merit: 0
May 02, 2018, 03:46:56 PM
Pozdrav!

Zašto mi izbaci poruku Wrong address, try another one nakon komande /balance?
Jel to normalno jer još nisam zamjenio expb u storeu?
sr. member
Activity: 2632
Merit: 328
April 23, 2018, 02:05:45 AM
Ludnica, zbilja su brzo nestali
member
Activity: 176
Merit: 17
April 23, 2018, 01:57:53 AM
Ja sam skupio 3 na Discordu, mislim za oko 15-tak dana. Poslednji put sam video /rain pre oko 3 dana, bio sam online ali nisam nista dobio. Osim toga, izgleda da rank ne igra nikakvu ulogu.

Twitch je mnogo bolji, tu skupljam oko 10 nedeljno, uz subscribe naravno.

Sve u svemu, prezadovoljan sam, posebno sto cena svaki dan raste.

EDIT:

Razume li neko ovaj njihov EXR dapp za staking kako funkcionise i da li je to pocelo ili je samo u planu?

Takodje i exp.life deluje kao zanimljiv koncept, ali ni to nisam shvatio u detalje.

EXR je nešto kao oročeni račun, staviš odreženu kolićinu EXP-a u lock, i nakon određenog vremena
podigneš uvećano za kamatu. Počelo je odavno, ali nije neograničeno, tj admini povremeno ponude
određenu količibu EXR-a, pa ko prvi, njegov EXR

Ovdje ima objašnjeno kako to radi:

https://www.youtube.com/watch?v=0Np7gQHJiKQ

Da li netko ima informaciju kako dugo će trajati farmanje na twitchu?
Pitam jer vidim da u stream store polako nestaju kuponi od 2500 EXPBa.

Bogme brzo nestaju...šteta što nisu smislili kako ograničiti na 1 stream po korisniku, garant ima ekipe koja sa hrpe kompova streama

Samo da Vas informiram da je na Discord kanalu objavljeno da neće u stream store nadopunjavati kupone od 2500 EXPBa kojih je nestalo, kad nestane i onih od 5000 EXPBa prelazi se na novi način nagrađivanja lojalnosti sa Streamelements na Stream coins.
https://imgur.com/zBfs3oR

Nisu ništa naveli što će biti s EXPB bodovima koji se ne iskoriste.
sr. member
April 21, 2018, 09:49:54 AM
Ja sam skupio 3 na Discordu, mislim za oko 15-tak dana. Poslednji put sam video /rain pre oko 3 dana, bio sam online ali nisam nista dobio. Osim toga, izgleda da rank ne igra nikakvu ulogu.

EDIT:

Razume li neko ovaj njihov EXR dapp za staking kako funkcionise i da li je to pocelo ili je samo u planu?

Takodje i exp.life deluje kao zanimljiv koncept, ali ni to nisam shvatio u detalje.

EXR je nešto kao oročeni račun, staviš odreženu kolićinu EXP-a u lock, i nakon određenog vremena
podigneš uvećano za kamatu. Počelo je odavno, ali nije neograničeno, tj admini povremeno ponude
određenu količibu EXR-a, pa ko prvi, njegov EXR

Ovdje ima objašnjeno kako to radi:

https://www.youtube.com/watch?v=0Np7gQHJiKQ

Bogme brzo nestaju...šteta što nisu smislili kako ograničiti na 1 stream po korisniku, garant ima ekipe koja sa hrpe kompova streama
member
April 21, 2018, 08:24:24 AM
member
Activity: 213
Merit: 36
April 20, 2018, 04:45:51 PM

EDIT:

sr. member
April 20, 2018, 12:18:41 PM
Scottii koji je zadužen za twitch, i ponekad za discord rain, je postao tata ovih
dana pa očekujte manje zastoje  Grin

Edit: eto, baš maloprije uletilo 0.75 EXP na discordu

Ma ja odustajem od toga. Koliko vidim, nisam ništa dobio, a Discord mi je upaljen 24 sata. Odustajem...

Možda si imao prevelika očekivanja, ne pada baš svaki dan nešto ali eto skupilo se dva EXPa
https://www.gander.tech/address/0xd9e1e787c35010b7d8679894bf7a6fe658437587
Da koš toliko kapne do kraja mjeseca ja zadovoljan. Meni i onako komp stalno radi tako da nema prevelike razlike ako je još i Discord upaljen.
Ja u zadnje vrijeme imam naviku botu poslati dvije naredbe /balance i !rank da provjerim stanje a i da ispadne da nešto i pišem.

meni se skupilo 15 od discorda i 25 od twitcha u mjesec dana, s tim da twitch nije radio čitav mjesec, a discord je
sr. member
Activity: 588
Merit: 256
April 20, 2018, 10:47:28 AM
Scottii koji je zadužen za twitch, i ponekad za discord rain, je postao tata ovih

Ma ja odustajem od toga. Koliko vidim, nisam ništa dobio, a Discord mi je upaljen 24 sata. Odustajem...

Možda si imao prevelika očekivanja, ne pada baš svaki dan nešto ali eto skupilo se dva EXPa
https://www.gander.tech/address/0xd9e1e787c35010b7d8679894bf7a6fe658437587
Da koš toliko kapne do kraja mjeseca ja zadovoljan. Meni i onako komp stalno radi tako da nema prevelike razlike ako je još i Discord upaljen.
Ja u zadnje vrijeme imam naviku botu poslati dvije naredbe /balance i !rank da provjerim stanje a i da ispadne da nešto i pišem.
legendary
Activity: 2590
Merit: 1236
April 20, 2018, 01:43:55 AM

full member
Activity: 645
Merit: 145
April 20, 2018, 12:49:51 AM
Zna li netko u čemu je problem? Registrirao sam svoju Expanse adresu na njihovom Discordu koji mi je otvoren već dva dana, ali i dalje mi je stanje 0 EXP. Znači komp mi radi 24 sata i otvoren je Discord kanal ali nisam dobio ništa. Twitch radi OK i čekam da se napuni 500 bodova da ih zamijenim za EXP.

Ja sam napisao prije 10 dana istu situaciju. Imao sam Discord upaljen 3 dana i nisam dobio niti jedan coin. A Twitch mi se ne isplati zbog toga sto su podignuli na 2500 poena za 5 EXP, jedino da subscribe za tih $5 onda se isplati Twitch stream.
sr. member
April 19, 2018, 09:06:29 AM

member
April 19, 2018, 08:24:31 AM
Zna li netko u čemu je problem? Registrirao sam svoju Expanse adresu na njihovom Discordu koji mi je otvoren već dva dana, ali i dalje mi je stanje 0 EXP. Znači komp mi radi 24 sata i otvoren je Discord kanal ali nisam dobio ništa. Twitch radi OK i čekam da se napuni 500 bodova da ih zamijenim za EXP.

Ni ja nisam dobio nista sa Discorda vec neko vreme. Izgleda da kisa (/rain) sve slabije pada kako se leto primice. Smiley

Na Twitchu sad moras da imas 2500 poena za 5 $exp. Bez placenog subscribe koji daje 5x vise se sada ne isplati toliko. Bas je velika razlika.
legendary
Activity: 2590
Merit: 1236
April 19, 2018, 08:14:44 AM
newbie
Activity: 37
Merit: 0
April 15, 2018, 04:29:17 PM
Hvala na savjetu svima! Registrirao sam se i čekam da počnu stizati airdropovi, još moram probati Twitch.
member
Activity: 332
Merit: 47
April 15, 2018, 04:59:37 AM
Tnx

You have 273 EXPB za 1 dan i 4 h. Tako da je brojao i sate koje mi ne prikazuje na naredbi /watchtime. Jer je zapravo 273/6 po satu = 45,5
sr. member
Activity: 588
Merit: 256
April 15, 2018, 03:48:14 AM
Kako da provjerim da li sam u tom periodu dobivao EXPB, tj kako da provjerim koliko ih imam uopće?

E i ovo sam sad primjetio: Da nakon 5 minuta kad ništa ne radim gore desno pored mog nicka ona kockica postane žuta, a ne zelena kao da sam online. I prebaci se na zeleno tek kad nešto napravim ili napišem u chat. jel ok i ako je žuta ili baš mora biti zelena cijelo vrijeme?

Jel ima gdje neke upute/faq za sve to jer ja ništa ne mogu tu naći

Ispod prijenosa imas link na trgovinu piše ti nešto tipa Click the image above to go to the store. Tamo se registriraj odnosno poveži svoj Twitch uername s trgovinom i vidjet ćeš koliko imas EXPB bodova.
member
April 15, 2018, 02:18:25 AM
Kako da provjerim da li sam u tom periodu dobivao EXPB, tj kako da provjerim koliko ih imam uopće?

E i ovo sam sad primjetio: Da nakon 5 minuta kad ništa ne radim gore desno pored mog nicka ona kockica postane žuta, a ne zelena kao da sam online. I prebaci se na zeleno tek kad nešto napravim ili napišem u chat. jel ok i ako je žuta ili baš mora biti zelena cijelo vrijeme?

Jel ima gdje neke upute/faq za sve to jer ja ništa ne mogu tu naći
member
April 15, 2018, 01:15:30 AM

@Keeshan možeš li ovo boldano malo bolje objasniti ? Misliš da ne dobivaš x5 EXPB ili samo ne možeš dobiti 1000 EXPB.

To je samo ako kupis Amazon/Twitch Prime. Dobijes prvih 7 dana probni period besplatno, medjutim za to vreme nisam uspevao da izvrsim subscribe, iako je to jedna od mogucnosti Prime-a. Opcija za free subscribe za to vreme je siva i pise "not yet" ili tako nesto. Posto ne mozes da izvris subscribe ne dobijas ni 1000 poena, ni x5. Kada je proslo tih 7 dana i kada su mi skinuli 3 eura sa kartice za prvi mesec pretplate onda je odjednom ta opcija omogucena.

Cim izvrsis subscribe dobijes 1000 poena i poeni pocnu da se racunaju x5. Zato ako uplacujete Prime treba po mom misljenju preskociti probni period u ovom slucaju jer samo steti.

@Keeshan hvala na informaciji.

Na twitchu sam konstantno preko 30h ali kad upišem naredbu u !watchtime u chat kaže mi da sam online 21h.

Jel zna netko šta je razlog gubitka tih 9h?

Znači konstantno je upaljeno sve

ps. Nisam još počeo s mobitela nego na kompu je upaljeno sve

Vjerojatno je došlo do network errora ili network offline (crni ekran) trebao bi provjeriti da li si u tom periodu dobivao EXPB to je u biti jedino bitno. Koliko sam ja provjeravao dok je crni ekran EXPB se i dalje skuplja.

Neznam da li ste primjetili ali smanjuje se broj paketa za pretvorbu EXPBa u EXP nadam se da će ih nadopuniti.
member
April 14, 2018, 09:54:23 PM
Na twitchu sam konstantno preko 30h ali kad upišem naredbu u !watchtime u chat kaže mi da sam online 21h.

Jel zna netko šta je razlog gubitka tih 9h?

Znači konstantno je upaljeno sve

ps. Nisam još počeo s mobitela nego na kompu je upaljeno sve
member
April 14, 2018, 05:17:53 PM

@Keeshan možeš li ovo boldano malo bolje objasniti ? Misliš da ne dobivaš x5 EXPB ili samo ne možeš dobiti 1000 EXPB.

To je samo ako kupis Amazon/Twitch Prime. Dobijes prvih 7 dana probni period besplatno, medjutim za to vreme nisam uspevao da izvrsim subscribe, iako je to jedna od mogucnosti Prime-a. Opcija za free subscribe za to vreme je siva i pise "not yet" ili tako nesto. Posto ne mozes da izvris subscribe ne dobijas ni 1000 poena, ni x5. Kada je proslo tih 7 dana i kada su mi skinuli 3 eura sa kartice za prvi mesec pretplate onda je odjednom ta opcija omogucena.

Cim izvrsis subscribe dobijes 1000 poena i poeni pocnu da se racunaju x5. Zato ako uplacujete Prime treba po mom misljenju preskociti probni period u ovom slucaju jer samo steti.
Pages:
Jump to: