Pages:
Author

Topic: Eylül Ayı İçin İmza Önerileri - page 2. (Read 504 times)

member
Activity: 448
Merit: 33
August 23, 2018, 08:28:29 AM
Bu sekilde yaparak foruma zarar veriyorsunuz.  Sonra neden imza odulu %10a dustu.   Tabi duser kardesim,  bircok kisinin milyon tane cakma hesabi var,  burada iyi oldugunu dusundugun ve soyledigin imzayi hemen yapistiriyor.  Adamlar neden %20-30 versin ki artik. 
Herkes kendi arastirmasini kendi yapsin.  Sahtekarlara bari yol gostermeyin surada.

İyi de dostum, illaki bu postta söylenmesi gerekmiyor ki. Zaten bir çok kişi profillerdeki imzalara bakıp inceliyor. Hoşuna gidiyorsa hemen giriyor. Sonuçta sen bu yorumu yaparak bulunduğun imzayı gösterdin. Bir şekilde herkes inceleyecek.
member
Activity: 504
Merit: 11
August 23, 2018, 08:08:53 AM
Ben şuan için kimseden öneri beklemiyorum. Ama aşağıda soracağım soruya yanıt verebilirseniz sevinirim.

Bazı bounty kampanyalarında veya platformlarda, kampanya sonuçlanana kadar imzayı değiştiremiyorsunuz. Ama bazı başlıklarda imzadan ayrılmak istenildiği ve stake hesaplamasının fixlenmesi isteniyor. Eğer böyle bir durum söz konusu ise o zaman haftalık stake güncellemesi yapan kampanyalara katılıp, atıyorum 1 ay sonra çıkıp bir başka kampanyaya geçmek daha mantıklı değil mi?

Haftalık stake olmasına gerek yok, sizin dediğiniz aslında tüm bountylere son 1 ay kala giriş yapmak. Çünkü haftalık olanlarda da kampanya uzarsa, çıkmanıza izin vermiyorlar.

Son aylarda tüm kampanyaların uzatıldığını da hesaba katarsak, bu uygulamada pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Projenin imzasına;
1- Projenin tutacağına inandığımız için,
2- İmza taşıma süresinin makul olması gibi nedenlerden dolayı dahil oluyoruz.

Eğer kampanya uzatılırsa imzadan çıkılmasına da izin verilmesi gerekir.

Bu sekilde yaparak foruma zarar veriyorsunuz.  Sonra neden imza odulu %10a dustu.   Tabi duser kardesim,  bircok kisinin milyon tane cakma hesabi var,  burada iyi oldugunu dusundugun ve soyledigin imzayi hemen yapistiriyor.  Adamlar neden %20-30 versin ki artik. 
Herkes kendi arastirmasini kendi yapsin.  Sahtekarlara bari yol gostermeyin surada.

Hocam istersen o kadar da abartmayalım. Multi hesap sahipleri kimi takip edeceğini bence iyi biliyordur. Burada bizim yazdıklarımıza göre hareket edeceklerini şahsen hiç düşünmüyorum.

"Stake hesaplamasının fixlenmesi"'nden sizin şunu anlamanız gerekiyor: yani o ana kadar kazandığı stakeler'den doğan hakkının saklı kalması şartıyla katılımcının başka bir imzaya geçmesi, bu durumda başka bir imzanın daha karlı olduğunu düşünüyorsanız geçersiniz, "bir imzada ne kadar kalırsam kaliim aynı stake gelir" diye bir durum hiçbir zaman olmadı, olamaz da Wink, hayatın doğal akışına aykırı.

Hocam, size de yanıtınız için  teşekkür ederim.
"Stake hesaplamasının fixlenmesi" gördüğüm kadarıyla kampanyanın uzatılması halinde isteniyor. Ben de her hafta imza değiştirme derdinde değilim ama olsaydı da fena olmazdı. Gerçi bu rütbe ile bana faydası da olmazdı  Wink
member
Activity: 588
Merit: 22
August 23, 2018, 04:12:52 AM
Uzun süren imza kampanyaları hep sıkıntılı.Aylarca imza kampanyasında uğraşıyosun,daha sonra proje ipral oluyor.Emekler boşa gidiyor.En güzeli kısa kampanyalara katılıp,daha çok kampanyaya katılmak.Hem böylece risk oranını da azaltmış oluyorsunuz..
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
August 23, 2018, 04:07:01 AM
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
August 23, 2018, 03:07:22 AM
Benim de şimdiki imzam bugün yarın bitecek. Bir arayışa girdim ama bütün forum 3-5 imza etrafında toplanmış görünüyor.
Demek ki güven duyulan ödül yöneticisi sayısı iyice azaldı ve insanlar artık garantiye yöneliyorlar. Arizn cazip gibi şu an  Undecided
member
Activity: 612
Merit: 10
August 23, 2018, 01:24:13 AM
Kampanyalar artik cok uzun sürüyor. Imzaya da eskisi gibi stake ayirmiyor projeler. Sanirim yavas yavas imza olayi azalarak bitecek gibi duruyor. Piyasanin durumuyla da alakali olabilir ama artik bu islerden para kazanmak hayal gibi.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
August 23, 2018, 12:57:26 AM
Varmı arkadaşlar sağlam bir proje?
Şöyle max 1,5 2 ay sürecek?
Geleceğinden umutlu olacağımız?
Yoksa 1,2 ay çekilecem buralardan.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
August 22, 2018, 06:17:16 PM
eğer uzatmazlar şuanki bulunduğum kampanya 1 eylülde bitecek sylonun kampanyalarından bakarım büyük ihtimal bu sefer.

emin değilim ama galiba ICO ertelendiği için swipe kampanyasıda uzayacak gibi duruyor
legendary
Activity: 2128
Merit: 1656
August 22, 2018, 05:53:24 PM

Ben şuan için kimseden öneri beklemiyorum. Ama aşağıda soracağım soruya yanıt verebilirseniz sevinirim.

Bazı bounty kampanyalarında veya platformlarda, kampanya sonuçlanana kadar imzayı değiştiremiyorsunuz. Ama bazı başlıklarda imzadan ayrılmak istenildiği ve stake hesaplamasının fixlenmesi isteniyor. Eğer böyle bir durum söz konusu ise o zaman haftalık stake güncellemesi yapan kampanyalara katılıp, atıyorum 1 ay sonra çıkıp bir başka kampanyaya geçmek daha mantıklı değil mi?

"Stake hesaplamasının fixlenmesi"'nden sizin şunu anlamanız gerekiyor: yani o ana kadar kazandığı stakeler'den doğan hakkının saklı kalması şartıyla katılımcının başka bir imzaya geçmesi, bu durumda başka bir imzanın daha karlı olduğunu düşünüyorsanız geçersiniz, "bir imzada ne kadar kalırsam kaliim aynı stake gelir" diye bir durum hiçbir zaman olmadı, olamaz da Wink, hayatın doğal akışına aykırı.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
August 22, 2018, 03:28:18 PM
Kimse para edecegini düşündüğü imzayi gelip burda size soyleyip kazancina ortak etmez gencler. Su başlığı her ay acmayi birakin artik.

1. si herkes aynı şeyi düşünmüyor.
2. si eğer böyle olduğunu düşünüyorsan burada yazılan kampanyaları es geçe bilirsin. Yani her şekilde burada paylaşılanlar birileri için veri havuzu oluşturuyor.

1. %99,9 Bu şekilde düşünüyor bundan emin olabilirsin. Bunu birçok kez telegram gruplarında veya farklı gruplarda konusurken tecrübe ettim.
2. Asla ama asla burda önerilen 1 imza kampanyasına ve coine girmedim ve girmem çünkü burda insanlar biseyler bildikleri için biseyler yazmazlar sadece imza kampanyasının haftalık aktivitesini doldurmaya çalışırlar. Forumun olayı budur.  Grin

Haftalık stake olmasına gerek yok, sizin dediğiniz aslında tüm bountylere son 1 ay kala giriş yapmak. Çünkü haftalık olanlarda da kampanya uzarsa, çıkmanıza izin vermiyorlar.
member
Activity: 504
Merit: 11
August 22, 2018, 09:37:17 AM
Kimse para edecegini düşündüğü imzayi gelip burda size soyleyip kazancina ortak etmez gencler. Su başlığı her ay acmayi birakin artik.

2. si eğer böyle olduğunu düşünüyorsan burada yazılan kampanyaları es geçe bilirsin. Yani her şekilde burada paylaşılanlar birileri için veri havuzu oluşturuyor.

1. %99,9 Bu şekilde düşünüyor bundan emin olabilirsin. Bunu birçok kez telegram gruplarında veya farklı gruplarda konusurken tecrübe ettim.
2. Asla ama asla burda önerilen 1 imza kampanyasına ve coine girmedim ve girmem çünkü burda insanlar biseyler bildikleri için biseyler yazmazlar sadece imza kampanyasının haftalık aktivitesini doldurmaya çalışırlar. Forumun olayı budur.  Grin

member
Activity: 448
Merit: 14
August 22, 2018, 07:05:27 AM
İmza ve her bounty hunting çalışması şu anda risk içeriyor o tartışma götürmez, dikkat etmeniz gereken bazı temel kriterler:

1) Profesyonel ve yatırımcılarla doğrudan iletişim halinde olan bir ekip

2) Yüksek total bounty oranı ve yüksek Signature yüzdesi.

3) Adaletli ve titiz çalışan bir bounty manager.

4) Hedef olarak görece mütevazi bir MarketCap (ICO başlangıcı için) ve daha spekülatif kazançları düşünüyorsanız birim token fiyatının düşük olması da tercih sebebidir.

kesinlikle haklısınız. özellikle son zamanlarda signature campaign bounty oranı iyice düştü bunu çok kötü buluyorum.Yakında komple kaldırabilirler mi açıkçası bu beni korkutuyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1656
August 22, 2018, 05:57:17 AM
İmza ve her bounty hunting çalışması şu anda risk içeriyor o tartışma götürmez, dikkat etmeniz gereken bazı temel kriterler:

1) Profesyonel ve yatırımcılarla doğrudan iletişim halinde olan bir ekip

2) Yüksek total bounty oranı ve yüksek Signature yüzdesi.

3) Adaletli ve titiz çalışan bir bounty manager.

4) Hedef olarak görece mütevazi bir MarketCap (ICO başlangıcı için) ve daha spekülatif kazançları düşünüyorsanız birim token fiyatının düşük olması da tercih sebebidir.
member
Activity: 566
Merit: 29
August 22, 2018, 05:43:33 AM
Valla bu konu benim için çok iyi oldu vertex'te bitiyo bi kaç güne, çoğu girdiğim imza daha tokenleri bile göndermediler.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
August 22, 2018, 04:56:55 AM

sr. member
Activity: 616
Merit: 261
August 22, 2018, 02:31:13 AM

legendary
Activity: 2744
Merit: 1556
August 22, 2018, 02:12:23 AM
şu anda çoğu imza kampanyası çöp çıkıyor. eskiden ayda 5-6 bin dolar kazanırken şimdi 500-600 dolar bile kazanamıyoruz. arizn diye bi şeye girdim ben. bi bakın isterseniz.

Benim de dikkatimi çeken bir proje, Eylül sonunda bitecek olması çok iyi. Şu anda bulunduğum kampanya bitince tam bir ay orada kalmış olacağım, imza kampanyası için ideal süre Cheesy
hero member
Activity: 756
Merit: 505
August 21, 2018, 01:19:37 PM
Jinbi'den sonra Sendy'ye girerek iyimi ettim kötümü bilmiyorum emeğimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum hayırlısı olsun.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
August 21, 2018, 11:11:05 AM
Yorumları okuduğum kadarıyla yine imza sıkıntısı yaşayacağız. Son girdiğim iki imzadan pek bir beklentim yok umarım güzel birşeyler bulurda biz de kazanırız. Aslında güzel bir konu açılsa takibi daha kolay olurdu.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
August 21, 2018, 09:21:03 AM
Burada önerilen kampanyalara girmeyin arkadaşlar. Başlığa yazanları tenzih ediyorum ama insanlar ben daha çok kazanayım diye milleti yanlış yönlendiriyorlar.
Pages:
Jump to: