Pages:
Author

Topic: Eylül Ayı İçin İmza Önerileri - page 4. (Read 504 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
August 19, 2018, 05:57:43 AM
Yeni bir Jr. Member olarak artık ben de imza kampanyalarına katılabiliyorum Smiley

Ortak bir çalışma yapabiliriz bence. Herkesin fikirlerini sunduğu bir ortamda en iyi projeyi seçip ona yönelebiliriz diye düşünüyorum.

Ne demişler birlikten kuvvet doğar  Grin
full member
Activity: 560
Merit: 113
August 19, 2018, 05:16:51 AM
Adam akıllı imza yok uzun süreli olanlar çok riskli proje para toplar mı toplamaz mı belirsiz. Ben de kısa olan iyi görünene giriyorum.
full member
Activity: 476
Merit: 100
August 19, 2018, 04:38:10 AM
galiba buradan bir klon olup ayrılacağız aynı kampanyalara katılanlar olarak. ben araştırmaya başladım bulabilirsem editlerim.

Ay sonunda sendy kampanyasıda bitiyor. Bakalım güzel bir kampanya çıkacak mı? Arayış içine girmiş bulunmaktayım bende.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
August 19, 2018, 03:32:43 AM
galiba buradan bir klon olup ayrılacağız aynı kampanyalara katılanlar olarak. ben araştırmaya başladım bulabilirsem editlerim.
member
Activity: 238
Merit: 14
August 19, 2018, 03:30:15 AM
Bir imza kampanyasının daha sonuna yaklaşırken yeniden imza arayışları başladı.
Çok uzun süreli imza düşünmüyorum. Bu konudaki önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

aynı imzaya girmişiz kardeş.Bitmesine günler kaldı.Bakalım inşallah iyi umut vaad ediyor bu proje.Yatırımcılarda hep arap ico ya giriledebilir aslında.
Bu arada bende imza arıyorum gizli kalmış projeler özellikle.

Madem öyle ikinizi birden etiketlemiş olayım. Benim imzamdaki kampanya aylardır sürüyor. Ödemeler sabit olarak yapılıyor. Jr. için güzel bir kampanya. Varsa daha iyisi beni de çağırın.
member
Activity: 448
Merit: 14
August 19, 2018, 02:15:49 AM
Çok uzun süreli imza düşünmüyorum. Bu konudaki önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

aynı imzaya girmişiz kardeş.Bitmesine günler kaldı.Bakalım inşallah iyi umut vaad ediyor bu proje.Yatırımcılarda hep arap ico ya giriledebilir aslında.
Bu arada bende imza arıyorum gizli kalmış projeler özellikle.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
August 19, 2018, 01:48:16 AM
ben hata yapıp çok uzun süren bir kampanyaya katıldım. aslında bir başlık açıp imza kampanyalarını tartışsak o başlıkta güzel olabilir.
jr. member
Activity: 85
Merit: 1
August 19, 2018, 01:15:28 AM
Pages:
Jump to: